teşekkür ederim aklımda bulunsun fikir açısından gelişmeleri mutlaka buradan paylaşırım |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (20. sayfa)
-
-
Bu arada eski konuda da yazan arkadaşlar oluyordu burdan yanıtlamış olayım. Ben yine her yıl olduğu gibi yeni cihaza geçiş farkının yeni cihaz fiyatının yüzde 25’i olacağını düşünüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mesela ben geçen telefoncuya sorum 15pmax i 65den alırız dedi en yüksek alacağımız rakam bu dedi tabi elden satılırsa 70 belki eder
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o hesaba göre yeni 16pm 256 en iyimser 105k falan olsa 40k fark vermek lazım, vay be, hadi 35 olsun asla değmez...
değer deyip alanlar da elbet kendine o kadar para borçlanıp aldığına değmedi ne farkı var ki diyecek bence çok fazla bir fark.
-
Eskisi gibi ilana atayım hemen satayım olayı Apple dada bitti önceden çok hızlı satılırdı
13’ten geçeceksek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
105'den falan gelmez geçen sene de 85-90'lar havada uçuşuyodu pro max 78'den çıkmıştı... bu sene de 95-100 aralığında bir fiyattan çıkar
Kur burada kalırsa ben de 95-100 arası bekliyorum. Tabi bir de globalde zam gelmezse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 1 Eylül 2024; 18:56:59 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben üç haneli rakamı her türlü görecek diyorum dostum her türlü görür 100-105k arası bir fiyatı olur o da iyimser fiyat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cselmanlar -- 1 Eylül 2024; 19:1:13 >
Lensler büyümüşmü
Çünkü fiyat uçuk asla en pahalı mal iyi bir kazanç değildir mesela rtx4090 4080 e göre verdiği performansa göre neredeyse 2 katı pahalıydı ama 100küsürle boşa gelmesin çünkü o kadar iyi şeyler sunmuyor cihaz
herhangibi bir yorum göremedim hocam muhtemelen aynı yada çok az bir büyüklük olabilir. ultra geniş kamera değişiyor çünkü belki ordan bir tık büyür
-
evet zaten gelişim uzun süredir milim milim gidiyor birde apple zaten gram gram vermeyi sever yenileme sunabilmek için şarj hızını bile gram gram veriyor :D
-
Özgür BilgeyoutubeiPhone 16, 16 Pro - Bilinenler, iPhone 16 Pro Max Aksesuarlarıhttps://www.youtube.com/watch?si=v03wD8bHlPwEY1yF&v=fzvt_qcrfXo&feature=youtu.be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Yenisinin fiyatı açıklandıktan sonraya bakmak gerek
Hepsiburada’da satışa başlamış yeşilli olanı
www.hepsiburada.comBenks iPhone 16 Pro Max Kılıf Magsafe Şarj Karbon Fiber Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/benks-iphone-16-pro-max-kilif-magsafe-sarj-karbon-fiber-tasarim-benks-passion-green-armorair-kevlar-yesil-pm-HBC00006VKGSO
Bir süredir kullanıyorum ios 18 ve bence diğer tüm ios sürümlerinden farklı olmuş. T9 ile arama rehberde yapmayı görünce sonunda yani dedim 😂
Fotoğraf uygulaması çok hoş. Dark temanin her yere işlemesi hoş vb güzel şeyler var.
Ben orijinal silikon kılıftan devam hocam.
-
Çok yüksek fiyat bu kılıfa
Apple’ın Eylül etkinliği sonrası kur farkını ürün fiyatlarına yansıtması bekleniyor teknoloji haberleri - log9 Eylül etkinliği sonrasında yeni bir Apple zammı çok olası görünüyorhttps://www.bundle.app/app
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X