Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: okancakmak , KurtPanzerMeyer , MonkeyMan , ugur025 Daha Az
4 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
17.488
Cevap
521
Favori
791.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
30. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

teşekkür ederim aklımda bulunsun    fikir açısından gelişmeleri mutlaka buradan paylaşırım

• Bu arada eski konuda da yazan arkadaşlar oluyordu burdan yanıtlamış olayım. Ben yine her yıl olduğu gibi yeni cihaza geçiş farkının yeni cihaz fiyatının yüzde 25’i olacağını düşünüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • scanh kullanıcısına yanıt
    Mesela ben geçen telefoncuya sorum 15pmax i 65den alırız dedi en yüksek alacağımız rakam bu dedi tabi elden satılırsa 70 belki eder

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • o hesaba göre yeni 16pm 256 en iyimser 105k falan olsa 40k fark vermek lazım, vay be, hadi 35 olsun asla değmez...

değer deyip alanlar da elbet kendine o kadar para borçlanıp aldığına değmedi ne farkı var ki diyecek bence çok fazla bir fark.

• crashris kullanıcısına yanıt
    Eskisi gibi ilana atayım hemen satayım olayı Apple dada bitti önceden çok hızlı satılırdı

• cselmanlar kullanıcısına yanıt

13’ten geçeceksek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cselmanlar kullanıcısına yanıt

105'den falan gelmez geçen sene de 85-90'lar havada uçuşuyodu pro max 78'den çıkmıştı... bu sene de 95-100 aralığında bir fiyattan çıkar

• aria26 kullanıcısına yanıt
    Kur burada kalırsa ben de 95-100 arası bekliyorum. Tabi bir de globalde zam gelmezse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 1 Eylül 2024; 18:56:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Ben üç haneli rakamı her türlü görecek diyorum dostum her türlü görür 100-105k arası bir fiyatı olur o da iyimser fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cselmanlar -- 1 Eylül 2024; 19:1:13 >
  • corsairms kullanıcısına yanıt
    Lensler büyümüşmü

• corsairms kullanıcısına yanıt
    Çünkü fiyat uçuk asla en pahalı mal iyi bir kazanç değildir mesela rtx4090 4080 e göre verdiği performansa göre neredeyse 2 katı pahalıydı ama 100küsürle boşa gelmesin çünkü o kadar iyi şeyler sunmuyor cihaz

• expectations E kullanıcısına yanıt

herhangibi bir yorum göremedim hocam muhtemelen aynı yada çok az bir büyüklük olabilir. ultra geniş kamera değişiyor çünkü belki ordan bir tık büyür

evet zaten gelişim uzun süredir milim milim gidiyor birde apple zaten gram gram vermeyi sever yenileme sunabilmek için şarj hızını bile gram gram veriyor :D

• Özgür Bilgeyoutube
    iPhone 16, 16 Pro - Bilinenler, iPhone 16 Pro Max Aksesuarları
    https://www.youtube.com/watch?si=v03wD8bHlPwEY1yF&v=fzvt_qcrfXo&feature=youtu.be

Yenisinin fiyatı açıklandıktan sonraya bakmak gerek

• Macuser1994 kullanıcısına yanıt

Hepsiburada’da satışa başlamış yeşilli olanı

• Evren7 kullanıcısına yanıt
    Bir süredir kullanıyorum ios 18 ve bence diğer tüm ios sürümlerinden farklı olmuş. T9 ile arama rehberde yapmayı görünce sonunda yani dedim 😂
    Fotoğraf uygulaması çok hoş. Dark temanin her yere işlemesi hoş vb güzel şeyler var.

• Gang Starr kullanıcısına yanıt

Ben orijinal silikon kılıftan devam hocam.

• Gang Starr kullanıcısına yanıt
    Çok yüksek fiyat bu kılıfa

• Apple’ın Eylül etkinliği sonrası kur farkını ürün fiyatlarına yansıtması bekleniyor
    teknoloji haberleri - log
    9 Eylül etkinliği sonrasında yeni bir Apple zammı çok olası görünüyor
    https://www.bundle.app/app

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.