Ekranın büyümesi benim için güzel bir özellik sırf bunun için alacağım. |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (17. sayfa)
-
-
Dostlar kusura bakmayın tahmini olarak bu 16 pm tam olarak tr de ne zaman satışa cıkar
-
Büyük ihtimal ile eylül 20-25 arasi ön sipariş,5-10 ekim dağitima gönderime başlarlar,yada ellerinde olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 30 Ağustos 2024; 22:48:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağolasın hocam 13 ten nasipse geçecem.
-
Bende 13 Pro Max’ den geçeceğim de cepten çıkacak 50-60 bin lira beni düşündürüyor.quote:
Orijinalden alıntı: AMCSağolasın hocam 13 ten nasipse geçecem.
13 Pro Max çok iyi cihaz, ne ısınma sorunu var, ne başka bir şey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 30 Ağustos 2024; 23:28:37 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
20'sinde önsiparişe açılacak türkiye'de ilk 3-4 dk içinde sipariş verenler 27 eylülde alır sonrakiler ekim ortasına sarkar her sene olan şey...
Valla ben alırken yoktu hocam yoksa değişmezdim muhtemelen bi 60 vericez gibi şaka gibi ama.
-
Teşekkür ederim hocam.
-
13Pm’i kaça satacaksınız?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Piyasayı bilmiyorum hocam, araştırmadım da ama 40 ‘a hepsiburada vs yerler alıyor. 16, yüz bin gibi bir şey çıkarsa da almam zaten. Mantıksız işlerde yokum.
-
Öyle umuyoruz Ekran Batarya gelişsin yeterli :))
-
Renk konusun da kararsızım yine de güvenli olan renkleri tercih ederim siyah beyaz gibi klasik modası geçmeyen her yıl düzenli olarak çıkan renkler
-
O zaten Allah emri. Her sene iyi kötü batarya süresi uzuyor. Umarım Apple bizi ters köşe yapar ve başka özellikler de koyar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
düz 12den 16 proya geçmeyi düşünüyorum. apple sitesinden hiç telefon almadım. lansmanın olduğu gün sipariş açılıyor mu?
-
hayır açılmaz türkiye'de tahminen 20 eylül gibi açılır
Kamera umarım fark yaratır.
13 pm kamerası gerçekten muhteşem. Umarım bundan çok daha iyi ve yeni bir şeyler vardır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
14 pro alırken turkcelld'en almıştık, çıktığı gece getirmişlerdi. bu sene de aynı kampanyayı yapan yer var mı?
-
daha telefon tanıtılmadı bilader:) her sene oluyor ama gürgençler troy vs yapıyor
Elini cabuk tutmak istiyorsan ön sipariş tarihi genelde 00:00 aciliyor 00:01 sipariş verirsen yaşadin araya saatler girse 1-2 hafta gecikir.İlk dakikalar cok önemli:)Yine yok saticaz muhabbetiyle stokk olayini ağirdan alicaklar,var olan cihazi yok diyip bekleticekler ki dogun istek talebe göre fiyat artişi gercekleştirsinler:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 31 Ağustos 2024; 16:35:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X