Hocam sızan detaylara bakarsak aralarında hiçbir önemli fark yok.Benim gibi apple fanı değilseniz geçmek için bir sebep yok. |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (23. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
16 Pro max’ten vazgeçtim asıl değişikliklerin 17 serisinde olacağı kesinleşti bu sene sırf ai için düz 16 alır seneye Pro max’e geçiş yapacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eminim çoğu kişi sormuştur kusura bakmayın, şuan alışveriş sitesinde birbirimize bakıyoruz ondan sormak istiyorum;
Sizce 15 Pro Max mi almak daha mantıklı yoksa düz 16 yada 16 pro almak mı? malum fiyatlar artacak, var olan telefondalar da zamlanacak. Daha önce 13 serisini 14 çıkmadan 1 hafta önce almıştım anında zamlanmıştı, şimdi aynı şekilde yapayım diyorum ama yeni seriyi görmediğim için de pişman olmak istemiyorum. Malum var olan dedikodulara siz daha hakimsinizdir yeni seri ile ilgili olarak.
-
Hocam bütçe probleminiz yoksa bence artık birkaç gün kalmışken 16 pro’yu bekleyip onu alın. Hani elinizde 15 pro ya da pro Max varsa almayın derim de madem ince yazılacaksınız almışken yenisini alın eğer bütçe probleminiz yoksa.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Amazon koşulsuz 30 gün içinde iade alıyormuş. Amazondan sipariş vereceğim 15 pro max i. 16 serisi gerçekten alacağım avantajda olursa iade edip bunu alacağım.
-
Bu daha mantıklı hocam. Bu şekilde yapın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 4 Eylül 2024; 14:46:33 >
Hocam çok ince bir yazı ve davranış şekli tebrik ederim. Kusura bakmayın diyerek başlamak ne şahane bir nezaket.
Estağfurullah hocam, nezaketten kimse incinmez teşekkür ederim.
Bu arada Amazon'dan Amazon satıcı olarak sipariş verim 15 ipm'yi. bakalım Apple haftaya bize ne sürpriz yapacak, iade ettirecek kadar güzel bir ürün mü yoksa 14 serisi gibi ara bir model mi olacak.
-
Düz iPhone serilerini tamamen eleyin eğer PRO serilerine gücünüz yetiyorsa, 15 Pro MAX yada 16 PRO diye iki seçenek varsa bence Teknosa Vatan tarzı yerlere gidip ele oturuşa bakıp öyle karar vermeniz daha sağlıklı olur.
Örneğin bana bedava verseler hatta üstüne para verseler pro MAX serisini kullanamam, bana göre tam bir işkence.
Kaldı ki 16 serilerinde kasa bir tık büyüdü, bu bile beni daraltıyor gerçekten.
Yaklaşık 1 sene kadar MAX maceram oldu, hayatımda herhangi bir Apple cihazı ile yaşadığım en sıkıntılı dönemi yaşadım.
Şarjı daha uzun gidiyor vb ama o tabletten bozma büyüklüğü, tek elle kullanılmayışı hala hatırladıkça içim daralır...
Ben model atlamadan sürekli PRO larda geçiş yaparım, şimdiye kadar pişman olmadım sonrasında da olmam, en başta telefon sıfırlanıyor ve yeni teknolojiler ekleniyor.
Beni 16 Pro da daha hızlı şarj süresi (40w) ve telefoto 5x gelmesi haricinde aşırı heyecanlandıran bir şey yok ama yine de yenileyeceğim her sene yaptığım gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 4 Eylül 2024; 15:30:6 >
-
Lütfen iade edecekseniz cihazı kullanmayın. Bence etik olmuyor sırf bu hak sunuldu diye kullanıp kullanıp iade etmek. Kusurlu ürün vs. olmadıkça bana hiç etik gelmiyor. Geçen sene bana hoyratça kullanılmış bir spigen kılıf geldi Amazon'dan bir de ben gidip iadeye uğraştım.
-
Kutusunu açmadan bekletir hocam, yenisi çıkınca fiyata bakar ona göre iade eder ya da kullanır.
Bu arada telefonda vs iade cihazı size sıfır diye satamazlar hocam, yasak.
Yok sıfır olarak tekrar satılamadığını biliyorum, firma daha düşük bedelden satacak firmaya zarar onu demek istedim.
-
Fake mi gerçek haber mi tam bilemiyorum.
x (formerly twitter)
Boşuna Tıklama (@bosunatiklama) on Xhttps://x.com/bosunatiklama/status/1831336735759868332
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KonsolMania -- 4 Eylül 2024; 17:47:17 > -
12Prodan gecmeyi düsünüyorum. Aslinda kasada önemli bir degisiklik olmadan bunu pek yapmazdim, ancak 12Pro kullanicisi olarak Notch daraldi, ekrani daha büyük ve istedigim ideal boyutlarda olacak ne cok büyük nede kücük. Bunlardan baska diger isletim sisteminin tüm özelliklerinden yararlanacak olmasi gibi avantajlarim olacak. iOS18 ile 12Pro tam olarak özelliklerinden ve sanal zekadan yararlanamayacak.
-
Fakelik durum yok ki zaten orda kesin fiyat denilmemiş, tahmini fiyat verilmiş. Genelde de bu şekilde oluyor zaten. O kadar para verdikten sonra 1-2 bin tl alt üst çok fark etmiyor. Tahmini bunlara yakın olacak zaten.
-
Tam olarak beklenen bu. Bütün büyük satıcılara bu fiyat gitmiş.
Yani 16Pm geçen seneki 15Pm ile aynı fiyat aralığında çıkmış olacak. 2850-2900 dolar.
16Pm alacak arkadaşlara da şimdiden hayırlı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 4 Eylül 2024; 18:42:7 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
12 pro 'dan geçişe değer hocam. Geniş çentik gidecek dinamik ada gelecek. Küçücük kameralar gidecek dürbün gibi kameralar gelecek. 120 hz ekran, apple intelligence, kameralarda ve pilde iyileştirmeler daha pek çok artısı direkt göze çarpar. Bu 12 Pro kötü bir telefon olduğu anlamına gelmiyor istedikten sonra halâ sorunsuz kullanılmaya devam edilebilir fakat 4 yıllık teknoloji farkı kendini mutlaka gösterir. Şimdiden hayırlı olsun
Fiyat böyle gelirse bence gayet iyi.Ben 16pm baz model 110 ile girer diye düşünüyordum.
-
tamamen katılıyorum istemsizce yaptığımız bir şey benim gibi
-
Olaya sadece yenilik gözüyle bakılmamalı. Ben de çıkınca yenisini hemen alırım. Olay günceli korumak ve olası zamlardan minimum etkilenmek bence. Kırıp dökmediğiniz sürece her zaman ufak zararla nakite çevirebileceğiniz bir üründür Iphone.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X