< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (27. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Davetiyedeki renkler 16 serisi renkleri olabilir. Turquaz Mavi Pembe Koyu kırmızı gibi.
-
apple neden kafayı yedirtiyor? ilk defa ön siparişle telefon alacağım, apple'dan almayı düşünüyordum. birkaç yorum önce de amazonun apple'dan daha önce teslimat yaptığını yazmışlar kararsız kaldım
-
ben bilgisayarın başına geçtim açılır açılmaz sipariş verirken teslimat tarihini 1.5 ay öteye attı ordan almadım o yüzden. anında gittim amazon’dan aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pro Modellerin Batarya kapasiteleri neden düz Modellerden daha düsük? Üstelik Prolar ekran bazinda daha büyük!
-
Geçen sene Apple'ı aradığımda, bana iki tane alabileceğimi ve bir sıkıntı olmayacağını söylemişlerdi. Bu sene için müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alırsanız daha iyi olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
iPhone 16’nın lansmanına 3 gün 4 saat 45 dakika kaldı
bence bir 16'da bir model belirleyip fiyat tahmini yapalım çok merak ediyorum hangimiz net rakamları bilecek
Şayet lansman öncesi çıkan haberler doğruyu yansıtıyorsa 15 pm 256 gb 97.000 TL olacağı yazıyor o rakam belki piyasada olmaz ama apple'ın 16 PM 256GB fiyatlarken bunu baz alması ihtimaline karşı ben 16 PM 256 GB için - 104.999 TL olarak fiyat tahmininde bulunuyorum.
lansman sonrası bakalım kimler doğru tahmini yapmış olacak
burada yazarız zaten kaldı 3 gün
-
Beyaz bana 4 serisini hatırlattı. Gümüşle beraber bende ikisini beğendim.
16: 63.999
16+: 71.999
16 Pro: 79.999
16 PM: 95.999 / 16 PM (1 TB): 118.999
öyle bir şey olmayacak çünkü apple her yeni model tanıttığında önceki modeli satıştan çekiyor, 15 pro fiyatları sadece elde kalan stoğa göre belirlenebilir ki onu da apple yapmaz. 1 ay içinde eski pro modellerin stoğu bitiyor
apple her zaman fiyatlarda .499 ve .999 olacak şekilde hareket ediyor, 15 serisinin düşük satışlarını da göz önüne alırsak 16 pro max 256 99.999 tl'den satışa çıkacaktır.
Bekleyip göreceğiz bakalım dostum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dostlar bende Android telefondan sonra 16 pro max almaya karar verdim. Ön sipariş ile alacağım. Amazonda Apple watch saatler için mesela bazı yorumlar vardı daha önce açılmış, bağlantı yapamadım, iade kabul olmuyor vs diye. Amazondan sipariş için şüpheye düştüm, ön sipariş için böyle bir durum olmaz herhal. Böyle bir durum yaşayan var mı acaba?
Katılmak ile birlikte 16P için 83-84 olabilir gibi geliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Niye Amazon’dan falan alıyorsunuz. Düzgünce Apple Online Store’dan alsanıza. Hiçbir sorun yaşamazsınız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
abartma o kadar fark olmaz
siz geçiş yapmayı düşmüyor musunuz hocam
Bence yanlış bir karar olur lansmanda. Her sene aynı hatayı yapıyor herkes. Amazon, Hepsiburada çok daha hızlı kargoluyor. Ben her seferinde diğer insanlar haftalarca beklerken çok daha erkenden aldım.
Şu an için hayır. Düz 15’ten tutun 15Pm’e kadar geçiş için bir neden bulamıyorum. Yapay zeka gelene kadar yıl olur. Zaten type c var hepsinde. Hepsinin Ana kameraları iyi. Lansmanda öyle bir şey vermeli ki geçmeye neden olsun. Geçen sene benim için type c dahi başlı başına bir nedendi. Bu sene onu da bulamadım :)
Mesela geçişler için hep bi bahanem vardı.iPhone’un iTunes ile aktive edildiği ilk başta Store olmadığı sonra sadece ABd store olduğu, WhatsApp’ın 0.99 dolardan satıldığı dinazor zamanlardan geliyorum.
iPhone 2g çılgınca deneyim. 3GS, 4 tasarım, 4s Siri, 5s parmak izi okuyucu 6-6s müthiş tasarım dönemine göre. X yep yeni bir iPhone gestureler, sonra;
12 mini için köşeli ve küçük canavar tasarım
13p için 120hz deneyimi ve en mükemmel kamera
14 p için dinamik ada deneyimi
15Pm için type c, aksiyon butonu, şarj sınırlama (araçta kablosuz car play yoksa çok ise yarıyor) vb.
Hepsine bi bahane buldum. Fakat 16P serisine bir türlü bulamıyorum. Alan herkese hayırlı olsun. Kimseyi pişman edeceğini düşünmüyorum. Lansmanda sürpriz özellikler gelirse geçebilirim ben de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 6 Eylül 2024; 23:15:44 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X