Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ghettoqueen Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.854
Cevap
532
Favori
811.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16Prolarin bellekleri 256GB dan baslayacakmis, bunu sevdim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

+100 dollars

• 138bthn kullanıcısına yanıt
    128GB yok Prolarda

• Düz Pro’nun Pro Max kamerasına geçmesi, ekranın ve bataryanın büyümesi beni bayağı çekiyor. 128 15 Pro’dan 256 16 Pro’ya geçeceğim sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krone K kullanıcısına yanıt

Ekranda çok az daha büyüyüp ideal büyüklüğe ulaştı bence.15 pm kullanıcı olarak ilk defa pro modele bu kadar yükseldim.

• İPhone 16 tahmini fiyat ne olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bazı sızıntılara göre yalnızca 16 Pro Max’in ana kamera sensörü yeni IMX903 ile gelecekmiş Pro modellerinde ana kamera farkı olmasını beklemiyorum ama apple yapar mı yapar

• iPhone 16 lansmanına 2 gün kaldı

• Macuser1994 kullanıcısına yanıt

valla aynı durum benim için de geçerli. 6.7 oldukça büyük geliyordu zaten. Sadece bataryası için çekiyorum bu işkenceyi. Şimdi hem ekran büyüdü hem kasa. Hiç çekilecek gibi değil.

Pro küçük geliyordu yalan yok ama 6.3 ile bence mükemmel ekran boyutu seviyesine ulaştı.

• Amazon’dan falan almayın ben geçen yıl rezil oldum, fatura da IMEI ve seri numarası yazmıyordu. Bazılarına yazarak göndermişler. Tamamen şans eseri. Faturayı da değiştirmiyorlar, iade edin diyorlar, zaten ürün gelene kadar da stok kalmıyor, dımdızlak kalıyorsunuz. Ya da siparişi durduk yere iptal edip hesabınıza yetkisiz biri girdi diye hesabınızı da kapatıyorlar üstüne bir hafta onla uğraşıyorsunuz. Fatura da İMEI veya Seri Numarası yazması neden önemli diyorsanız, Tüketici Hakem Heyeti bu iki numaran biri olmazsa talepleri direkt reddediyor, cihaz üzerinde bir hak iddia edemiyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 7 Eylül 2024; 22:22:21 >
  • Bu sefer inş ben de almayacağım :) Fold6'dan S25U'ya zıplarım. Tasarım bu sefer tam istediğim gibi olacak inşallah.

Apple'da @ctrl-alt-delete kardeşimin dediği gibi bu sefer cidden değişilecek sebep yok.

• Passenger kullanıcısına yanıt
    Samsung’ta tasarım değişecek gibi duruyor. Kamera tasarımı ve dış kasa. Umarım artık kamera sensörlerini de yenilerler.

Ben 16 serisini kesin almayacağım gibi.

Ya ocakta S25 Ultra alacağım ya da Eylülde 17 serisini alacağım. Tel kararsızl olduğum hangisi olacak 😀

• Prfssr kullanıcısına yanıt

Yeri burası değil ama iki yardımcı kamera sensörü güncellenecek.

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]
    Evet gördüm bunu.

Bakalım 16 lansmanında sürpriz sızmamış bir yenilik olacak mı merak ediyorum.

Yani gerçekten sonunda :) Umarım Apple tarafında da sürprizler olur. Yoksa hepimizin hedefi senin gibi katlanır telefonlar olacak üstad. Yoksa yenilik yok bir şey yok. Eski heyecanlar kalmadı maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera tuşu iPhone 7 deki home tuşu gibi dokunmatik olacakmış diyorlar. Finewoven kılıfların yerine de vegan leather kılıflar gelecekmiş.

• Prfssr kullanıcısına yanıt

Böyle gelecek diyorlar hocam, dikdörtgen tasarımdan vazgeçiyorlar. Benim şu an merak ettiğim 16 Pro serisi ve s25 ultra ekranında kum olacak mı :)

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

En büyük sürprizi bence ucuz Türkiye fiyatı ile yapsın :)

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    Deri sever olarak duyduğum en kötü haber hocam. Vegan deri yapmak yerine hiç yapmasa da olur. Kaktüs’ten vs.’den zorla deri üretmeye çalışıyorlar şaka gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.