Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ghettoqueen Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.854
Cevap
532
Favori
811.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belki S24 Ultra gibi yansıma önleyici ekran olur. Hiç sızıntı var mı bununla ilgili?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geniş açı 48 MP bu çok iyi 👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

15 PM mükemmel bir telefon bencede 16’ya geçmek için mantıklı bir sebep yok apple intelligence alıyor zaten tamamen güncel kalmaya devam ediyorsunuz ben hem Pro hemde ai denemek istediğim için geçerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt

hayır hocam

• Hocam seneye 17PM 150-160 olur muhtemelen. O yüzden al kullan 16P/Pm’i imkan varsa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

90k verince ekranı korumak ve dolayısıyla cam takmak isteyecek herkes o yüzden bir kıymeti kalmaz o ekranın. En azından çoğu kişi için konuşuyorum.

• 16 pro max için ekran koruyucu falan var mı satışta bilindik kaliteli markaların? Şimdiden alıp kenara koymak lazım. Kutudan çıkarır çıkarmaz koruyucuyu takmak en garantisi

17de gelicek diyorlar

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

Hocam sanırım paçayı yırttım doğru mu Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] 

• stalker kullanıcısına yanıt
    Hocam benimki de teslim edildi. Bence kimseyi uyandırmayalım😀

Zaten altı üstü bir kılıf alıyoruz yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 7 Eylül 2024; 12:11:16 >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Doğru. Herkes ekran koruyucu takar ama hocam insanlarda haklı. Ekranlar bence hala kolay çiziliyor. Heralde siz S24 Ultra’ya takmıyordunuz ama.

Siz 16 serisine geçecek misini?

• Gang Starr kullanıcısına yanıt

henüz spigen,benks,esr,torras gibi markaların henüz satışta olan ürünü yok ya da idarelik şu anda bulabileceğiniz tek marka bu sanırım

RedClick Apple iPhone 16 Pro Max Redclick Eks Cam Ekran Fiyatı (hepsiburada.com)

teşekkürler hocam teşekkürler benks Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] 

Ben aldığım tüm cihazlara cam takıyorum. Kılıf takmıyorum sadece, kaplama yaptırıyorum. 16 serisi bir çıksın, ben açıkçası kur zammı yapılacağını düşünüyorum 95-100k dan başlar bana göre Pro Max ler. Her seferinde gerek yok diyorum sonra bir bahane bulup alıyorum, umarım içime girmez heves.

Ben bu sefer bahane bulamadım hocam almaya. Bulursan bana da haber ver beraber heveslenelim :)

Erken pes etmişsin,daha tanitilmadi,öyle bi sunum olucakki herkes şaşiricak, sen nasil birşeysin bu özeliği,bu yeniliği kullanmam lazim cebimde taşimam lazim diyecekler 00:02 siparişler akin akin olucak:)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 7 Eylül 2024; 15:11:43 >

Ürünler tanıtıldıktan sonra o alma hevesi gelir hocam :D Bende 1-2 senedir böyle diyorum ama yine alıyorum.

• Ben kesin almayacağım ya. Ekran koruyucu falan aldım hatta almayayım diye 😀 boşuna para harcamayacağım.

Ocakta ekstradan nir S25 Ultra alırım belki.

• Fiyatlara zam gelir mi acaba?

Kameralar değişirse iyi de değişmezse s23U’dan yine bir farkı olmaz. Telefon dünyası tıkandı maalesef.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.