< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (28. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Geniş açı 48 MP bu çok iyi 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
15 PM mükemmel bir telefon bencede 16’ya geçmek için mantıklı bir sebep yok apple intelligence alıyor zaten tamamen güncel kalmaya devam ediyorsunuz ben hem Pro hemde ai denemek istediğim için geçerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayır hocam
Hocam seneye 17PM 150-160 olur muhtemelen. O yüzden al kullan 16P/Pm’i imkan varsa.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
90k verince ekranı korumak ve dolayısıyla cam takmak isteyecek herkes o yüzden bir kıymeti kalmaz o ekranın. En azından çoğu kişi için konuşuyorum.
16 pro max için ekran koruyucu falan var mı satışta bilindik kaliteli markaların? Şimdiden alıp kenara koymak lazım. Kutudan çıkarır çıkarmaz koruyucuyu takmak en garantisi
17de gelicek diyorlar
-
Hocam benimki de teslim edildi. Bence kimseyi uyandırmayalım😀
Zaten altı üstü bir kılıf alıyoruz yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 7 Eylül 2024; 12:11:16 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Doğru. Herkes ekran koruyucu takar ama hocam insanlarda haklı. Ekranlar bence hala kolay çiziliyor. Heralde siz S24 Ultra’ya takmıyordunuz ama.
Siz 16 serisine geçecek misini?
henüz spigen,benks,esr,torras gibi markaların henüz satışta olan ürünü yok ya da idarelik şu anda bulabileceğiniz tek marka bu sanırım
RedClick Apple iPhone 16 Pro Max Redclick Eks Cam Ekran Fiyatı (hepsiburada.com)
-
teşekkürler hocam teşekkürler benks
-
Ben aldığım tüm cihazlara cam takıyorum. Kılıf takmıyorum sadece, kaplama yaptırıyorum. 16 serisi bir çıksın, ben açıkçası kur zammı yapılacağını düşünüyorum 95-100k dan başlar bana göre Pro Max ler. Her seferinde gerek yok diyorum sonra bir bahane bulup alıyorum, umarım içime girmez heves.
-
Ben bu sefer bahane bulamadım hocam almaya. Bulursan bana da haber ver beraber heveslenelim :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Erken pes etmişsin,daha tanitilmadi,öyle bi sunum olucakki herkes şaşiricak, sen nasil birşeysin bu özeliği,bu yeniliği kullanmam lazim cebimde taşimam lazim diyecekler 00:02 siparişler akin akin olucak:)))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 7 Eylül 2024; 15:11:43 >
Ürünler tanıtıldıktan sonra o alma hevesi gelir hocam :D Bende 1-2 senedir böyle diyorum ama yine alıyorum.
-
Ben kesin almayacağım ya. Ekran koruyucu falan aldım hatta almayayım diye 😀 boşuna para harcamayacağım.
Ocakta ekstradan nir S25 Ultra alırım belki.
Fiyatlara zam gelir mi acaba?
-
Kameralar değişirse iyi de değişmezse s23U’dan yine bir farkı olmaz. Telefon dünyası tıkandı maalesef.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X