Şimdi Ara

Apple, iPhone 17 serisinde aynı tasarımı sürdürebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple, iPhone 17 serisinde aynı tasarımı sürdürebilir
    Kuo, iPhone 17‌ serisinde dinamik ada olarak adlandırılan çentik bölümünde küçülme olmayacağını söylüyor. Analist Jeff Pu, Apple'ın ‌iPhone 17‌ Pro modellerde Face ID için metalens kullanacağını, buna bağlı olarak dinamik adanın küçüleceğini söylemişti ancak bu gerçekleşmeyecek gibi görünüyor.

Ayrıca Bkz.iPhone 17 Air'in tasarımı ortaya çıkmış olabilir

iPhone 17 modellerinde dinamik ada küçülmeyecek

Çentik, Apple’ın deyimiyle “Dinamik Ada”, ilk olarak 2022 iPhone modelleriyle tanıtıldı ve o zamandan beri çok az değişliğe uğradı. Apple'ın nihai hedefi, iPhone'un ön kamerasını ve Face ID bileşenlerini ekranın altına yerleştirerek tamamen uçtan uca bir ekran oluşturmak. Ancak bunun gerçekleşmesine daha birkaç yıl var.

Son sızıntı ve söylentiler, iPhone 17‌ modellerinde asıl tasarım değişikliğinin kasada ve arkada kamera bölümünde olacağını ortaya koyuyor. iPhone 17 Air olarak süper ince bir iPhone tanıtılması bekleniyor. Hem iPhone 17 Slim hem de ‌iPhone 17‌ Pro’larda yatay kamera kurulumu görebiliriz.

Kaynak:https://www.macrumors.com/2025/01/24/iphone-17-no-dynamic-island-change/

• İphone XX e kadar yani 20 ye kadar bu böyle aynı kasa devam eder.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Baydi iyice ha bu her sene yeni bir telefon furyasi

• Tasarım değişse de herkes kılıfla kullanıyor. Tasarımın nedense pek bi önemi kalmıyor. Telefonu kılıfsız kullananlar %10-15 bile değildir. Kılıfsız kullanmayı denedim bir zamanlar ama yapamadım😅

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Apple kısır döngüye girdi sanırım yeni bir Steve Jobs gerekiyorApple, iPhone 17 serisinde aynı tasarımı sürdürebilir 

• Gelecek katlanır telefonların. Dinamik ada filan hikaye artık

• Nede olsa alıyorlar..Ne olcaydı ya..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eylül de gel, iphone 17 pro max..

• 14 pro kullanıyorum, Kamerası vs beni 2028 kadar götürür.

• iphone 27 de aynı tasarım ve aynı özellik olur.

• Esxici E kullanıcısına yanıt
    Telefon pahalı olunca kılıfsız kullanmayı göze alamıyor insanlar ama ince telefon alıp kılıfla kullanınca da bunu yapmanın anlamı kalmıyor. Ben de bir ara kılıfla kullandım ama telefon amiral gemisi idi o zamanlar. Sonra kılıf bulamadım ve böylelikle alıştım kılıfsız kullanmaya şuan telefon para etmiyor zaten, o yüzden gönül rahatlığıyla kullanıyorum. Cidden telefonun hiçbir zarafeti kalmıyor kılıfla kullanınca, o kadar para verip ince amiral gemisi al ama yusuf modunda kullanarak telefonu hiç et. Ama telefon her düştüğünde de aha gitti, bu kez diye kalp krizi geçirip gidebilirsiniz Şimdi ne yapsam ki ,diye düşünüyorum açıkçası çünkü amiral gemisi almayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 26 Ocak 2025; 3:7:33 >

• Ekran altına parmak izi koymak varken neden zorluyor anlamıyorum.

telefonu oyun oyanayacagim zaman oturup vakit gecirecegim zaman kılıfı çıkarıyorum çünkü ısınıyor hepsi performans kaybı yasamak istemiyorum.tek tip kılıf kullanırım siyah elastik ve hic kılıf degistirmem.telefonun tipine bakmam islev ve performans yerindeyse kasa oranı pil islemci ses gerisi cokda umrumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolferto kullanıcısına yanıt
    Red magic 9 pro al fanlı telefon idi sanırsam, bence tam sana göre!

• tobepeople kullanıcısına yanıt

önceliğim sadece oyun değil ama yinede onu alırdım mesela .performansı iyi olan cihazın genelde ömrüde iyi oluyor.telefonu ne kadar dikkatli kullanırsan basına birsey gelmese dahi performansı azaldığında degistirme gereği duyuyorsun.hayatımda hiç bunun kamerası daha iyimiş diyip telefon degistirmedim.kimse yeni cikaracagi telefona elite islemci takıp milat öncesi kamera takmaz.mesela makro cok isime yariyorsa makro kamerasına bakıp alırım. genis acı isime yaramiyorsa hic genis acı performansina takılmam. hayatımda hic zoom yapip birsey cekmediyse biye ayı çekiyorum diye telefon alayım. ekranımda kocaman bi karanlık bölge bunu kim ister cidden şaşırıyorum dinamik adaymış bana göre o kara delik insanlar en çok kendini kandırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 26 Ocak 2025; 10:2:49 >
    Kılıfla kullan 😂

• wolferto kullanıcısına yanıt
    “Ses, ekran, performans(pil, işlemci vb)“ Zaten gerisi gurmelik zevkler.

ekranında koca bi delik var ama yoooook çok islevsel o adı dinamik ada :) la neyi işlevsel ekranına çöreklenmiş bi ölü bölge androidde onu yandan çekiyorsun.

Pahali olunca ekstra bir dikkatli olmaya calisiyor insanlar ama bence telefonlarin yeni dizaynlari cok da kilifsiz kullanmaya uygun degil. Asiri kayganlar. Ucuz telefon olsa bile ince, kayganlgii azaltan kilif en iyisi. Simdilik idareten Iphone 11 kullaniyorum. Yatakta uzanirken kilifsiz bir halde birseyler izlerken birkac kere kafama yedim telefonu. Acayip kaygan.

• 2g-3g-3gs(3 sene) oval çerçeve,

4-4s-5-5s(4 sene) köşeli çerve,

6-6s-7-8 ve x-xs ve xr-11(6 sene) oval çerçeve,

12-13-14-15-16(5 sene) köşeli çerçeve,

denkleme göre bir sene daha hakkı var Apple, iPhone 17 serisinde aynı tasarımı sürdürebilir 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.