|
Bildirim
Apple kısır döngüye girdi sanırım yeni bir Steve Jobs gerekiyor |
Tasarım değişse de herkes kılıfla kullanıyor. Tasarımın nedense pek bi önemi kalmıyor. Telefonu kılıfsız kullananlar %10-15 bile değildir. Kılıfsız kullanmayı denedim bir zamanlar ama yapamadım😅
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple kısır döngüye girdi sanırım yeni bir Steve Jobs gerekiyor |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 26 Ocak 2025; 3:7:33 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
telefonu oyun oyanayacagim zaman oturup vakit gecirecegim zaman kılıfı çıkarıyorum çünkü ısınıyor hepsi performans kaybı yasamak istemiyorum.tek tip kılıf kullanırım siyah elastik ve hic kılıf degistirmem.telefonun tipine bakmam islev ve performans yerindeyse kasa oranı pil islemci ses gerisi cokda umrumda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
önceliğim sadece oyun değil ama yinede onu alırdım mesela .performansı iyi olan cihazın genelde ömrüde iyi oluyor.telefonu ne kadar dikkatli kullanırsan basına birsey gelmese dahi performansı azaldığında degistirme gereği duyuyorsun.hayatımda hiç bunun kamerası daha iyimiş diyip telefon degistirmedim.kimse yeni cikaracagi telefona elite islemci takıp milat öncesi kamera takmaz.mesela makro cok isime yariyorsa makro kamerasına bakıp alırım. genis acı isime yaramiyorsa hic genis acı performansina takılmam. hayatımda hic zoom yapip birsey cekmediyse biye ayı çekiyorum diye telefon alayım. ekranımda kocaman bi karanlık bölge bunu kim ister cidden şaşırıyorum dinamik adaymış bana göre o kara delik insanlar en çok kendini kandırır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 26 Ocak 2025; 10:2:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ekranında koca bi delik var ama yoooook çok islevsel o adı dinamik ada :) la neyi işlevsel ekranına çöreklenmiş bi ölü bölge androidde onu yandan çekiyorsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pahali olunca ekstra bir dikkatli olmaya calisiyor insanlar ama bence telefonlarin yeni dizaynlari cok da kilifsiz kullanmaya uygun degil. Asiri kayganlar. Ucuz telefon olsa bile ince, kayganlgii azaltan kilif en iyisi. Simdilik idareten Iphone 11 kullaniyorum. Yatakta uzanirken kilifsiz bir halde birseyler izlerken birkac kere kafama yedim telefonu. Acayip kaygan. |
2g-3g-3gs(3 sene) oval çerçeve, 4-4s-5-5s(4 sene) köşeli çerve, 6-6s-7-8 ve x-xs ve xr-11(6 sene) oval çerçeve, 12-13-14-15-16(5 sene) köşeli çerçeve, denkleme göre bir sene daha hakkı var |