< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1736. sayfa)
-
-
11.11 zamanı değiş tokuş tutarı daha yüksekti ve o zaman daha ucuza geliyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kapında yenile yaparak 11 128gb için 15.5 teklifle 13 aldım HBden. Bence 13 daha düşmez kayıt ücreti de o kadar artacakken. Dolar da ne zaman patlar belli değil. Tek sıkıntı 4gb ram 11 ile aynı..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yarını bekle bence daha da düşer hepsiburada erken başlattı yine indirimleri ama yarın diğer siteler biraz daha düşer.
-
Hepsiburada'nın kendi sattığı telefonlar için 2 yıl apple türkiye'den destek alabiliyoruz değil mi?
-
Şöyle sorsam peki, Hepsiburada üzerinde daha fazla düşer mi? Bir tek orası düzgün takas teklifi veriyor malum.
Tabi ki. Tüm sitelerde resmi satıcıların sattığı tüm cihazlar Apple Türkiye garantili.
Hepsiburada apple türkiye’nin resmi online satış partnerinden biri, direkt apple türkiye’den tedarik ediyor ürünleri haliyle garanti şartları telefonu apple mağazasından yada sitesinden aldığınızla aynı.
-
Cuma indirimlerini yapmış görünüyor hepsiburada ama yine de belli olmaz yarın akşama kadar bekleyin.
-
Genelde cuma saat 8 den sonra “tüm indirimlere ek % bilmem kaç indirim” diyip her kategoriye ek indirim veriyorlar. O sırada da dakika başı tüm kanallara reklam geçiyorlar. Ama bu indirim iPhoneyi kapsar mı hiç takip etmedim.
Yalnız dün sırf telefonlara 1500TL ek Visa indirimi yaptılar diye tüm iPhonelerden takas desteğini o gece için kaldıran firma aynısını cuma gecesi de yapabilir sanırım 😅
Bende 12 cihazımı 13 ile değiştirdim hb den. Pil 78 garanti bitmişti 4 bine yakın pil değişimine vermektense mantıklı geldi. Hiç sorun çıkmadı kapıda yeni değerde verilmedi ne gösterdiyse o
Aynen öyle her şey olabilir.
-
Arkadaşta pil sağlığı 82 olan 11 var , hb kaça sayar hocam ortalama? 13 düşünüyor da.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pil sağlığının bir önemi yok, 13 ürün sayfasına gidin takas menüsüne girin telefon bilgilerini girin teklif + takas desteğini görürsünüz.Telefonda vuruk kırık çizik yoksa fonksiyonların tümü çalışıyorsa tr cihaz ise sorun yaşamazsınız verilen teklif geçerli olur.
-
Trendyolda 16 proya 5 bin destek var kuveytturk alışveriş kredisi ile 1.99 3 taksit mevcut. Trendyoldan cihaz değişime gönderen var mi garantili cepe sıkıntı yaşar mıyız
En son 11 bin sayıyordu. 13 alacaksa 4 bin destekle beraber 15 bin sayılır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 28 Kasım 2024; 22:29:13 >
Pil sağlına göre fiyatı ayrı veriyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar 2 gün önce hb üzerinden eski telefonu takasa sayacak şekilde yeni telefonu sepete eklemistim. O zamanlar bana 17680 veriyordu. Şuan aynı telin farkli rengi için baktım. 2 bin altını teklif ediyor.
Sepetimde eski telefonumu 17680 tl den takasa sayan modeli alsam fiyatta oynama yaparlar mı. Fikri olan var mı.
Hocam bende hb dan 13 iPhone mu verip yine 13 aldım telim geldi eski cihazı yarın kargoya vereceğim 25900+4000 teklif etmişlerdi 4500 gibi fark makul geldi cihazım tertemiz iki ay garanti si var pil 88 ilk kez bu şekilde tel alıyorum olurda anormal bi düşüş yapmazlar inş sizde böyle söyleyince sevindim açıkçası
Eskiyi kapıda yenileden bahsetmiyor musunuz?
4 telefon takası yaptık pil durumuna bakılmadı, hatta bir telefonun bataryası servis uyarısındaydı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X