Şimdi Ara

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1737. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Kamilhan10 , Matias12 , tolga645 , burak1710fb Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 6 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
34.902
Cevap
1.235
Favori
3.615.216
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17351736173717381739
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teklif edilen rakamı verdiler mi peki hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nuri1979 N kullanıcısına yanıt

Evet pil durumuna bakmadı bile imei kontrolü, kasa ve ekran durumuna bakıldı, 2 telefonda face id kontrolü yaptı diğer 2 telefonda ona bile bakılmadı.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam benim dediğim nakit iade seçeneği

• aceryeni A kullanıcısına yanıt

Nakit sistemini bilmiyorum, nakit sisteminde telefonu siz gönderdiğiniz için ve yenileme işi yapan şirkette çok detaylı incelendiğinden pil durumu dahil incik cıncık her şeye bakıyorlar fiyat kırmaya bahane arıyorlar o yüzden normaldir.

Nakit iade ile 2 talefon yolladım.
    1 inde kusur yoktu. Dedikleri fiyata aldılar.
    Diğerinde kimine göre kusur kimine göre yoktu. Onda fiyat kırdılar. O yüzden bir şey diyemedim. Göreceliydi.

Şuan nakit iade fiyatları 2 gün önceki fiyatlara göre daha düşük. Kapıda iade fiyatları daha yüksek.

• Kendimiz easycep'e ya da telefonculara götürsek Hepsiburada'daki fiyatları alabilir miyiz? Yoksa HB genelde daha mı iyi, yoksa daha mı kötü?

• aycanata kullanıcısına yanıt

Telefon için az çok yakın değerler alabilirsiniz. Ama ek destek varsa iş değişiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aycanata kullanıcısına yanıt

Telefoncular baya ölü fiyatlar veriyor.

Benim tertemiz iphone 13 256 gb telefona 24 veriyordu telefoncular, hepsiburada üzerinden getmobil 26.500 verdi, hepsiburada 5000 ek takas desteği verdi 31.500'e takasa saymış oldum, sahibinden'e falan koysam belki 32'ye falan da satabilirdim ama kim bilir ne zamana satılırdı bir de pili yüzde 85 garantisi bitmiş telefon belki 2 ay beklerdim satılmasını. Getmobil teklifi bir ara 28000'e kadar çıkmıştı bu arada onu kaçırdık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 28 Kasım 2024; 23:56:2 >

Şuan 23-24 veriyor Hepsiburada da, bir ara teklifler gereksiz yüksekti hatta geçen ay ek destekle 128GB telefonu ek destekle 33 bine saydıkları bir dönem bile oldu. Devam etse bu fiyatlarla telefonu bedava sıfırlardık 😂

• Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]

iphone 11/128'e teklif bu şekilde 13'e karşılık.
    Yanlış hatırlamıyorsam Kasım başında bu değer 13bin falandı, ek destek diyip kelime oyunu var gibi duruyor ne dersiniz, yine de iyimidir toplam 15.5bin teklif?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 12 128 gb siyah kapalı kutu var ama Kullanılmamış teller için takas mantıklı değil sanırım telefoncularda ölücü acelemizde yok en iyisi Ocak Şubat gibi indirimler bittikten sonra sarı siteden kendimiz satmak gibi duruyor

• Son zamanlarda Hepsiburada üzerinden iPhone 13 alanlara Çin üretimli cihazlar mı geldi yoksa Hindistan üretimli cihazlar mı?

Cihazın kutusunun arkasında, üst tarafta yazıyor üretim yeri.

• Arkadaşlar dün gece iPhone 16 promax 256 GB , 63.600 tl ye hepsiburadadan sipariş verdim. Ben de iPhone 13 - 128 GB var. Bu telefonu 30.800 tl saydı.

İptal etmek konusunda çok kararsızım piyasada bendeki telefonu 31 bin tl ye satamam, 3 yıllık bir telefon pili 77 de. Önerinizi almak istedim.

• jetgil kullanıcısına yanıt
    nasıl yüksek fiyat aldınız

• mgunsiray kullanıcısına yanıt
    Eski telefonum için mi hocam?

evet hb mı verdi 31?

• mgunsiray kullanıcısına yanıt
    Evet, 10 gün önce fiyat vermişti sepete eklemiştim öyle duruyordu. Dün gece yeniden denediğimde 27 bin verdi ama eski teklifi hala 31 gözüküyordu, eski tekliften devam edebildim.

O çalışıyor mu? Ben de 2 hafta önce öylesine 13 için teklif almıştım 29 bin civarıydı şuan 27 ye düşmüş. 29 bini kullanabilme imkanı varsa hemen kullanırım hiç denemedim onu 😅

Bence al gitsin hocam neredeyse sıfırını o fiyata satıyorlar 13’ün :)

• bende o şekilde sepete eklemiştim ama oraya gidince sebepsiz fiyat kırarlar mı acaba diye çekiniyorum

• 
Sayfa: önceki 17351736173717381739
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.