Şimdi Ara

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1739. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: peytext , lassaban , Coniwalker03 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
34.904
Cevap
1.235
Favori
3.615.396
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17371738173917401741
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yukarıda 33.250 ye alan arkadaşlar var. Değerlendirmek isteyen olursa diye yazdım. 2000 tl indirimli alıyorsunuz demedim
  • Ahcebre A kullanıcısına yanıt
    Kupon kullanılmıyor
  • www.hepsiburada.com
    iPhone 16 Pro 128GB Beyaz Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://app.hb.biz/ZCnZ7XEa8OKs

77.999 TL

• Turkcell’de iPhone 15 50.699 değiş tokuş kampanyasında 51.999 gözüküyor. Deneyen oldu mu bugün
  • Hepsi burada takas desteğini kaldırmış herhalde akşam bir miktar daha geri çekecekler fiyatı

• tam sipariş verecektim yine kaldırdılar takası

• geçen hafta iphone'a geçtim ben de inanın çok kaliteli bir telefon diğer tüm telefonları sollar geçer ilk haftadan herkese telefonu övmeye başladım siz düşünün ee bundan karlı bir alışveriş yapmış olmamın da etkisi olabilir telefon alacaklar varsa vakıfbank world kartın kampanyalarına göz atmayı unutmayın

https://www.vakifkart.com.tr/kampanyalar/gurgenclerden-alisverislerinize-faizsiz-3-taksit-firsati-37394

• Dark Reaver kullanıcısına yanıt

sipariş verecektim pttavm de çok daha uygun fiyat gördüm

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ewoasty -- 29 Kasım 2024; 17:16:10 >

• ewoasty kullanıcısına yanıt

Aman hocam dikkat et apple Türkiye garantili değil bu cihaz ithalat garantili kim bilir hangi merdiven altı firma

• Senior.Planner S kullanıcısına yanıt
    Deneme amaçlı kontrol ettim i 16 pro 256gb. Turkcell indirimli olsa dahi fiyatı tavandan hesaplıyor bir anlamı yok değiş tokuşun. Hb bir tık daha insaflı ama neden donanım aynı pil değişikliği aynı değiştirme teklifini düşürüyor??? Bence hala aşırı pahalı .

• Dark Reaver kullanıcısına yanıt

Şirket için alacaktım hem fatura olsun kdvden düşelim hemde ofiste bir telefon olsun diye alacaktım.

Dediğin gibi güven vermedi.

• Tarkbozgn34 T kullanıcısına yanıt
    Telefona taksit yazmıyor açıklamada. tablet kulaklık saat yazıyor.
  • İstan34bul kullanıcısına yanıt
    Kart pazarlaması yapıyor.
  • evoo.9 kullanıcısına yanıt
    Bende de 500₺ kupon vardı 33.249₺ 32.749₺’a geliyordu N11 satıcılı fakat Aras kargo dediği için bir şüpheye düştüm çünkü arasla daha önce sıkıntılar olmuştu son deneyimimiz güzel olsa da çalınma kaybolma vesaire ihtimallerini düşünürken stokları tükenmiş N11 Troy satıcılı Yurtiçi Kargo gönderiyor Yurtiçinde bu zamana kadar pek bir sorun yaşamadık Amazon Troy satıcılı da amazon gönderiyor 33.199₺ nereden almak lazım bilemedim bir de Amazon satıcılı 12 256gb siyah 35.499₺ 13 128 gb hafıza yönünden bizi çok zorlar mı acaba en az 2 3 sene değişim düşünmeyen bir kullanıcı için 256gb elzem midir ama 13 için hiçbiryer de de stokları yok onlarında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 29 Kasım 2024; 18:21:17 >
  • Marmaratic M kullanıcısına yanıt

Trendyolda beyaz 78bin ₺ 5k takas mevcut

• ewoasty kullanıcısına yanıt

İmei kaydı var mı o bile şüpheli. Hiç bulaşmayın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 29 Kasım 2024; 19:15:34 >
  • Arkadaşlar hatasız 11 var elimde değiş tokuş kampanyasıyla 16 alacağım Şu an en uygun Media Market gibi geldi bana toplamda 15, 11 64 GB'ı bu akşam almayı düşünüyorum var mı daha uygun bir kampanya
  • kimbehicayy kullanıcısına yanıt

Tavan fiyattan olsa da Turkcell bakın hocam. MediaMarkt göre 2 bin tl daha ucuzdu ödemesi.

• Senior.Planner S kullanıcısına yanıt
    Türkcell mağzadanmı hocam netten değişim işine kafam yatmıyor gelip bakacak alacak falan elimdekinç vereyim canlı alayım istiyorum
  • kimbehicayy kullanıcısına yanıt

Netten bu fiyatı veriyor hocam ama Turkcell merkezleri aynı kampanya var mı yok mu bilemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 17371738173917401741
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.