|
Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1739. sayfa)
-
-
Kupon kullanılmıyor -
www.hepsiburada.comiPhone 16 Pro 128GB Beyaz Fiyatı - Taksit Seçeneklerihttps://app.hb.biz/ZCnZ7XEa8OKs
77.999 TL
-
Turkcell’de iPhone 15 50.699 değiş tokuş kampanyasında 51.999 gözüküyor. Deneyen oldu mu bugün -
Hepsi burada takas desteğini kaldırmış herhalde akşam bir miktar daha geri çekecekler fiyatı
-
tam sipariş verecektim yine kaldırdılar takası
-
geçen hafta iphone'a geçtim ben de inanın çok kaliteli bir telefon diğer tüm telefonları sollar geçer ilk haftadan herkese telefonu övmeye başladım siz düşünün ee bundan karlı bir alışveriş yapmış olmamın da etkisi olabilir telefon alacaklar varsa vakıfbank world kartın kampanyalarına göz atmayı unutmayın
https://www.vakifkart.com.tr/kampanyalar/gurgenclerden-alisverislerinize-faizsiz-3-taksit-firsati-37394
-
sipariş verecektim pttavm de çok daha uygun fiyat gördüm
www.pttavm.comApple iPhone 16 Pro 128 GB Natürel Titanyum (İ - PttAVM.com - 2024https://www.pttavm.com/apple-iphone-16-pro-128-gb-naturel-titanyum-ithalatci-garantili-p-1043542205?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.32
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ewoasty -- 29 Kasım 2024; 17:16:10 >
-
Aman hocam dikkat et apple Türkiye garantili değil bu cihaz ithalat garantili kim bilir hangi merdiven altı firma
-
-
Şirket için alacaktım hem fatura olsun kdvden düşelim hemde ofiste bir telefon olsun diye alacaktım.
Dediğin gibi güven vermedi.
-
Telefona taksit yazmıyor açıklamada. tablet kulaklık saat yazıyor. -
Kart pazarlaması yapıyor. -
Bende de 500₺ kupon vardı 33.249₺ 32.749₺’a geliyordu N11 satıcılı fakat Aras kargo dediği için bir şüpheye düştüm çünkü arasla daha önce sıkıntılar olmuştu son deneyimimiz güzel olsa da çalınma kaybolma vesaire ihtimallerini düşünürken stokları tükenmiş N11 Troy satıcılı Yurtiçi Kargo gönderiyor Yurtiçinde bu zamana kadar pek bir sorun yaşamadık Amazon Troy satıcılı da amazon gönderiyor 33.199₺ nereden almak lazım bilemedim bir de Amazon satıcılı 12 256gb siyah 35.499₺ 13 128 gb hafıza yönünden bizi çok zorlar mı acaba en az 2 3 sene değişim düşünmeyen bir kullanıcı için 256gb elzem midir ama 13 için hiçbiryer de de stokları yok onlarında...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 29 Kasım 2024; 18:21:17 > -
Trendyolda beyaz 78bin ₺ 5k takas mevcut
-
İmei kaydı var mı o bile şüpheli. Hiç bulaşmayın derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 29 Kasım 2024; 19:15:34 > -
-
Tavan fiyattan olsa da Turkcell bakın hocam. MediaMarkt göre 2 bin tl daha ucuzdu ödemesi.
-
Türkcell mağzadanmı hocam netten değişim işine kafam yatmıyor gelip bakacak alacak falan elimdekinç vereyim canlı alayım istiyorum -
Netten bu fiyatı veriyor hocam ama Turkcell merkezleri aynı kampanya var mı yok mu bilemiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X