Ben SE 2020 verdim kendilerine. Pil servis diyordu kasada sorun yoktu ama kamera çevresi bariz boya atmıştı. Pil 85 den düşük ve kasada boya atması var işaretleyip gönderdim, dedikleri fiyatı onaylayıp gönderdiler. Ben şahsen ek destek alayım diye verdim cihaz zaten sarı sitede de ölü teklifler alıyordu yine tekliflere benzer ölü bir fiyata gitti ama yaklaşık telefon fiyatı kadar da ek destek aldım. Yine de sizin deneyiminizin sorunsuz bir deneyim olacağının garantisini veremem tabi. Sizde fiyat kırarlarsa vs bilmiyorum. |
Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1741. sayfa)
-
-
Aynen öyle bf tırt çıktı hem doğru düzgün indirim olmadı, hem takas şartlarının avantajı azaldı, biz güzel zamanda aldık.
-
teşekkürler arkadaşlar 16 pro 128 gb 75.500e aldım bir başka hesapta kupon bulup.
sanırım bu fiyata hiçbir zaman satılmadı ve satılmaz da...
-
Ben alırken cihaz 64250 civarıydı, 250TL premium üyeliği var diye düşürdü 1500TL kupon kullandım üstüne oraya vermesem dolapta çürüyecek SE 2020 için de ölü de olsa bir nakit ve 5000TL ek destek aldım. Cihaz bana kabaca iPhone 15 fiyatlarından bile biraz ucuza geldi. Sizde de benzer bir durum vardır sanırım. Şuanki fiyatlar fazla geliyor haliyle 😀
Pro fiyatları güzel ama. BF yi beklesem büyük ihtimalle şu 2500 lük kuponla 6000 ek takası denk getirip Proya zorlardım. Ya da tam tersi düz 15e düşerdim onları da 49 civarı gördüm. Düz 16 almak mantıklı gelmedi şu fiyatlarla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 29 Kasım 2024; 23:59:38 > -
Açıklama için sağolun hocam. Şimdi takas için bilgilerimi doldururken Şipariş No bulunamadı uyarısı alıyorum. Siz böyle bir şeye denk gelmiş miydiniz?
-
bir sipariş daha verecektim tam sipariş ver butonuna basarken 2500 tl kupon yok oldu :) saat 23.58'di tam. sanırım kapattılar o kuponları. ulan insan 23.59'da kapatır :)
-
iphone11 128gb takasa verip
iphone 13 128gb aldım. denizbank sözünde durup 250 tl de bonus verirse 16.850tl fark ile işi çözmüş olacam.
-
Kaça saymış oldular 11'i hocam? -
Ben Hepsiburada üzerinden aldığım için onların sisteminde harici siteye yönlendirme yapmıyor, direkt siparişi verirken işlemi hallediyorsun sonra cihazı o firmaya kargo yapıyorsun. Trendyolda falan işlemi direkt o firmanın sitesinden yaptırıyordu sanırım, o taraftaki sorunlar hakkında bilgim yok.
-
Kapıda takas ile 16500 saydı. -
Bende aldım 500₺ kuponla 32.749₺’a dip fiyat umarım bir sıkıntı yaşamayız.. -
iPhone 16 Pro alıp 15proyu takaslamak istiyordum ancak aradaki makas çok açıldı şu an. Sahibindende veya telefoncuda 128 15prone kadar satılabilir acaba?
-
Açıkçası o değişim için ne gerek var derim şahsen. 15 Pro sahibi birinin 16 Pro alması için hiçbir sebep göremiyorum bu sene. Sadece sıfır fiyatları çok yakın olduğu için sıfırdan cihaz alanlar artık 15 yerine 16 alsın derim o kadar.
-
İyiki bf öncesi almışım dedim hepsiburada kendi stok bile koymadı bütün gün, 2500₺ kuponla 83e 16 pro 256gb aldım şuanki telefonum ıphone 11 idi 64 gb olduğu için beni çok zorluyordu, proyu ilk defa kullanacağım :) -
Kafadan 20k zarar edersin. Sakın girme o topa. -
Hocam o fiyata alabildiniz mi
-
Arkadaşlar bu kapıda takas olayı nasıl oluyor Hepsijet Kargo elemanı mı getiriyor acaba benim de bugün 16 pro Max gelecek elimde 14 pro var onu vereceğim ilk defa bu şekilde yapacağım için bilgi almak istedim -
Evet. Kurye yapıyor işlemleri. Eski telefonu inceliyor sisteme giriyor sorun yoksa alıyor yeniyi veriyor 5-10 dakikalık bir işlem.
Şu konudan daha detaylı bilgiye ulaşabilirsin;
https://forum.donanimhaber.com/hepsiburada-eskiyi-getir-yeniyi-gotur-kampanyasi-ana-konu--153470832-98#160122267
-
sizce 2500 tl kupon işi bitti mi dostlar?
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X