Şimdi Ara

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1742. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35.561
Cevap
1.255
Favori
3.708.660
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17401741174217431744
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Maalesef, 2 saat sonra iptal etti Trendyol, sağlık olsun. Zaten 2 gün önce gene Trendyol'dan 12 256gb'ı 31k ₺'ye almıştık. Eğer 13'ü o fiyata yollasalardı, 12'yi açmadan iade edecektim. Olmadı, iPhone 12 255gb'ı açıp kullanmaya başladık. Tşk.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar orijinal şeffaf kılıf kullanıp deneyimleyen oldu mu hiç
    Uzun süre kullanımda sararma yapıyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapıda değişim yapanlara bir sorum olacak:

Gelen kişi telefon aktarımı için zaman veriyor mu yoksa laptoptan backup mı yapıyorsunuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sepulturgay kullanıcısına yanıt
    Senin o gelmeden backup ını yapmam lazım zaten hepsjjet gelmeden msj atıyor yedeklemenizi yapın diye o gelmeden sıfırlayıp yeniden basit kurulum yapabilirsin incelemesi için ya da o baktıktan sonra sıfırlarsın zaten sıfırlama işi 2-3 dk sürüyor

• sepulturgay kullanıcısına yanıt

Kurye yedekleme yada veri aktarımı için beklemez siz ya geceden yada kurye gelmeden erken saatte yedeklemenizi yapın, en sağlıklı yedek bilgisayara itunes yedeklemesidir. Telefonu sıfırlayıp sıfırlamamanız gerektiğini kurye gelmeden önce sizi arayıp söylüyor onun talimatlarına uyun.

• aceryeni A kullanıcısına yanıt

Şu iphone 11 gibi telefon gelmedi gerçekten. kimseye bir kuruş zararı olmadı modelin elden ele geziyor. vtec civic gibi.

• yigit+ Y kullanıcısına yanıt
    Telefondan çok memnundum. Batarya 83 indi. Batarya ihtiyacı hissediyordum. Ekranın oled olmayışı da canımı sıkıyordu.
    İphone 13 ile takas da 17 bin farkı görünce mantıkli geldi. Hem batarya yenilenecek hem ekran.

• ekdellal kullanıcısına yanıt

Güle güle kullanın hocam

• Pozitif_mood kullanıcısına yanıt

Benim gördüğüm bütün şeffaf kılıflar eninde sonunda sararıyor.

• Benim telefonda biraz önce teslim edildi gelen arkadaş sadece IMEI baktı anında onayladı kapıda değişim işi çok iyiymiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Reaver kullanıcısına yanıt
    Ekranda çizik varmı kasa ne durumda hiç bakmadı mı? Benim ekranda çok büyük olmayan çizikler var koruyucu olmadan kullandım. Bunlar sorun olur mu acaba?

• Ahcebre A kullanıcısına yanıt
    Yok hocam sadece IMEI baktı telefonun üzerinde ekran koruyucu vardı kaldır bir bak dedim gerek yok dedi ne face idi ne kamera hiçbir şey bakmadı

• aycanata kullanıcısına yanıt

O kadar para verip oluyorsa gerçekten yazık olurmuş

• Yenilenmiş iPhone Se 3 almıştım bugün teslim edildi. Yarım saat sonra iade talebi açtım. Kasa kusursuz (ki kasa yan sanayi var mı bilmiyorum , arkada kılcal çizik yok yan taraflar temiz kamera etrafı soyulmamış ilginç geldi bana. Sorun Ekran ve batarya. A Kalite aldım, pil 85ve üstü oluyor bunlarda. Herkese 99-100 gidiyor batarya bana 86 geldi :D tahminen batarya orijinal ama yine de düşük. Asıl sorun ekranda. Ekran değişmiş zaten raporunda yazıyor ancak aşırı mat ve canlı değil renk. Beyaz ekranda iPhone 7 bağırıyor resmen ama bu sanki kalitesiz hayalet ekran takılmış da yandan bakıyormuşuz gibi.

Neyse yenilenmiş cihazlarda 2/2 gidiyorum, yüzüm asla gülmedi :)

• 2 aylık 16 pro max 256 çöl titanyum yurtdışı sıfırdan farksız kutulu faturalı toz bile yok pil 100 sizce kaça satabilirim 41 verdi bir arkadaş telefoncu

• ekdellal kullanıcısına yanıt
    12 256 gb red 30 bine düştü bir ara onu fark etmediniz siz sanırım

• Bu maceranın da böyle sonuna geldik. Keşke 11.11'de şüphe etmeyip o zaman takas ile alsaymışım dedirtti bu yıl Black Friday. Alan herkese de hayırlı olsun.

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]
  • _JohnnyBravo_ kullanıcısına yanıt
    Hangi firma peki? Ben de almayi dusunuyordum Se

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shadow in the Dark kullanıcısına yanıt

Aynı kombinasyonda bende aldım hocam. Takas kullandınız mı?

• karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt
    En dipte yakalamak zor maalesef, şu anda da 32k₺ mesela

• 
Sayfa: önceki 17401741174217431744
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.