www.hepsiburada.com iPhone 16 Pro Max 256GB Beyaz Fiyatı - Taksit Seçenekleri https://app.hb.biz/23AVCMpzkn7V93.999 TL DİP |
Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1740. sayfa)
-
-
Hocam bu fiyata ne diyorsunuz? Daha düşer mi yoksa alınır mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ed VedderHocam bu fiyata ne diyorsunuz? Daha düşer mi yoksa alınır mı?
bugün için daha da düşeceğini tahmin etmiyorum artık
-
Anladım hocam. Yarın itibariyle Efsane Cuma fiyatları da olmaz diye düşünüyorum?
-
Bak o konuda imzamı atarım
-
Bazı bankalar gece ek Bonus kampanyalari yapardı acaba yine bugün olur mu -
Sakın bu saatten sonra iPhone 15 almayın 16 alamıyorsanız 13 alın daha iyi paranız cebinizde kalır en azından -
hb 16 ve 16pro da takas desteğini kaldırmış. sabahtan vardı. taklaya geldik.
-
Yarın fiyatlar normale döner herhalde stoklarda azalıyor -
Hepsiburada yavaş yavaş kendi satışlarını kapatmaya başlamış.
Düz 16 128 gb'da laciverttaş, deniz mavisi satışı bırakmış, beyaz'da 9 aralık'ta ön sipariş açmış, siyah ve pembe kalmış.
-
Takas işleminde Garantili Teknolojiyi deneyen olduysa deneyimlerini paylaşabilirse çok hora geçer.
-
Sipariş verdikçe telefonun fiyatı düşüyor
-
bu fiyata nerede var ki?
-
HB'de şu an hocam.
-
93.999 görüyorum reis link atar mısın ben mi yanlış bakıyorum
-
size 2500 kupon gelmemiştir hocam. benim hesaplara 2500 sepette indirim gelmiş apple telefonlara.
-
aynen yok öyle bi kupon bende. iyiymiş valla
-
BF yi beklemediğime şükrettim şu fiyatları ve takas sisteminin güncel halini görünce. Zamanında almışız bence.
-
Pro serisinde geçerli 2500 lük kupon var. Alacağım diyorsanız çevrenizden birkaç kişinin hesabına bakın hesapların yarısına falan Random şekilde veriyorlar bu kuponları.
-
HB'de fazla hesabınız varsa hepsine girin bakın hocam. benim çoğu hesaba gelmiş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X