Şimdi Ara

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1738. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.905
Cevap
1.235
Favori
3.615.505
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17361737173817391740
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet bende sorun olmadı
  • pisst0n kullanıcısına yanıt
    Evet hocam 13 e verdikleri fiyat çok iyi :)
  • aceryeni A kullanıcısına yanıt
    Ben kapıda değiştiri seçmiştim: kapıda fiyatı düşürdükleri oluyor mu?
  • N11 den 32750 ye 13 aldım
  • Apple iPhone 16 Pro (256 GB) - Siyah Titanyum

83.999₺

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]amazon
    Apple iPhone 16 Pro (256 GB) - Siyah Titanyum
    https://www.amazon.com.tr/Apple-iPhone-16-Pro-256/dp/B0DGJLK6RJ
  • Kayıtsız cihazı verebileceğimiz bir yer/yöntem vs. var mıdır? Firmalar atıyorum kayıtsız alıp kayıtlı hale getirip refurbished olarak satıyor olabilir belki bilemedim.

Kayıtsız cihaz ne yapılır yani sonuç olarak?

• kilecerme kullanıcısına yanıt

Ya sarı siteden vs satılmalı ya da kayıtsız cihaz kabul eden bir telefoncuya falan. Resmi firmaların kayıtsız cihaz alması/satması zaten yasak o topa girmezler.

• kilecerme kullanıcısına yanıt

Yurtdışı cihazın ilk ve son sahibi siz olursunuz genelde.

İmei atma v.s. olaylarının iyice zorlaşmasıyla kayıtsız yurtdışı cihazları çöp olma yoluna doğru gidiyor, parça niyetine ölü fiyata falan telefonculara verirsiniz yada sahibinden'de yine ölü fiyatlara 2-3 ay sonra belki satılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 29 Kasım 2024; 12:26:53 >
  • Ahcebre A kullanıcısına yanıt

nasıl aldınız, 33599 gözüküyor

• Trendyol'da İPhone 16 pro ve 16 promax 1.000 TL kuponda veriyor almayı düşünenler bakabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Reaver -- 29 Kasım 2024; 12:35:28 >
  • evoo.9 kullanıcısına yanıt
    33249 500 de kuponu var
  • Mediamarktten alınan takas fiyatı sonradan düşüyor mu? Pil sağlığım yüzde 92 hata çizik küsur yok telefonda
  • Ed Vedder kullanıcısına yanıt

iade edilen telefonları yeni diye satmıyorlardır sanırım? yoksa satıyorlar mı?

• muten_roshi kullanıcısına yanıt
    Turşusunu kuracak halleri yok tabiki satıyorlar. Kurumsal firmalara ilan verdiren aracı esnaf vb bu işi yapıyor çünkü indirimli satıyorlar.
  • Ahcebre A kullanıcısına yanıt

her hesaba özel mi tanımlanıyor hocam bende almak istiyorum

• NvdiaAmd kullanıcısına yanıt

Cihaz sorunlu ise Appleye yollarsın onlar halleder. Cihazın sorunlu olması yüzünden iade edilmesi Applenin çözmesi gereken bir sorun firmaları alakadar etmiyor.

Ama öylesine iade edilen cihazları tekrar satma imkanları tabiki var. Zaten kutu açılmadan yapılıyor o iadeler genelde.

• NvdiaAmd kullanıcısına yanıt

Kutusu açılmış aktifleştirilmiş cihazları tekrar satmıyorlar bu cihazları apple'a geri gönderiyorlar, resmi online partner olduklarından aralarında bu gibi durumlar için özel anlaşma var, çünkü kutusu açılmış aktifleştirilmiş cihazı sıfır olarak tekrar satamazlar kim kabul eder ki böyle bir ürünü. Arızalı ve bu tür aktifleştirilmiş iade edilen cihazları apple'a geri gönderiyorlar arızalı cihazlar yerine yenisi gönderiliyor stok olarak, arızalı olmayan aktifleştirilmiş cihazlar ise apple tarafından aktifleştirilmesi silinip tekrar kutulanıyor ve satılıyor.

Kutusu hiç açılmamış aktifleştirilmemiş cihazlar yine aynı şekilde müşterilere satılıyor onlarda bir sıkıntı yok.

• Troy apple da 2000 tl maxipuan kampanyası var İphone 13 35000 puan ile 33000 e geliyor
  • 13 pro max satsam 16 pro max alacağım da amazonda ki indirim de değişim kampanyası yok galiba

• yasir19 Y kullanıcısına yanıt

n11 in troy apple mağazasında aynı ürün 33199 tl , yani reel puan kazancın sadece 199tl

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 17361737173817391740
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.