< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1746. sayfa)
-
-
Telefonu alan gitti. Fırsat falan da kalmadı herhalde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam teşekkürler, vade farkı oldumu peki
Misal 40 bin liralık telefonu 6 taksitle alınca 44-45 bin lira mı ödeniyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iPhone 13 için axess ticari kredi kartıyla böyle gözüküyor.
Teşekkürler hocam
tüm modeller için geçerlimi
-
hb dan 11 i verip 63bin tl ye 16pro siparişini verdim. daha da beklemenin bir faydası olmayacaktı sanırım. teslimat sürecini sorunsuz tamamlarız inş. ilk defa bu şekilde cihaz alıyorum pişman olmayız umarım.
-
Bilmiyorum ama 15 pro max ve 13'te peşin fiyatına 6 taksit çıkıyor. bakmamı istediğiniz varsa bakabilirim.
-
Hocam ben de 11 kullanıyorum 16 Pro'ya geçiş yapacağım. Kasım üretimi cihazların gelmesini bekliyorum acelem yok. Sizin cihaz geldiğinde bilgilendirme yapar mısınız? Hayırlı olsun umarım sorun çıkmaz.
Hayırlı olsun cihazı kaça saydılar
Dostlar selamlar kararsızlık içindeyim
4.5 yıldır 11 kullanıyorum pil 73 sürekli güç modunda günü kurtarmıyor bile ve donmalar oluyor….
Sizce pilini değiştirip yan sanayi 1500-2000 bin tl civarı) taktırıp devam mı edeyim yoksa 13 veya almışken 16 pro max falan mı alayım yoksa seneye 17 mi bekleyeyim durumum çokta iyi değil borçlanarak alıcam son seriyi alırsam
Fikir verirmisiniz rica etsem lütfen
Nasıl bir geniş skala o öyle 13'den 16 pro max'e, arada 70 bin lira var fark :)
11'den genel anlamda memnun isen 13 senin için en uygun telefondur. Kasa değişiyor ve hafifliyor, ekran oled oluyor, batarya kapasitesi iyileşiyor, çipset güçleniyor güç tüketimi düşüyor, kamera kalitesi artıyor, ios destek süren uzuyor v.s v.s. Hepsiburada kapıda takas sistemini incele iphone 11'e ek takas desteğiyle 14.500 veriyor, üzerine 20 daha eklersin mis gibi sıfır 13 alır geçersin 4 yıl götürür seni.
11'den 13'e geçmeye değmez diyen aşağıdaki arkadaş 15 bin daha destek çıkarsa sana 15'e de geçebilirsin, 11'den 13'e geçmene gönlü razı olmadı 15'e geç diyor belli ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 3 Aralık 2024; 17:12:5 > -
Hocam ben de 3 yıldır 11 kullanıyorum pil sağlığım %77'ye düştü. Size tavsiyem eğer cihaz size yeterliyse o zaman yetkili servisten orjinal pil ile değişim yaptırın yanlış hatırlamıyorsam 3500 TL gibi bir fiyatı var. Ayrıca tüm yedeklerinizi alıp cihazı sıfırlayın. Böylelikle hem pili yenilemiş olursunuz hem de donmalar ortadan kalkar. Yan sanayi pil işine hiç bulaşmayın elinizdekine de yazık edersiniz.
Yok eğer cihaz artık yeterli gelmiyor diyorsanız o zaman da bütçenize göre karar vermeniz gerekiyor. Bence 15 bine telefonu satıp üzerine bi 15-20 bin daha koyup iPhone 13'e geçmeye değmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vnc3 -- 3 Aralık 2024; 17:2:34 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X