Her telefonda geçerli mi bilmiyorum ama iphone 13 için axess ticari karta hâlâ peşin fiyatına 6 taksit gösteriyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1747. sayfa)
-
-
Aynen öyle.
Anladığım kadarıyla arkadaş 11'inden memnun sadece pil ömrünü tamamladığı için günde birkaç kez şarja takmak zorunda kalıyordur bu durumdan şikayetçi fakat pil değişiminde yan sanayi markalara güven olmaz orjinalde pahalı ve telefon açılmış olacak, pili değişse bile 11'in artık güncelleme desteği birkaç sene sonra bitiyor donanımı da artık o zamana kadar iyice eskimiş olacak, 11'den 13'e yükseltme onu minimum para ödeyerek mutlu edecektir. Karar kendisine kalmış, bütçe varsa tabi 16 pro yada düz 16 alsın geçsin. Bütçe kısıtlıysa eski telefonu takasa verip 13 alıp geçsin mis gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 4 Aralık 2024; 2:1:31 > -
yeni çıkacak se fiyatı sizce ne olur? telefon değiştireceğim 2 tane alacağım eğer makul çıkarsa beklerim yoksa samsung s serisi gayet güzel duruyor.
-
Hocam teşekkürler yorumun için evet 11 bana yetiyordu ama kasmaya başladı ve pil çok rezil durumda şuan takas desteği ile 14 civarı yapıyorken pasif bir kullanıcı olduğum için 13 ü merak ettim beni ne kadar süre götürür diye 20 bin civarı fark vererek yenilemiş olacağım iki nesil ama bu seferde aklımda şu soru kalıyor son çıkanı ilerde almak istediğimde 13 ile aradaki makas iyice artacakmı ki bence de artacaktır, yetişmek çok zorlaşacak diye düşünüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mart’tan önce çıkmayabilir. Oled ekranları üretime girdiği söylentileri var. Eğer bahsedilen özelliklerle gelirse fiyatı uygun olmayacak bana göre.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet yeni modeller çıktıkça eski modellerin değer kaybı olacaktır, 4 yıl sonra en son modeli almak istediğinizde ödeyeceğiniz fark artacaktır. Karar sizin.
-
gürgençlerdeki fiyatla mağaza aynımı
-
16 Pro veya Pro max kampanyası gören olursa bilgilendirme rica ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X