Şimdi Ara

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1745. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Osvajac , umutsen , Shiftlenbik Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
34.925
Cevap
1.237
Favori
3.617.431
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17431744174517461747
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Siparişinizin ekran görüntüsü var mı?

• LastFaded kullanıcısına yanıt

Bende istedim ama gelmedi hala.

Önce sıfır kapalı kutu ürün gibi anlattı sonra ekran görüntüsü isteyince sıfır değil ya iade ürün dedi, şimdi iade ama sıfır ürün diyor sıfır iphone 13'ü 15 bin liraya nasıl satıyor amazon ve normalmiş gibi nasıl kargoluyorlar anlamadım, amazon açılmış bir süre kullanılmış iade ürünleri ayrı bir kategoride satmaya başlamış onu biliyorum ama sıfır fiyatının 2-3 bin lira aşağısına falan satıyor 32-33 küsür bin liralık telefonu 15 bin liraya satması pek mantıklı gelmedi bana, yerine oturmayan taşlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 1 Aralık 2024; 17:27:26 >
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt

Babada saçma ötesi geldi

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    Amazon’u da tanrılaştırmayın be arkadaş
  • Elimde iphone 14 var 2 yıldır kullanıyorum. Pili değiştirmek istesem 5k tutuyor. Hepsiburada üzerinden değiş tokuş yapsam 15 e 17k fark ödeyerek geçebiliyorum 16 ya 26k ödeyerek geçebiliyorum sizce ne yapmalıyım?
  • Mirian M kullanıcısına yanıt
    hocam diyat baya fark etcektir ama prodan aşağı kullanmayın
  • mgunsiray kullanıcısına yanıt
    Elimdeki modelde düz hocam proya bütçem yok şu an maalesef.
  • HBye tekrar takas desteği geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirian

Elimde iphone 14 var 2 yıldır kullanıyorum. Pili değiştirmek istesem 5k tutuyor. Hepsiburada üzerinden değiş tokuş yapsam 15 e 17k fark ödeyerek geçebiliyorum 16 ya 26k ödeyerek geçebiliyorum sizce ne yapmalıyım?

pili değiştirme 1 sene daha kullan 17’ye geç hem yapay zeka gelir, baz modellere 120 hz gelir vs…

• cem650 kullanıcısına yanıt
    Hangi kartla aldınız hocam? Bana 3'den fazla taksit olmuyor dediler.
  • hayloft H kullanıcısına yanıt
    Mantıksız değil hocam da şu an telefon para ediyorken takasa girmek mantıklı geliyor seneye kadar pil işi de yorar

sen bilirsin hocam 14 güzel daha kullanılır geçmek istiyorsan da 16’ya geç farka değer

değiştirmeye gerek yok. pil değişimi 4k bu arada.

• FPessoa F kullanıcısına yanıt

Garanti bonus

• quote:

Orijinalden alıntı: cem650

Garanti bonus

Peşin fiyatına mı yoksa vade farkı koyuyormu hocam

• Coniwalker03 kullanıcısına yanıt

Teknosa ; Axess ve Bonus ticaride 6 taksit idi kasımda, aralıkta ne oldu bilmiyorum

Ek: Şimdi baktım, yine 6 taksit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyanali -- 2 Aralık 2024; 9:53:34 >
  • İPhone 13 128 gb. N11- Troyapple satıcılı sepette 33.199 TL.

Ben aldım. Almak isteyenler için iyi fırsat.

www.n11.com
    Apple iPhone 13 128 GB (Apple Türkiye Garantili) Siyah 128 GB Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/apple-iphone-13-128-gb-apple-turkiye-garantili-2141312?magaza=troyapple

peki hocam, kurye eski telefonu teslim aldığına dair bir belge imzalayıp bir nüshasını da bize veriyor mu? sonradan sıkıntı çıkmasın diye işi resmiyete dökülüyor mu merak ediyorum.

• muten_roshi kullanıcısına yanıt

Hayır tüm işlemleri elindeki cihaz ile online olarak gerçekleştiriyorlar, eski telefonun bilgilerini ve sizin bilgilerinizi getmobil sistemine giriyorlar sorun yok ise işlem onaylanıyor telefon teslim alınıyor, getmobil onay verdiği anda sistem otomatik olarak hepsiburada’ya bilgi veriyor ve yeni telefon size teslim oluyor takas işleminin gerçekleştiğine dair mesaj geliyor, o saatten sonra zaten sıkıntı olmuyor.

cevap için teşekkürler. ben biraz eski kafalı olduğumdan ıslak imzalı tutanak falan olur mu acaba diye düşündüm. artık her şey elektronik ortamda hallediliyor dediğiniz gibi.

• 
Sayfa: önceki 17431744174517461747
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.