< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1771. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam nasıl kullanıyoruz bunu borç al diyorum media market cüzdanı seçiyorum ama 20binden fazla vermiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geri ödemesi ne kadara geliyor hocam
İptal olacak tabi ki hala fiyat hatası ile ürün almaya çalışanlar var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mayis 14 de baslatirsan odemeyi 52500₺ odemesi cikiyor
Bilgim yok kredi notuna gore veriyor olabilir benim limitim 21 bindi 50 bine yukseltti ve cikiyor suan
Apple iPhone 16 Plus 128GB Beyaz
Altındaki 1.000₺ kupon ile beraber 65.949₺
-
Arkadaşlar bu icloud için cashback alabileceğimiz ne var bildiğiniz ? En iyi bu konudaki arkadaşlar bilir diye sizlere soruyorum. Ben Nays ve Papara'da %5 ve Sipay'da %10 gördüm ama daha iyisi var mıdır ?
-
2.000 tl kupon vardı.İphone 13 ümüde 23.255+4.000 e saydı.Dahada düşermiydi acaba?
-
Çok iyimiş hocam
Paycell: faturana yansıt 50’ye 50
Kartla ödeme 75’e 25
Popy: 200’e 100
Bonus: 300’e 300
Hayırlı olsun hocam çok iyi fiyat yakın zamanda Apple ürünlerine zam gelir birsüredir gelmiyor
teşekkür ederim hocam 🙏
Zaten zam yaparken kuru daha yüksekten alıyorlardı hocam. Aşırı oynamalar olmadığı için gelmez diye düşünüyorum.
-
Lansmanla beraber fiyatı güncellerler, Lansman olmadan zam yapacakları kadar ciddi bir kur artışı yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi telefonunuzu nasıl saydırdınız hocam? Ben o seçeneği arıyorum ama uygulamada bulamadım.
-
faydalan kısmına bastıkdan sonraki seçenek Nakit ile olanı seçin
Ürünün görselinin hemen altında
-
Nakiti seçtiğinizde size sunulan fiyat size ödecek fiyat değil bunu biliyorsunuz değil mi? telefonu kargoyla göndereceksiniz, incelencek ve yeni fiyat gelcek. yüksek ihtimalle o gördüğünüz fiyat üzerinden 2 bin tl falan düşük olur. o yüzden insanlar kapıda değişim yapıyor bununla uğraşmadan :)
-
Hocam daha öncede böyle alışveriş yaptım hepsiburadadan bilgim var sağolun.Zaten 16 promax in fiyatı iyi diye bu şekil yaptım.diğer seçenek direkt 24 veriyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X