< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1769. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hb sitesinden kuponlarla 74 lere 16 pro alanlar var, bu kuponları nasıl alabiliyoruz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba,
İphone 16 128gb modelini hepsiburada üzerinden takasla 50.000tl ye alabiliyorum.
Elimdeki 64gb xr'ı takas desteğine vereceğim.
Sizce 50.000tlye iphone 16 alınır mı
-
Kaç yıllık XR’a yine aldığın fiyatı teklif etmiş bence makul. SE4 gelecek hafta tanıtılacak deniyor ister onu bekle ister 16al bence güzel fiyat vermiş
Kaç yıllık diyerek aşağılamaya gerek yok XR ilk çıktığı zaman Taş gibi cihazdı sonradan bilinçli eskitme ile Apple tarafından performansı düşürülmüş olabilir. Her sene telefon değiştirenler sayesinde maalesef bu işe tepki gösteren henüz yok. İleride tepki gösterileceğine dair bir umudum da yok çünkü biz böyle her türlü hakkını yedirten bir milletiz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 8 Şubat 2025; 11:45:11 >
Planlı eskitmenin asıl etkisi popüler uygulamalardan bu arada, çoğu özellik ekliyoruz veya arayüz yeniliyoruz bahanesi ile neredeyse aynı işlevi sürdüren uygulamayı çok daha yüksek işlemcinin akıcı çalıştırabileceği hale getiriyorlar. Android /IOS sürümü güncellendikçe de işletim sistemine aynısını yapıyorlar. Mantıken bundan 15 sene kadar önce iPhone 4 ile ne iş yapıyorsak hala güncel cihazlarla onu yapıyoruz.
XR hala akıcı çalışıyor diye biliyorum ama çok uzun sürmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 8 Şubat 2025; 21:42:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygulama App’lere zaten destekleri kesmeleri ayrı bir de ana ekranda normal gezerken bile eski cihazlarda fps düşürüyorlar. Kimse de çıkıp baba bu nedir demiyor.
Meeeeeeeee geldik meeeeeeeeee gidiyoruz
iPhone 13 alcam bu hafta. Bildiğiniz cüzdan ya da kart kampanyası var mı?
-
Kampanyadan ziyade bu hafta tanıtılması beklenen SE4’ü beklemenizi tavsiye ederim
merhaba, iphone 16 bakıyorum hangi seviyelerde alınır takibinde olan arkadaşlar? amazonda 58 e bulunuyor sanırım ama yüksek mi
-
65'den indi daha ne yüksek. 50'ye mi alacaksınız
Eli kulağında zaten dolar artmaya devam ederse apple zammı yapıştırır yakında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 9 Şubat 2025; 19:26:56 > -
Mart Nisan diyorlardı bu hafta mı diyorlar şimdi 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Haftaya basın bülteniyle tanıtılacak demiş bloombergin editörü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X