Şimdi Ara

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1768. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir (9 Mobil) - 7 Masaüstü9 Mobil
5 sn
35.373
Cevap
1.253
Favori
3.686.157
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17651766176717681769
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurtdışı 3 yıllık kayıt süresini tamamlamış iPhone ları Hepsiburada dışında takas yapan yerler var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asprin A kullanıcısına yanıt
    İthalat garantisi olunca imei kayıdı yapılmış mı oluyor?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba hepsiburada üzerinden eskiyi getir yeniyi götur kampanyasıyla kapıda telefon değişimi yapmayı düşünüyorum. Bu konuda sizlerin deneyimini merak ettim bu şekilde telefon almayı tavsiye eder misiniz? İnternette çok fazla sikayet gördüğümden içime sinmedi. Iphone 16 128gb alacağım.

• -Radiohead- kullanıcısına yanıt
    2 kere yaptım 16 pro ve 16 promax aldım hiçbir sıkıntı yaşamadım kapıdan alışveriş 👍

• -Radiohead- kullanıcısına yanıt

Telefonunuzda ciddi bir sıkıntı yoksa sorunsuz şekilde tamamlanıyor işlem.

Bazen getmobil'in sistemi çöküyor işlem tamamlanamıyor genelde şikayetler onlar kaynaklı. Bir de kırık telefonu takasa sokmak isteyen uyanıklar oluyor bunlar dışında sıkıntı olmuyor, 3 kez işlem yaptık 5 dakikada tamamlandı işlemler.

• Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Woody WP

Arkadaşlar PT'de fiyat 75.499 olur da almayı düşünen olursa diye yazıyorum, 1-2 iş günü diyorlar 4-5 iş günü sürüyor. Depo teslim seçtim hızlı olsun diye, 4 iş günü sürecek. O yetmezmiş gibi öyle kafanıza esen ya da işten dolayı müsait olduğunuz saatte falan da alamazsınız. Sabah 10-17.45 arası alabiliyorsunuz yoksa vermiyorlar. 1000 lira uygun diye bu çileyi çekmeye razı olup alın diye belirtiyorum. Ben pişman oldum vatandan almadığıma. Düşünenler için not.

Kendime alıntı yapmış olayım.

Cuma sabah saat 10 gibi sipariş verip, havalesini anında yapmıştım. Nitekim ortalama 15 dakika içinde sistemde gözüktü ve sipariş alındı olarak güncellendi. Bu işlemleri tamamlamadan 1 gün önce mail ile ne zaman teslim alabilirim diye sordum. Cevap olarak Depo teslim seçildiğinde Hafta içi 10.00-17.45, haftasonu 10.00-13.45 şeklinde bilgi verildi ve ben de kapalı kutu telefonun ödemesi yapıldığı zaman en fazla 1-2 gün içinde teslim edilebileceğini düşünerek siparişimi oluşturdum. Cuma günü ses çıkmadı, cumartesi ses çıkmadı. Pazartesi oldu, hala ses yok. Telefonla irtibata geçtim, telefon başka bir yerden sevk edilmiş, gün içinde gelecek, siz de alabilirsiniz denildi. Pazartesi başka hiçbir hareket olmadı. Bugün tekrar mesaj ve arama ile ulaştım. Bu sefer de telefonun stokta olmadığı ve başka depodan çekildiği, gün içinde yetişirse gelecek yoksa ertesi güne belki alabilecek olduğum ortaya çıktı. Cumadan beri bekliyorum dediğimde zaten cumartesi herhangi bir teslimat yapılmıyor, o yüzden haftasonunu saymıyoruz dedi. :) Mail attım ve teslim saati belirttiniz diyorum ancak cevap yok. Sipariş verirken stokta ve 1-2 iş günü içerisinde kargoda gözüken ürün meğer stokta yokmuş ve ben stokta olarak sipariş geçebildim. Daha sonra sipariş iptalinde ücret iadesinin ne zaman yapılacağını sordum, aynı gün iade yapılır dendi. Bu durumdan ötürü hemen iptalini gerçekleştirdim ve ibanı ulaştırdım ancak bilin bakalım yine ne oldu? Defalarca aramama, mail atmama rağmen iadem yapılmadı!

Arkadaşlar, PT üzerinden herhangi bir şey alınmasını önermiyorum. Bir çalışan haftasonu teslimat var ve saatleri bunlar diye mail atıyor, başkası teslimat yok diyor. Başkası aynı gün iade diyor, diğeri 2 iş günü diyor. Ürün stokta var gözüküyor ancak stokta yok ve günlerce bekletilip hiçbir bilgi verilmiyor. Asla tavsiye etmiyorum. 3 kuruş fazla olsun gerçekten ya vatan ya da amazon üzerinden satın alın derim. Not olarak alacaklara kalsın bu bilgiler.

• dropby23 D kullanıcısına yanıt

evet hocam anında fiyat verılıyor telefon sıfırlanıyor bir kaç imza tamamdır . yenı telefon veriliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Osvajac

İthalat garantisi olunca imei kayıdı yapılmış mı oluyor?

Evet imei kayıtlı oluyor. İstediğin sim kartı takıp kullanabiliyorsun.

• Hb buyback işlemi yakında biraz zorlaşacak. Almayı düşünen varsa alsın. Yeni sistemde cihazınıza uygulama yükletip taratılacak sonra kurye gelip alacak

• fox5578 kullanıcısına yanıt
    HB 2 ay önce 34 verdiği telefonuma bugün 26 verdi bu kadar düşüş çok saçma geldi bana

• Turkcell.com.tr üzerinden iPhone 16 pro aldım bugün sabah. Kargoya verildi, yarın sabah elime geçmiş olur. 75.999 TL. Düşünenlere bu da bir not kalsın.

@JaWs1903 hocam satın alacağınız telefonun fiyatı düşerse otomatik olarak size verilen teklif tutarını da düşürüyorlar. Geçen ay takip ederken bu durumla karşılaştım, sizin de öyle bir şey olmuş olabilir.

• JaWs1903 J kullanıcısına yanıt

hb satıldı ceo değişti eskisi gibi devam etmezler bence

Hangisj ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • texmo kullanıcısına yanıt
    Almak istediğim 16 pro max 256
    Benimki 14 256

Teklifleri hb değil anlaşmalı olduğu telefoncu veriyor.

2 aya çok şey değişiyor. Mesela cihaza ödenen bedelin bir kısmını Apple ödüyordu o kalkmış olabilir.

• Arkadaşlar pttavm'de ithalatçı garantili iphone'lardan alan var mı ? Iphone 16 128 gb bakıyorum da pttavm dışında bir sitede göremedim ancak pttavmdeki satıcının da yorumu yok

• mutant39 M kullanıcısına yanıt
    İthalatcı ürün önermiyoruz..

Apple tr garantili ürün bknz.

• blasko77 kullanıcısına yanıt

Hocam sorum bu değildi ancak aradaki 7.000 TL farkı vermeyi düşünürseniz apple türkiye garantili ürünlere tabi ki bakarım. Ben buradan alışveriş yapan var mı diye sormuştum. Bir iletişimsizlik oldu sanırım ancak teşekkürler yine de

• 
Sayfa: önceki 17651766176717681769
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.