office 365 lisansı ile 2019 lisansı farklı hocam o yüzden yapıyordur. ben direkt 5 cihaz paylaşımlı office 365 lisansı aldım. windows ve macos'un yanında ipad ile de kullanıyorum |
Bildirim
office 365 lisansı ile 2019 lisansı farklı hocam o yüzden yapıyordur. ben direkt 5 cihaz paylaşımlı office 365 lisansı aldım. windows ve macos'un yanında ipad ile de kullanıyorum |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
@MontrealR Hocam sizin kargoda bir gelişme oldu mu? Hala işleniyor statüsünde mi? |
Ben 8'inde vermiştim siparişi, dal kıpırdamıyor buralarda |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeito -- 23 Kasım 2024; 21:41:14 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sipraiş aynı durumda , 1 hafta oncesine kadar bir değişiklik beklemiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple storeda öğrenci belgesi kontrol etmiyor pozitifteknoloji sitesi Apple eğitimden çok daha ıcız ama orası için öğr belgesi kovalamak gerekiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
birebir aynısı benim macte de olmuştu. çok nadir kullanmama rağmen şarj kablosu birden şarj etmemeye başladı turuncu ışık yanıp sönyürdu sizdeki gibi type-c den şarj oluyordu. servise götürdüm kabloyu değiştirdiler. garantiye götürmeden önce youtube da yazan çözümleri denemiştim bende işe yaramamıştı isterseniz önce oraya bir bakın işe yaramazsa götürün değiştirsinler. |