Şimdi Ara

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1390. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Black_belt Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27.791
Cevap
952
Favori
1.896.281
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13861387138813891390
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • office 365 lisansı ile 2019 lisansı farklı hocam o yüzden yapıyordur. ben direkt 5 cihaz paylaşımlı office 365 lisansı aldım. windows ve macos'un yanında ipad ile de kullanıyorum

• Mac Mini’yi TV de kullanan var mı arkadaşlar?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @MontrealR Hocam sizin kargoda bir gelişme oldu mu? Hala işleniyor statüsünde mi?

• LuqueTr kullanıcısına yanıt

Ben 8'inde vermiştim siparişi, dal kıpırdamıyor buralarda Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] 

• Ben de m4 pro 24/512 mat ekran siparisi verdim ogrenci bir arkadasin adini yazdim faturaya ama kendi kartimla odemeyi yaptim. Adreste bana ait sikinti olur mu acaba?

Edit: ogrenci belgesi vs de sormadilar anlamadim bu isi ilk defa aliyorum ogrenci indirimiyle surec nasil isliyor?

Edit 2: apple store da ogrencinin siz olmasi lazim dedi o yuzden online siparis verdim bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeito -- 23 Kasım 2024; 21:41:14 >
  • Serdarkekik kullanıcısına yanıt

Sipraiş aynı durumda , 1 hafta oncesine kadar bir değişiklik beklemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MontrealR kullanıcısına yanıt
    Bana da 13-17 aralik verdi hocam teslim tarihini bakalim ne zaman gelecek, buradan aktaririm yine ben de guncellemeleri diger arkadaslara yardimci olma amacli

• Jeito kullanıcısına yanıt

Apple storeda öğrenci belgesi kontrol etmiyor pozitifteknoloji sitesi Apple eğitimden çok daha ıcız ama orası için öğr belgesi kovalamak gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MontrealR kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim bilgilendirme icin hocam, mat ekran opsiyonunu hic bir yerde ekletemedim, bir de 20 ocaga kadar deneme suresi verince tamam deniyim dedim :)

• Beyler macı alalı 1 ay oldu da şarj aletini taktığımda turuncu ışık yanıp sönüyor ben de ıphone 15 pro Max var onun kablosunu takınca şarj oluyor kablo da mı sorun var yani kabloya da baktım bi hasar da göremedim aslında ama sorunu tam anlayamadım

• mdiler27 kullanıcısına yanıt

birebir aynısı benim macte de olmuştu.

çok nadir kullanmama rağmen şarj kablosu birden şarj etmemeye başladı turuncu ışık yanıp sönyürdu sizdeki gibi type-c den şarj oluyordu.

servise götürdüm kabloyu değiştirdiler. garantiye götürmeden önce youtube da yazan çözümleri denemiştim bende işe yaramamıştı isterseniz önce oraya bir bakın işe yaramazsa götürün değiştirsinler.

• 
Sayfa: önceki 13861387138813891390
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.