< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1387. sayfa)
-
-
Cihazı zorlamak yerine gameplus ücretiz kullanın, veğenirsenşz aylık paket alırsınız. Epic hesabınızı bağlamanız yeterli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
vatan bilgisayar 14'' macbook pro m4 baz modelini pt.com.tr'den daha düşük fiyata satıyor bu gece.
MW2U3TU/A - 65.549
www.vatanbilgisayar.comMacBook Pro M4 fiyatı, teknik özellikleri, MacBook Pro M4 modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/macbook-pro-m4.html -
beğenmedim hocam. 100 bin liralık aleti de safaride dolaşmak için almadım ki.
-
6 taksit olsa alırdım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Siparişte bir gelişme olursa buradan bildiririm hocam. Ürün bize gelene kadar taksidi bitecek yahu
-
Benim ürün de 2 gündür İstanbul’da gümrükte bekliyor. Apple'dan mesaj geldi düm teslim edilecek diye ancak herhangi bir ilerleme yok kargo hareketlerinde.
Hocam ne zaman sipariş vermiştiniz ?
-
Lol’de skill atınca geç uyguluyordu Mac’ler en son. Q atıyorum ekrana 1-1,5sn sonra geliyordu örneğin. Bunu çözebildiler mi acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar selamlar 15inch MacBook Air almayı planlıyorum yada bütçe yükseltip m4 16inch alıcam ama o zaman Lenovo x1 carbon alsammı diye arada kaldım. Daha seçemedim ama eski macbookları napıyorsunuz ? m2 MacBook Air var bende 13 inch ekran küçük geliyor ve 8ram yeterli değil kesinlikle. Eskileri nereye satıyorsunuz yada takasamı veriyorsunuz ?
-
FC 25 oynanabiliyor mu acaba bu imaclerde? m3 var bende. windows gibi oyunu indirip kurabiliyor muyuz? ücretli halini.
-
Herkese merhaba. Ben de m4 macbook pro alarak aranıza katıldım. en son üniversite yıllarında macos cihaz kullanmıştım. ondan sonra windows ile devam ettim. macos veya macbook ile ilgili bir ana konu var mı? veya faydalanabileceğim sağlam bir forum sayfası da olur.
-
Ups in gümrükten çıkarması daha fazla sürüyor¡ bugün bi gelişme oldu mu.¿
-
Merhaba. Mac mini m1 satmaktayım. İlginenler pm atabilir. Teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
12 taksitle nereden alıyorsunuz, ben Apple’da 3 taksit gördüm en fazla.
Hepsiburada var sanirim 12 taksit. Vatani da 12 sanmistim da fark koyuyormus. Mediamarkt ta da sanirim 9 olmasi lazim. Bur kac gundur bakmadim ama bu sekildeydi en son baktigimda
Hayir hocam hala gelişme yok. Ayın 13'ünde Cin'den çıktı ve 18'inden itibaren de Türkiye'de gümrük işlerim yapılıyor.
Amazon yurtdışından gelen ürünlerin gümrük işlemleri 1 gün sürüyordu. Bunlarınki kaç gün daha sürer bilmiyorum.
-
Arkadaşlar merhaba, Mac Mini’yi TV de kullanan var mı? Görüntü kalitesi nasıl oluyor?
https://support.apple.com/tr-tr/guide/mac-help/mh27469/mac
-
Teşekkür ederim hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X