Şimdi Ara

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1389. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.861
Cevap
958
Favori
1.902.374
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13871388138913901391
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Apple store dan online al hocam indirim arıyorsan zaten normal display alman lazım hatırlatayım :)

• ucel kullanıcısına yanıt

M4 işlemcili base Model artıları : Cpu single core skoru yüksek, NPU (Yapay zeka işlemci) daha güçlü, ekran parlaklığı üst değerleri biraz daha iyi (önemli bir fark yok), Nano texture ekran eklenebiliyor apple storedan alınırsa.

M3 Pro işlemcili base model artıları : +2gb ram, 2 fanlı daha iyi soğutma sistemi, yük altında daha sessiz ve daha az ısınıyor, GPU skoru çok daha iyi.

Oyun ve GPU yoğun uygulamalar düşünüyorsanız M3, diğer türlü çok farketmez hangisini aldığınız ama M3 Pro bir tık önde benim düşünceme göre.

Tabi M4 Pro işlemcili 12/16 model bunların ikisini de gömer her açıdan, bu senenin fiyat/performans canavarı ama 94bin liste fiyatı aşırı yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tech.man -- 22 Kasım 2024; 16:22:23 >
  • tech.man T kullanıcısına yanıt
    mükemmel bilgiler. çok teşekkürler.
  • Bugun 2. Elden U3223QE monitor aldim 12bin’e mac mini icin. 60hz ama is gorur mu
  • tech.man T kullanıcısına yanıt

Steam içinde kullanılabiliyor mu bu yöntem?

• scorpman kullanıcısına yanıt

Steam için Crossover uygulamasını yükleyip onun üzerinden kurulum yapabilirsiniz, ama Crossover uygulaması ücretli veya ücretsiz çalışan sürümünü bulmanız gerekir.

Crossover içinden Install seçince zaten uyumlu steam oyunlarını kurmayı program kendisi teklif ediyor :

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]

Bu programı ekstra kurmanın bir avantajı da, Heroic normal ayarları ile çalışmayan bazı oyunlar için oyun wine ayarlarından ayrıca yüklenmiş olan crossover uygulamasını seçip yeniden deneyebiliyorsunuz, ilave bir seçenek oluyor.

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]

• MontrealR kullanıcısına yanıt
    Şuan ne alırsanız alın 20 ocağa kadar deneyebilirsiniz dedi apple in musteri hizmetlerini aradım. Büyük ihtimalle alıp 22 aralık civarı o vardıktan sonra 1 ay denerim mat olanı sonra olmadı iade edip parlağı alırım ama önce bir gidip görmem lazım tabi apple store da varsa.
  • Jeito kullanıcısına yanıt

Aynen resmi sitede

Yeni Yıl Dönemi İade Politikası

8 Kasım 2024 ile 6 Ocak 2025 tarihleri arasında teslim edilen Online Apple Store’daki koşullara uygun ürünler 20 Ocak 2025 gün sonuna kadar iade edilebilir

• Konuyla alakasız bir not, olur da ekranda yürüyen bir böcek görürseniz parmağınızla ittirmeye çalışmadan önce bir bakın ekranın içinde mi acaba diye. Benim dışarıda olduğunu düşünerek bu şekilde ufak bir parmak darbesiyle ekran içerisinde olan böcek arada ezildi ve kaldı içeride. Garantisi var ise garantiye giriyormuş, bunu da öğrenmiş oldum. Başıma geldiği için bir uyarıda bulunayım, redditte benzer vakalar var.

• Belleğe film atıp izlemek istedim ama tv açmadı. Fat32 olunca da 4gb üstü kopyalanmıyor. Macbook’ta ntfs nasıl yapabilirim usb belleği kopyalaması için.
  • vatan'da gece indirimi var baz model 65.5
  • Şu sıralar Macbook arayışındayım ama aklıma takılan konular var. Macbook Pro M4 16gb baz modeli ile Air M3 16 arasında kaldım. Aradaki fiyat farkının yüksek olması (20k kadar fark) beni düşündürüyor. Günlük işler, akademik çalışmalar ve basit render işlemlerinde kullanmak için uzun ömürlü olması açısından hangisi daha mantıklı bir seçenek sizce ?

• bömes kullanıcısına yanıt

Her türlü m4 pro. Air'lerde fan olmadığı için 2dk sonra thermal throttle'a girip performansı inanılmaz düşüyor. 2dk'dan uzun süren bir render almıyorsanız düşünülebilir, ancak 20k fark verilip m4 pro çok daha iyi tercih.

• Teslimat konusunda söyle bir bilgi buldum mac mini m4 ünü. Upgrade etmeyenler gümrük süreçlerini görmeyecek gibi

Teşekkür ederim. Darısı sana 

işleniyor yazıyordu. sonra gönderili yazdı ve 2 gün sonra geldi. Default modeller önce topluca istanbula geliyormuş Apple Türkiye'ye yani. Sonra direk ordan kargoya veriliyor. Ama konfigürasyon yapınca çinden çıkıyor dolana dolana sonra gümrükte 7 - 10 gün bekliyor sonra türkiyeye giriyor 5 - 6 gün de orda ondan sonra geliyor 

• nirvana08 kullanıcısına yanıt

Macbook Air M3 16-256 şu an indirimde hocam. 43.699 a aldım ben bir bakın isterseniz.

Amazon Bonusa 9, Teknosa 6 taksit yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurkrgl -- 23 Kasım 2024; 10:39:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurkrgl

Macbook Air M3 16-256 şu an indirimde hocam. 43.699 a aldım ben bir bakın isterseniz.

Amazon Bonusa 9, Teknosa 6 taksit yapıyor.

M2 ile aradaki fark çok olmadığından bütçeyi de düşünüp m2 almak istiyorum hocam geçen hafta sonu 36.400 E geliyordu şu an 38 bin
  • Windows'da kullandığımız lisanslı Office paketini macbookda ücretsiz kullanmanın bir yöntemi var mı arkadaşlar yoksa MacOs için yeni lisanslı paket mi almak zorundayız?

• ugurkrgl U kullanıcısına yanıt

office programında lisans mail adresinizi ve şifrenizi girip sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz hocam. ben o şekilde kullanıyorum

• SezerBulutt S kullanıcısına yanıt

Windowsta Microsoft Office Professional Plus 2019 kullanıyorum Macbookdaki office uygulamasına hesabımla giriş yaptığımda bu hesaba ait office 365 lisansı bulunamamıştır uyarısı veriyor salt okunur şekilde açıyor düzenleme yapamıyorum.

• ugurkrgl U kullanıcısına yanıt

hocam cracklı kullanıyorum ben isterseniz paylaşabilirim

• 
Sayfa: önceki 13871388138913901391
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.