Şimdi Ara

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1388. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.579
Cevap
971
Favori
1.955.860
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13861387138813891390
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

8 8 16 256 9 taksit iyi hocam zaten düşünmeye gerek yok sanırım bonus ile ödediniz dimi kart :) ¿

• MontrealR kullanıcısına yanıt

Evet hocam bonus kartla ödedim, 9 taksit verdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar geçen hafta sonu mediamarkt ta m2 16-256 larda indirim vardı 36400 civarlarına geliyordu hafta sonları mı böyle indirimler yapılıyor acaba tekrar denk gelir mi?

• nirvana08 kullanıcısına yanıt

Mediamart akşamları indirime giriyor, genelde TV lerde oluyor ama favorilerinize ekleyin ürünleri sık sık kontrol edin.

• Amazon Prime üyeliğiniz varsa Macbook canavar bir oyun sistemine dönüşüyor, birçok oyunu ücretsiz alabiliyorsunuz, her hafta amazon prime ücretsiz oyunlar veriyor.

Prime üyeliği sırf bunun için alınabilir yani.

Tek gereken uygulama Heroic Games Launcher, ücretsiz sitesinden indirebiliyorsunuz, Türkçe dil desteği de var.

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]

Amazon Prime ücretsiz oyunları GOG Galaxy ve Epic Games oyunlarını veriyor. Prime üyeliğinden sonra, GOG Galaxy ve Epic Games Store da hesaplarınız yok ise hesap oluşturunuz.

Heroic Games Launcher kurunca, Mağazlar altından programa Amazon Prime, GOG ve Epic mağazaları girişini yapınız. Böylece 3 mağazaya aynı yerden ulaşılaibliyor. Prime Mağazasından ücretsiz bir oyun GOG veya Epic oyunu ise, başka biryere gitmeden oyunu Redeem yapabiliyorsunuz.

Ayarlar altında Öntanımlı kurulum yolu, oyunların kurulacağı klasörü belirliyor. Oyunlar çok yer kaplayacağı için varsa bir harici ssd gösterebilirsiniz kurulum yeri olarak.

Wine Yöneticisi altından eğer indirmediyseniz bir kereye mahsus Wine-Crossover son sürümünü indiriniz.

Hepsi bu kadar... sonrasında Amazon prime dan eklediğinzi oyunlar kütüphanede görünüyor, buradan oyunların kurulumunu yapabiliyor ve oynayabiliyorsunuz.

Oyunlar crossover üzerinden windows emülasyonu ile çalışıyor ama şaşırtıcı derecede iyi performans var. M3 Pro 18gb 11/14 macbook ile denendi.

Her oyun kurulamayabilir veya düzgün çalışmayabilir, kurmadan önce heroic crossover oyun adı performans diye araştırabilirsiniz veya deneme-yanılma yapılması gerekir.

• m4 pro macbook pro alan arkadaşlar memnun mu? Herhangi bir kronik sorunu vs var mı? Örneğin m3 serilerinde bahsedilen ısınma vs gibi. Teşekkürler.

• Pt mac mini m4 pro stoğa girmiş. Almak isteyenler bakabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evindare25 -- 22 Kasım 2024; 10:8:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2 cihaz arasında kaldım.

1. M4 Base model 16 GB ram 512 GB SSD
    2. M3 Pro 18 GB ram 512 GB SSD

Sizce hangisini almak daha mantıklı fiyatları nerede ise aynı seviyede, birde ikiside değil biraz daha para verip M4 Pro 24 GB Ram 512 GB SSD olan model mi alınmalı?

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]
  • ucel kullanıcısına yanıt
    Fp olan baz m4 pro hocam. Kampanya takip edin isterseniz 86 88 gibi fiyatlara aldık 9-12 taksitle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt

Takip ediyorum ama hem o fiyatlara hem o taksitlerde bulamadım.

Sadece Amazonda 9 taksit var oda 94 bin tl civarlarında.

Siz hangi sitelerde gördünüz acaba? ve bende sadece Garanti Bonus kart var ona genelde max 6 taksit oluyor. Sadece Amazonda 9 taksit gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucel -- 22 Kasım 2024; 11:51:25 >

Geçen hafta hepsiburada kampayası vardı. 88'e sattılar. Haftaya cuma black fridayda tekrar yaparlar belki.

• ex-kuzey E kullanıcısına yanıt

Takibe devam o zaman :)

• Ben de m4 pro macbook pro 16 inc indirimi bekliyorum ama bu mat ekrani sadece apple dan mi alabiliyoruz? Bilgisi olan var mi arkadaslar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeito -- 22 Kasım 2024; 13:6:19 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Medimarkta 88700 e satmıştı geçen hafta. HB Amazon MM Vatan takibi yapın ya da öğrenci/öğretmen indiriminden 3 taksit alın PT den.

• Jeito kullanıcısına yanıt

Genelde Apple o konfigi olusturursunuz evet , gümrüğe girecek o zaman cihaz aklınızda bulunsun .

Gümrüge girince ne oluyor? Bir de direk apple magazasindan alamiyor muyuz buna karar versek? fiziken ellerinde olmuyor mu? Baska hic bir yerde goremedim nano texture i, bugun vatana gittim sordum. Satis temsilcisi ilk sizden duydum boyle bir secenek oldugunu dedi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeito -- 22 Kasım 2024; 13:28:50 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Jeito kullanıcısına yanıt

Gümrükte kalır cihaz yeni teslimi uzun sürecek :) yoksa hepsini Apple tr halledip Ups istediğin adrese teslim eder

Mağazadan da alsak ellerinde yok mu yani :) Gümrük deyince ekstra vergi filan binecek tekrar sandım korkar olduk vallahi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeito -- 22 Kasım 2024; 14:14:27 >
  • base m3 pro'dan base m4 pro'ya geçince ekran kalitesinde artış gözüme çarptı. özellikle gece film izlerken ekrandaki siyah çiçeklenmesi oley seviyesine gelmiş. bu cihazda ekranda gelişme olduğunu duymamıştım, araştırınca herkesin sonradan öğrendiği bir geliştirme yaptıkları ortaya çıkmış. m4 pro serisi ile birlikte kuantum dot sistemine geçilmiş. panel parlaklığındaki artışın yanında artık çiçeklenme çok iyi seviyeye getirilmiş. oled gibi bir panel olmuş. renkler de daha canlı.

firmanın bunu pazarlamaması çok enteresan. alacak olanlara ekstra bir özellik olarak bilgi kalsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roark -- 22 Kasım 2024; 14:24:53 >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt

9 Taksit alabiliceğim bir yer olursa çok iyi olur yoksa taksitler çok yüksek oluyor malasef.

Yoksa Nakit alabilsem 80 bin TL e Alınabiliyor.

Şuan Garanti bonus a Amazon yapıyor sanırım HB 6 Yapıyor MM 2 taksit sanırım

• 
Sayfa: önceki 13861387138813891390
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.