içine M.2 PCIe 4.0 x4 SSD takarsanız tabii ki arkadaki tb portlardan çalışır. Galiba şu anda iç piyasada satılan tek seçenek bu. Bu grupta daha önce örnek verilen Hagibis gibi diğer kutular gümrüğe takılacak fiyatta. Ayrıca dünyada talep de fazla olduğu için bulmak da zor. Bazı modelleri fazla ısınıyormuş. alırken forumları okumak gerek. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus535 -- 27 Aralık 2024; 16:37:42 > |
Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1415. sayfa)
-
-
Harici disk alanlar için bir hatırlatma. Aldığınız disk, hem Windows hem de Mac'de okunsun-yazılsın diyerek exFat formatlanmış olabilir. Kullanmaya başlamadan önce APFS formatlamanızı öneririm. Daha güvenilir ve doğal dosya formatı mac için.
Evde windows PC ve harici 20TB ntfs formatlı harddiskim de var. MAC'den 20TB ntfs diske dosya atmak için 15 dolar verip bunu yükledim, 20tb harici diskimi okuyup yazabiliyorum.
microsoft ntfs for mac by tuxera–read & write windows drivesMicrosoft NTFS for Mac by Tuxera – read & write Windows drives on Mac - Microsoft NTFS for Mac by Tuxera–Read & write Windows driveshttps://ntfsformac.tuxera.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus535 -- 27 Aralık 2024; 16:49:0 > -
M1 air hala alınır mı ? 8 gb 256 ssd 30bine satılıyor. 20 binde Huawei matebook d14 mü alsam daha iyi olur ?
-
4000MB göremezsiniz ama 3000MB civarı read, 2000MB civarı write görebilmeniz gerekir eğer Pro bir ssd takarsanız. Pro olmayan (dramsız) ssd takarsanız büyük boyut dosya transferlerinde bir süre sonra aktarım hızı oldukça düşer özellikle yazma işlemlerinde.
Ama iki katı fiyat istemişler, bu ürünler normalde çok bilinen bir marka değilse $50usd seviyesinde.
Alüminyum kutu tüm ısıyı çekip dışarı verdiği için dışarıdan aşırı ısınır oluyor, elinizi fazla tutamayacak kadar ısınır, ama bir sorun oluşturmuyor çalışmasında.
-
Evet hocam ASM2464PD chipset var. Ben de arastırdım bir iki tane marka araştırdım
hyperdrive next usb4
Zike drive usb4
Satechi usb4
Adata se920
Jeyi usb4
Bunlar usb4 destekli biri normal ssd diğerleri kutu arayanlar içinde bilgi olur -
MacBook M4 pro taksitli uygun fiyat var mı? Fiyatlar geçen haftaya göre artmış. Daha da artacak gibi. -
2. elde %100 pil sağlığı olan bir tane 15 binden satıldı geçen. Uygun fiyatlara (15-17 arasında) 8 ram bulunabiliyor m1de. Bence 4 yıllık tasarımı eski cihaza hele 8 ramli bir bilgisayara bu paralar verilmemeli. Geçen forumdan 16 ramli m2 aldım tertemiz 24 bin tlye. İkinci el kovalayın bence. Nakit alamam diyorsanız yapacak bir şey yok tabi.
-
Hocam kartla alıyorum maalesef taksit lazım. Bu durumda m1 e 30bin çok mu sizce ? Huawei daha mı mantıklıdır
-
Ben M1 Pro baz model kullanıyorum hala canavar gibi.
Ne pil ne performans kaybı yaşadım.
İmkan varsa M1 Macbook Pro da araştırabilirsiniz.
Bana göre gerek kasa gerek performans olarak Air ile ciddi farklar var.
Huawei konusunda da belirleyici olan MacOS mi Windows mu kullanmanız gerekiyor? Windows'ta çok fazla model var.
Ben uzun vadeli olması açısından herkese Macbook öneriyorum. Stabil, uzun ömürlü cihazlar üretiyorlar. -
d14 değil de core 5-7 ultralı versiyonları fena sayılmaz eğer işlemci farkını göz ardı edebiliyorsanız. 120hz oled dokunmatik ekran air'lerden daha iyi, prolardaki miniledden de biraz daha iyi. şarj olarak yarısı kadar gider sanırım. yükte baya bataryayı yok ediyor. kasa kalitesi olarak da aynı sayılırlar yakınlarda mediamarkt-vatan varsa inceleyebilirsiniz. Ben core 5 ultradan pro m4'e geçtim, 30k civarına bence air'lere yaklaşabilen tek cihaz olabilir.
-
Hocam 30 bin bandına çıksam direkt m1 alıp geçerim. Biraz zorlasam çıkıyorum da aslında. Ben 20binde d14 almak varken 10bin lira daha fazla vermeye değer mi m1 MacBook a ona karar veremedim, Ofis ve tez yazımı gibi için kullanacağım laptopu
-
Arkadaşlar merhaba, macbook pro m4pro cihazım geldi. İlk defa mac kullanacağım, başlangıç için güzel bir kaynak var mı ? Office uygulamaları için nasıl bir yol izlemeliyim ? Önceki windows pc'im office ile gelmişti sorun yaşamamıştım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: JustinianHocam 30 bin bandına çıksam direkt m1 alıp geçerim. Biraz zorlasam çıkıyorum da aslında. Ben 20binde d14 almak varken 10bin lira daha fazla vermeye değer mi m1 MacBook a ona karar veremedim, Ofis ve tez yazımı gibi için kullanacağım laptopu
Benim görüşüm şu :
Sıfır alacaksanız 8GB M1 air cihaza hiçbir şekilde 30K verilmez, verilmemesi gerekir, çok taksitli olsa da verilmez. Abartmıyorum, bugün alıp yarın satmaya kalksanız peşin 20K veren biri çıkmaz diye düşünüyorum.
Ya biraz daha çıkıp 16GB M2/M3 air alacaksınız ya da başka seçenekleri (ikinci el macbook, windows notebook) değerlendirmeniz gerekir.
Windows notebook olayına gelince, eğer işlemcisi son nesil değilse (uzun pil süresi veren ve AI işlemcisi olanlar), o cihazların geleceği de tartişilır konumda birkaç yıla kadar.
-
Onedrive al aylık 15 tl ye, ofis için en uygun çözüm bu hocam. -
Zam gelmeden Trendyoldan 86639 TL'ye Axxes'e 6 taksit(Peşin fiyatına) aldım. son 1 adet kaldı. Amazonda 9 taksit vardı onu kaçırdım.
trendyol.comApple Macbook Pro M4 Pro 24gb 512gb Ssd Macos 14" Taşınabilir Bilgisayar Uzay Siyahı Mx2h3tu/a Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/apple/macbook-pro-m4-pro-24gb-512gb-ssd-macos-14-tasinabilir-bilgisayar-uzay-siyahi-mx2h3tu-a-p-872449424?boutiqueId=61&merchantId=355135 -
Eğer paylaşacak 6 kişi varsa Microsoft/Ofis için aşağıdaki çözüm gündeme gelebilir:
Android, Iphone veya Mac Onedrive uygulamasından "Microsoft 365 family" hesabı almak. 6 kişi 1er TB disk alanı premium üye olarak bir yıl kullanabiliyor, yıllık fiyat şu anda 2300TL. Kişi başı 384TL bir yıl için.
Tabi bir kişi kendisine alacak aboneliği, 5 kişiye de yönetim panelinden davet gönderecek, davet gönderilen kişiler 48 saat içinde kendi hesaplarına aboneliği aktif edebiliyor diye biliyorum.
Emin değilim ama piyasada ucuz satılan 365 abonelikleri bu yöntemle satılıyor galiba.
Buradan 6 kişi çıkarsa bu plan uygulamaya konulabilir.
-
Hepsiburada da 100 küsür liraya satılıyor 1 yıllık office 365. Diğer sitelerde de vardır. Geçen ay indirimde 60 tlye almıştım. Sorunsuz çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalnız Kovboy -- 28 Aralık 2024; 13:38:22 > -
Ben crack lı kullanıyorum şuanda hocam. Windowstan kalma huy oldu para vermek istemiyorum hiç -
Maalesef 30 üstüne çıkamıyorum ve taksitle alabiliyorum. Bu durumda m1 tek seçeneğim hocam MacBook’lar arasında
-
Son 1 I ben aldım. Teşekkürler. Apple dan 88 e 3 taksit alacaktım. Bu iyi oldu. 👍
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X