Şimdi Ara

Apple Mobile Device (Recovery Mode) driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
14.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Turkcell teknoloji uzmanları yardım edemedi, sanırım yine biz bize çözeceğiz sorunu..
    Turkcell'den aldığım Iphone 3gs'yi 3.1.3 sürümüne yükseltmek istedim. telefon jb'li değil.
    Update ederken birden Apple Mobile Device (Recovery Mode) diye bir aygıt buldu pc'im.
    ve o aygıtı bulmaya çalışması iphone'umu çalışır halde son görüşüm oldu:(
    gerekli(istediği) sys dosyasını gösterdim.
    Tüm apple yazılımlarını (itunes, apple mobile support vs..) sildim tek tek. resetledim. bir daha
    açtım tekrar kurdum herşeyi. iphone'u taktim yine Apple Mobile Device'ı gördü ve kaldı öyle.
    driver bulamıyor windows xp(sp3)

ekranımda bir itunes icon'u ve onu okla işaret eden bir usb kalbosu dışında birşey yok şu anda
    iphone'da. kapatıp açıyorum yine o salak ekran geliyor:(

ne yapabilirm? lütfen yardım edin:(

not: PC dışında bir de laptop'da denedim, ona sıfır itunes yükledim taktım aynı döngü gerçekleşti:(
    update falan istemiyorum...tek istediğim telefonumu açabilmek:(

• Üzgünüm ama restore yapmanız gerekiyor.
  • açmakapama tuşu ile +home tuşua birlikte basarak elma logosu çıkıncaya kadar bekleyin bırakın kendi kendine açılsın cihaz....
  • Cihazı dfu mode'a almışsın ve dfu mode'da kalmış.
  • Dostlarım, çok teşekkür ederim. Bu söyledikleirnizi denedim ama olmadı.
    Sonra bir arkadaşım bana bunu windows xp yerine vista, 7, mac'de denememi
    önerdi. bende windows7'de denedim. haliyle mac falan bulamadım. kurdum itunes'u
    makineye, telefonu taktım direk tanıdı ve sadece next,ok tuşları ile telefonu restore ettim:)
    sonra kendi makineme koyup sync edince tüm resimler, telfonlar ve app'ler geri geldi.

yani hikmet başka bir işletim sistemiymiş sanırsam:)
  • aynı sorunu yaşıyorum yabancılar çözmüş
  • aynı sorunu iphone 4'te yaşıyorum. itunes'a bağlayın diyen ekrandan başka bir şey göremiyorum. ne yapmam lazım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Boot Manager Sorunu
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu sorun genelde itunes yüklü pc deki apple sürücülerinini çakışma ve benzeri sorunlardan kaynaklanıyor.

recovery moddaki mobile device ı pc nin gösmüyorsa evet ffarklı bir pc de çözebiliyornuzu.

fakat bu sorunu kendi pc nizden çözmenizi yöntemi şöyleki pc deki itunes ile alakalı tüm itunes bonjour ve apple mobile device yazılımlarını revo uninstaller vb uninstal programları ile temizlemek ve güzel bir registery temizleme aracı ile pc yi temizleyip bir iki kez restart atmaktır.

bunun akabinde itunes un güncel sürümünü netten indirip tekrardan kurup pc yi restart ettiğinizde iphone cihazlarının rahatlıkla recovery veya dfu moddak kolayca restore edebilirsiniz. genellikle bu sorun yukarıdada bahsettiğim gibi sistemdeki sürücü karmaşası ve karuışıklığından yapmaktadır.

sistem destek işinde oldugumdan dolayı bir çok müşterimde bu duruma bu şekilde çözüm buldum...

• iphone 4 ümü pc görmüyor.

forumlarda söylenenleri yaptım ama yine olmuyor.

windows7 x64
  • arkadaşlar telefonu gormuyor pc,itunes goruyor ama dosyaları almak ıcın sorun yasıyorum ne yapabılırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.