Şimdi Ara

► Apple Music | ANA KONU | Geldi!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
3.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mertcan102

Umarım yarın Toplantıdan sonra fiyat artmaz

Garanti artar, zira bu gecikme anladığım kadarıyla tamamen bizimkilerin aç gözlülüğünden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorma neymiş diğer ülkelerde 10 dolar satılıyor diye bizdede 10 dolar olması gerekiyomuş bu neyin kafası senin devlet olarak hizmeti en iyi fiyat yoluyla sunman gerek neyse benim dediğimde laf kaç tane Saçma sapan vergi var.

• eğer msg, mesam veya müyap her ne ise 10 dolar karşılığını zorlatırlarsa bu servis 25 TL den aşağı olmaz gibime geliyor.

fakat benim tahminim 15 tl olarak çıkacağı yönünde.

10 tl olursa acayip süpriz olur benim için.
  • Extreme Victory kullanıcısına yanıt
    Ben pek ihtimal vermiyorum buna benim anladığım (tamamen tahmin tabii) burada blöfü yemeyen taraf apple :) imana gelen taraf bizimkiler. Apple'ın olayı o kadar net ve şeffaf ki telif hakkı fiyatlandırması olsun son tüketici fiyatlandırması olsun kuruş değişikliğe gideceklerini sanmıyorum. Slogan gibi fiyat nasıl değiştirecekler ülkeler arası kur farkları bile ortadan kaldırılmış 9.99 , 14,99 tl /£ / € / $... ayrıca rakip servislerin fiyatlandırması da bu şekilde. Kısacası fiyatta değişikliğe gidilmesi küçük olasılık.
  • Haberi dikkatli okursanız Msg yetkilisinin kastettiği şey son tüketici fiyatı değil dünya genelinde sanatçıya ödenen telif hakkının sabit olması son tüketici fiyatının açık bir şekilde sabit olmadığı ortada zaten sabit olsa bizde de 25-30 tl olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekin G. -- 7 Temmuz 2015; 0:40:55 >
  • Tekin G. kullanıcısına yanıt
    inşallah ben yanılırım, siz haklı çıkarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme Victory -- 7 Temmuz 2015; 0:45:23 >
  • Avea filan da vodofone gibi üyelik yapsaya şu apple müziğe
    Aylık bakiyeden çekse bizi uğraştırmasa.
  • 1 hafta icinde acilir mi servis?

• quote:

Orijinalden alıntı: der ve gider

Türkiye gibi gelişmemiş ve gittikçe daha da gerileyen ülkede kullanıma henüz sunulmamış olan uygulama. :)

Dedi ve gitti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Def Leppard

1 hafta icinde acilir mi servis?

İhtimal var ama yasal islemler filan derken sure biraz daha uzayabilir. Burokrasi isleri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu servis 10 TL üzerinde olursa açık ve net alıp da kullanmam. İnsanları enayi yerine koyuyor bizim insanlar. Alayı aç gözlü sanat insanları ve toplulukları.
  • Hürriyetten alıntı: Apple yetkilileriyle yarın sabah (bugünü kastediyor) toplantı yapacaklarını belirten Şensoy, sözlerini şöyle sürdürdü: Yarın büyük olasılıkla Apple ile ilgili sorunumuzu çözeceğiz ve Apple Music Türkiye'de de servise açılacak.

Acaba toplantı bitti mi ki?

Açılıyor mu?

Kaç TL den yolacaklar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cos179

Hürriyetten alıntı: Apple yetkilileriyle yarın sabah (bugünü kastediyor) toplantı yapacaklarını belirten Şensoy, sözlerini şöyle sürdürdü: Yarın büyük olasılıkla Apple ile ilgili sorunumuzu çözeceğiz ve Apple Music Türkiye'de de servise açılacak.

Acaba toplantı bitti mi ki?

Açılıyor mu?

Kaç TL den yolacaklar?

İnşallah doğrudur

• İlk ay ücretsiz ibaresi tam olarak nasıl oluyor?örneğin ilk ay çevrimdışı dinlemek için indirdim şarkıları,ardından üye olmazsan dinleyemecek miyim onları?

• sserdar93 kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz üye olduktan sonra üyelikten çıkılırsa APPLE hangi şarkıları bu dönemde indirdiğinizi bildiğinden ve bu şarkılara APPLE yazılımı ile eriştiğinizden yazılım otomatik olarak şarkıları silecektir.

Şarkıları kopyalayıp başka programda açınca çalar mı bilemiyorum. Eğer çalar ise drm koruması yok demektir ve bu şekilde belki kullanılabilir fakat yasal olmayacaktır.

Ek olarak ücretsiz üyelik için de kredi kartı tanıtmak gerekiyor diye biliyorum.
  • Neden Tr de aktif değil?

• İndirilen müzikler drm oluyor başka bir programdan açınca uyarı çıkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • likonalite L kullanıcısına yanıt
    hmm drm kullanımı olayı açıklıyor o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cos179

Ücretsiz üye olduktan sonra üyelikten çıkılırsa APPLE hangi şarkıları bu dönemde indirdiğinizi bildiğinden ve bu şarkılara APPLE yazılımı ile eriştiğinizden yazılım otomatik olarak şarkıları silecektir.

Şarkıları kopyalayıp başka programda açınca çalar mı bilemiyorum. Eğer çalar ise drm koruması yok demektir ve bu şekilde belki kullanılabilir fakat yasal olmayacaktır.

Ek olarak ücretsiz üyelik için de kredi kartı tanıtmak gerekiyor diye biliyorum.

Ya şundan soruyorum. Üye olmayı düşünüyorum. Ancak atıyorum yaz döneminde bir iki ay üye olamam internet sıkıntısından dolayı. Bu aradaki süre zarfında nasıl olacak ondan sordum 😕

• sserdar93 kullanıcısına yanıt
    Şöyle yapılabilir. Şarkılar seçilerek offline dinlenecek şekilde indirilir. Bir sonraki internet bağlantısına kadar bişey sormaz herhalde, fakat denemiş değilim tabi.

Türkiyedeki durum ne olacak belli değil. Bu gidişle 1-2 aya ancak açılır gibi duruyor.

Sabah apple ile toplantı var deniyordu şu saat oldu ses yok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.