Şimdi Ara

► Apple Music | ANA KONU | Geldi!!!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
3.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anlaşmaya varılmış olsa dahi toplantıdan çıkar çıkmaz aktif etmezler zannetmiyorum.Sözleşmeler , bürokrasiler vs. sürer yine minimum 1 hafta (sadece tahmin)
  • PesimistChe kullanıcısına yanıt
    akşama açsalar iyi olurdu. bu sıralar boş vaktim çok akşama kadar müzik dinleyebilirim. yarın işler sıkıştırınca kullanamayabilirim diye bekliyorum.

fakat burası Türkiye 1dk lık iş 1 hafta da sürer 1 ayda 1 yılda herşey mümkün. 100 ülkede hiçbir sorun çıkmıyor kalan 5 ülkede sorun çıkıyor birisi bizimki.
  • Amma uzattılar ya yine ülkenin azizliğine uğradık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bu işin sebebi tamamen bizdeki kurumların işgüzarlığı..
    Umarım kısa zamanda gelir.
  • Kredi Kartsız AppleID Oluşturma, Google Maps gibi uygulamaları yükleme ve Apple Music Üyeliği

• Ben bizim muzikcilerin kendilerini kaf daginda gormelerinden kaynaklandigini dusunuyorum. Kesin Apple'dan telif haklari icin astronomik rakamlar istediler ve gorusmeler bu kadar uzadi. Dunya capinda kac sanatcin taniniyorda burnundan kil aldirmiyorsun! Apple yerinde olsam bunlarla anlasmaya falan gitmem, alin telif hakkiniz sizin olsun der Apple music'in kapisindan sokmam! Kac tane orijianal album satisi yapiliyor ki artik! Pirince giderken bulgurdan olacaklar haberleri yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala ses yok. Bakalım ne olacak sonunda. Başka ülkeyi secerek giriş yapsak sadece yabancı şarkılara ulaşabiliyoruz sanırım. Türkçe albümler bulunuyormu yoksa.
  • Bahamalar, Burkina Faso, Mozambik, Namibya, Katar, Tayvan ve Türkiye'de olmayan servis. Bunun dışında 111 ülkede var. Gerisini siz düşünün.

• Ben hollandada yaşıyorum. 3 ay ücretsiz kullandım, biraz önce de 1 aylık üyelik satın aldım.

Tek kelimeyle harika. Arşivi olan bir insan değilim. Sevdiğim 3-5 parçadan bir liste yaptım. Mesela ordan bir parçanın radyosunu çalıyorum. Uğraşmıyorum parça bulmayla veya arşiv yapmaya. O benim için benzer parçaları çalıyor. Sırf bu özelliği için satın aldım. Spotify ın radyolarını kullandım ama pek iyi değildi. Bir de tabi telefon iphone, tablet ipad olunca apple music daha cazibeli oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltraFast

Ben hollandada yaşıyorum. 3 ay ücretsiz kullandım, biraz önce de 1 aylık üyelik satın aldım.

Tek kelimeyle harika. Arşivi olan bir insan değilim. Sevdiğim 3-5 parçadan bir liste yaptım. Mesela ordan bir parçanın radyosunu çalıyorum. Uğraşmıyorum parça bulmayla veya arşiv yapmaya. O benim için benzer parçaları çalıyor. Sırf bu özelliği için satın aldım. Spotify ın radyolarını kullandım ama pek iyi değildi. Bir de tabi telefon iphone, tablet ipad olunca apple music daha cazibeli oluyor.

Türkiyeye gelmiyorki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç ay geçti hala ses seda yok. Açılmayacak herhalde bu servis ülkemizde.

• Yine güzel ülkemize has olan saçmalıkların bir yansıması Apple Music'in olmaması :-)
  • Sonunda aktif hale geldi Türkiye'de....
  • Yihuuuuuuuuu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende niye yok yav

• Bizim cihazlar da bi numara yok daha...

• Music ekranında takıldı kaldı cihaz

• Hata veriyor bende.

► Apple Music | ANA KONU | Geldi!!!!!!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 aylık bedava deneme süresi ile bende hemen üye oldum.. deneyelim bakalım olmazsa spotify'e devam..
     ► Apple Music | ANA KONU | Geldi!!!!!!
  • Akşam saat 21:00 itibariyle aktif hale geldi gençler.

bi kapatıp açın falan telefonları. Benimki açıldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.