Şimdi Ara

► Apple Music | ANA KONU | Geldi!!!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
3.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yavaş yavaş geliyor herhalde. Şarkılar çalmıyor şu an. Gidip gidip geliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • beyler bu 3aylık hizmeti kartsız nasıl alabiliriz?
  • Ben 45 dk dir kullaniyomda pek sarmadi beni hacilar spotify daha derli toplu geldi nedense

• iOS 9.2'de kullanan var mı? 9.3 betalı cihazımda aktif ama 9.2 yüklü iki cihazımda sadece radyolar gözüküyor. Kapatıp açınca da gelmedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Appple müzik uygulamasını Nasıl açarım bulamadım telefonu kapatıp açtım ama çıkmadı biryerde

• Arkadaslar apple music, spotifde oldugu gibi iki farkli cihazda kullanabilir miyim ayni kullanici adi ile? Yani spotify 3 farkli cihazda cevrimdisi calmaya izin veriyordu acaba apple music de boyle mi?

• Spotify ve Deezer bitmiştir.

• Arkadaşlar kullanan varsa telefon hafızasına mı kaydoluyor çevrimdışı parçalar yoksa icloud mu gerekli onu anlayamadım. İlla icloud mu yapıcaz yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkeemm

Arkadaşlar kullanan varsa telefon hafızasına mı kaydoluyor çevrimdışı parçalar yoksa icloud mu gerekli onu anlayamadım. İlla icloud mu yapıcaz yani?

telefona indiriyor aynı spotify gibi
  • Bana çok dağınık geldi ve sanki spotify premiumda ses kalitesi daha iyi geldi ilk anda.. Telefon hoparlöründen dinledim arka arkaya...

Şimdilik spotify devam bana kalırsa yorum yapmak için erken diyeceğim ama zaten hali hazırda çalışır bir sistem bizim Ülkemizde yeni aktif oldu acemiliklerini atmışlardır üzerlerinden.

Tasarım aradığına veya yeni müziklere ulaşma vs konularında spotify tasarım olarak daha iyi..

Her türlü spotify

• MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    Oh iyi madem. Eminsizin değil mi denediniz yani? Ona göre alıcam da birkaç yerde okudum böyle bir şey. Spotify'ı bırakıcam 3 ay deneyeceğim bakalım hangisi iyiyse sonra devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkeemm

Oh iyi madem. Eminsizin değil mi denediniz yani? Ona göre alıcam da birkaç yerde okudum böyle bir şey. Spotify'ı bırakıcam 3 ay deneyeceğim bakalım hangisi iyiyse sonra devam.

hocam 3 ay sonunda isterseniz hiç almayabilirsiniz kaybedecek birşeyiniz yok deneyin.

offline çevrimdışı cihaza kaydediyor kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: raki balboğa

beyler bu 3aylık hizmeti kartsız nasıl alabiliriz?

Hocam zaten 3 aylık deneme için kart bilgileri istiyo ya kart bilgilerini gir 3 aylık denemeyi başlat ondan sonra kartı iptal et itunes profilinden. Ben oyle yaptim sorunsuz suan.

• Telefonu kapatıp açınca geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreamers.

Spotify ve Deezer bitmiştir.

yavaş bitsin

• MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ettim
  • Beyler 3 aylık premiumu kartsız denemek icin sunu yapin,

1-) Bitane kredi kartı ya da ininal falan bulup girin kartı ve denemeyi baslatin
    2-) Sonra itunes hesabınızdan kartı silin.
    3-) En son da abonelikleriniz kısmında Apple Music otomatik yenilemeyi kapatın. 3 aylık deneme süreniz devam edicek. Karttan para kesilmede olmaz 3 ay sonunda.

► Apple Music | ANA KONU | Geldi!!!!!!

• Ben 45 dk dir kullaniyomda pek sarmadi beni hacilar spotify daha derli toplu geldi nedense

• müziği önce + ya tıklayarak müziklerine ekliyorsun. Sonra oradan müziğe girip telefona indiriyorsun. Çok saçma. Müziklere ekler eklemez niye indirmiyor. Sadece apple müzikten indirdiğim müzikleride göremiyorum. Ben bu işi anlamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.