Şimdi Ara

► Apple Music | ANA KONU | Geldi!!!!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
3.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ses kalitesi beni de pek sarmadı. Ama müzik arşivi çoooookkk geniş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

müziği önce + ya tıklayarak müziklerine ekliyorsun. Sonra oradan müziğe girip telefona indiriyorsun. Çok saçma. Müziklere ekler eklemez niye indirmiyor. Sadece apple müzikten indirdiğim müzikleride göremiyorum. Ben bu işi anlamadım

Hocam bu telefona indirdiğimiz müzikler ömür boyu bizimle mi yoksa programın süresi dolunca gidecekler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

quote:

müziği önce + ya tıklayarak müziklerine ekliyorsun. Sonra oradan müziğe girip telefona indiriyorsun. Çok saçma. Müziklere ekler eklemez niye indirmiyor. Sadece apple müzikten indirdiğim müzikleride göremiyorum. Ben bu işi anlamadım

Hocam bu telefona indirdiğimiz müzikler ömür boyu bizimle mi yoksa programın süresi dolunca gidecekler mi?

Bilmiyorum hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Kardeşim parasını ödemezsen gider tabi ki neden ömür boyu senin olsun yahu. Her ay ödeme yaptığın sürece arşiv senin.

Tamamen senin olmasını istiyorsan iTunes Store'dan parayla tek tek alman gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

quote:

Kardeşim parasını ödemezsen gider tabi ki neden ömür boyu senin olsun yahu. Her ay ödeme yaptığın sürece arşiv senin.

Tamamen senin olmasını istiyorsan iTunes Store'dan parayla tek tek alman gerekir.

Zaten bugüne kadar iTunes'dan 200 küsür şarkı aldım daha fazla almak istemiyorum artık uygulamayı kullanıcam o zaman teşekkürler.

• Bu arada şarkı indirme işlemi baya problemli. Heralde bütün Türkler birden yüklendik servera.

• Çok iyi oldu çok da güzel oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 4 Şubat 2016; 22:56:55 >

• İtunes lp falan vardı halen o ımkan olacak mı ?
    Bir bakınayım bakalım itunes daha yenı yıne album aldık "en para olmasa almazdım"
    Spofity uyelik de var
    Eğer en para %50 indirim Mart da biterse Apple Music uyelık ıptal ederım bıtmezse devam

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreamers.

Spotify ve Deezer bitmiştir.

Yav he he.

Spotify şu ana kadar parasını en hakeden uygulama.

Tarifeme ek olarak 500 mb internet+spotify 5 tl. Zaten interneti yettiremiyordum spotify nerdeyse internetin yanında promosyon olarak geliyor. İlk başta sırf bulunsun diye almıştım. Şuan her zaman açık konumda bulunan bir uygulama. Apple Music ne fiyatıyla ne de arayüzüyle spotifyla rekabet edebilecek bir şey değil henüz. İleride daha iyi duruma geçerse ben de apple music kullanırım tabi hiçbir şeyin fanatiği değilim.

Deezerı da deneyimledim uzun denilebilecek süre o da spotifyla rekabet edebilecek durumda değil açıkcası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upower -- 4 Şubat 2016; 23:22:23 >
  • quote:

Ses kalitesi beni de pek sarmadı. Ama müzik arşivi çoooookkk geniş.

İtunes ile aynı kalıtede degıl mı muzikler

• Kat etmesi gereken çok yol var gibi...

Yavaş, bazen bu tür desteklenmiyor diyor, çok ağır, biraz karışık...

• Sonunda geldi, hoşgeldi. Dinlediğim müzikleri arşivlemeyi seven biri olsam da çok fazla yeni müzik dinlediğim için spotify kullanıyordum, ancak iTunes'tan listeler yapıp dinlemek daha çok hoşuma gidiyordu. Apple'ın "akıllı liste" olayı şahane bir olay. İşleri çook çok kolaylaştıran bir olay. Spotify'da bir müziği onlarca liste arasından istediğin listeyi bulup eklemek çok vakit alıyordu. Akıllı listede ise "şu şu şartlara uyan parçaları listeye al" diyorsun, hoop, hepsi listede kendi kendine toplanıyor. Uzun süre iPhone'da akıllı listeleri kullanmaya alışıp sonra Android telefon alıp spotify'a geçmek durumunda kalınca epey canım sıkılmıştı bu liste olayından. Çok iyi oldu bu. Spotify'ın sonunu getirebilir diye düşünüyorum Apple Music.

Ekleme: Yalnız, geçici bir problem midir bilmem, parçaların yüklenmesi çok uzun sürüyor. 50mb bağlantı hızıyla bazı parçalarda 10 saniyeden fazla bekleyebiliyor parçayı çalabilmek için. Ses kalitesi çok yüksek olduğu için muhtemelen, kalite ayarı olsa iyi olurdu, bu konuda spotify daha önde.

Ekleme 2: 20 dakikalık deneyimin ardından üzülerek söylüyorum ki bu haliyle kullanılmaz. Aşırı uzun bekleme süreleri oluyor parçaların başında. Bir parça başlasın diye 10 saniye - 15 saniye beklemek çok can sıkıyor. Bu problemin uzun süre devam etmeyeceğini tahmin/ümit ediyorum, daha birkaç saat önce başlamış bir servisin böyle bir sıkıntı yaşaması normaldir sanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaG -- 5 Şubat 2016; 0:00:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

quote:

Psikolojik mi bilmem ama iTunes müziklerim daha kaliteli geliyo.

• Müziğe + ya tıklıyorum ama otomatik indirmiyor telefona. Tekrar müziğe girip indirmeye basman lazım. Daha kısa yolu varsa söylermisiniz.

• upower U kullanıcısına yanıt
    Para benim için önemli değil, ben aldığım hizmete bakarım. Bu yüzden gönlümde Spotify'nin yerini Apple Music aldı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • NomadCRY kullanıcısına yanıt
    Gercekten arayuz vs begendim, 3 aylik deneme sureside gercekten guzel dusunulmus. Cok sukur sonunda geldi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

quote:

ıTunes bir basamak daha kaliteli gibi geldi bana. Psikolojik de olabilir, tam emin değilim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende hala bir sorunla karşılaştık diyor açılmadı , telefonu kapatıp açtım modemi kapatıp açtım 3g ile denedim olmadı :)

• Spotify iptal ettim. 3 ay bunu kullanıcam
    Beğenirsem devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreamers.

Para benim için önemli değil, ben aldığım hizmete bakarım. Bu yüzden gönlümde Spotify'nin yerini Apple Music aldı.

Hocam para benim için önemli değil demişsiniz. Görende apple müziğe ortak oldunuz sanır. Vereceğiniz ayda 10 tl. Bu kadar havalara gerek yok.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.