Şimdi Ara

► Apple Music | ANA KONU | Geldi!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
3.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9 maddede Apple Music nedir? Nasıl kullanılır? Ne kadar ödenir?
    Apple, bu ay başında düzenlediği WWDC 2015’te yeni online müzik platformu Apple Music’i tanıttı. 30 Haziran Türkiye saati itibariyle (TSİ) 18.00’da Türkiye’deki kullanıcılara sunulacak olan Apple Music’in hakkındaki son detayları merakla bekliyorsanız, tam sizin için bir rehber hazırladık. Hazırladığımız bu rehberde Apple Music nedir, nasıl kullanılır ve ne kadar ödenir gibi tüm sorulara yanıt bulacaksınız.

1- Apple Music nedir?

Apple Music, aylık abonelik sistemine sahip bir müzik dinleme platformu. Yani Apple Music’te iTunes’ta olduğu gibi şarkı başına veya albüm başına ücret ödenmeyecek. Bunun yerine aylık olarak belirli bir ücret ödenecek. Benzer modelle şu anda kullanıcılara sunulan birçok farklı müzik servisi bulunuyor. Örneğin, Spotify, Deezer gibi online müzik dinleme servisleri Apple Music gibi aylık abonelik modeline sahip olan seçenekler arasında bulunuyor.

2- Nasıl indirilir?

Apple’ın yeni müzik uygulamasını kullanabilmek için iOS 8.4 versiyonunu iPhone’unuza veya iPad’inize indirmeniz gerekiyor. Bu güncellemeyi yaptıktan sonra ana ekranda Apple Music simgesini göreceksiniz. Ancak iPhone veya iPad modelinizi güncellemek istemezseniz App Store’a girerek ‘Apple Music’ uygulamasını bulmanız yeterli olacak. Apple Music’i bilgisayardan dinlemek için iTunes’un en güncel sürümüne sahip olmanız yeterli.

3- Ne kadar ödeyeceğim?

Apple Music’in tanıtılmasından sonran en çok sorulan soruların başında “Ne kadar ödeyeceğim” sorusu yer alıyordu. Bu rakam ABD’de 9.99 dolar olarak açıklandı. Ancak geçtiğimiz hafta itibariyle Apple Music’in Türkiye fiyatı açıklandı. Buna göre Türkiye’deki kullanıcılar Apple Music’e aylık 9.99 TL ödeyecek. Buna ek olarak Apple Music’i 6 kişilik kullanım için aile paketi olarak da satın alabileceksiniz. Aile paketinin fiyatı ise 14.99 TL.

4- Şarkıcıları nasıl takip ederim?

Apple Music’te Connect adı verilen müzisyenlere özel olarak tasarlanan sayfalar bulunacak. Connect ile müzisyenler, hayranları ve dinleyicileriyle iletişime geçebilecek. Facebook ve Twitter üzerinden yorum yapılabilecek. Müzik dünyasının sosyal medya aracı olmaya aday olan Connect, sizi sevdiğiniz şarkıcı ve gruplara daha da yaklaştıracak. Connect özelliğiyle şarkıcılar, hayranlarıyla fotoğraf, şarkı, video veya yazı paylaşabilecek. Kısaca Connect özelliği sizle şarkıcılar arasında sıkı bir bağ kuracak.

5- B1 nedir?

Apple Music ile bir internet radyosu kullanıcılarla buluşacak. Spotify ve Deezer’a rakip olacak olan B1 radyosunda albüm ve şarkıların yanı sıra özel listeler sunulacak. Ancak B1’in bizce en çok dikkat çeken özelliği ise New York, Londra ve Los Angeles’taki ünlü DJ’lerin canlı performanslarını bu radyo kanalında sergileyecek olması.

6– iTunes şarkılarım eklenecek mi?

Apple’ın yeni müzik servisine abone olunduğunda iTunes katalogunda daha önceden sahip olduğunuz tüm müzikler Apple Music arşivinize eklenecek. Platform aracılığıyla kullanıcının sevdiği şarkılar, sanatçılar ve albümler temelinde tavsiyeler de yapılacak. Bunun için yapmanız gereken ise aynı kullanıcı adıyla bağlanmak. Bu işlemden sonra iTunes şarkılarınızın hepsi Apple Music’e eklenecek.

7- Android uygulaması var mı?

Apple Music, Apple’ın ilk kez Android işletim sistemi için geliştireceği uygulama olacak. 2015 yılının sonbahar aylarında çıkaracağı iOS 9 ile de ön yüklü olarak gelecek olan Apple Music, yine sonbahar aylarında Android platformu için de yayınlanacak. Kısaca Android kullanıcılarının yaklaşık 3 ay daha sabretmesi gerekecek.

8- İnternet bağlantısı olmadan nasıl kullanacağım?

Kullanıcıların Spotify ve Deezer gibi müzik platformlarından aşina olduğu internet bağlantısı olmadan yani çevrimdışı/offline müzik dinleme özelliği Apple Music’te de bulunacak. İnternet bağlantısı olmadan müzik dinleme özelliğini ayarlar bölümünden açarak kullanabilirsiniz. Şarkıları indirme işletimi yaparken Wi-Fi’ya bağlandığınızdan emin olun. Mobil internet verisiyle yapılan şarkı indirme işlemleri internet kotanızın bitmesini sağlayabilir.

9- Apple müziğin diğer özellikleri neler?

Apple Music’te kullanıcılara, müzik dinlemenin yanı sıra müzik haberleri, röportajlar ve müzik kültürüyle ilgili pek çok şey de yine Apple Music ile müzikseverlere sunulacak. Bu da Apple Music’in tam bir müzik merkezi olacağını gösteriyor.

kaynak: teknoyo.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IznickX -- 4 Şubat 2016; 22:01:57 >

• Türkiye gibi gelişmemiş ve gittikçe daha da gerileyen ülkede kullanıma henüz sunulmamış olan uygulama. :)
  •  ► Apple Music | ANA KONU | Geldi!!!!!!
  • Hocam güncelledim yazılımı ama apple music gelmedi
  • Bende bulamadım bu apple müzik normal listemizin olduğu müzik galiba..😕 ya ben anlamadım kendi müziklerimin hepsini bulamadım..?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncellemeyi yaptık ama apple music e giremiyoruz
  • birde arkadaşlar profil oluşturup bitti diyorum ama olmuyor nedense
  • Türkiye için biraz sabretmek gerekecek galiba arkadaşlar evvela can sıkıcı bir durum bizim ülkeyi sonraya bırakmaları

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet yeni bir haber daha. Biz daha çoook bekleriz gibi.
    http://www.elmadergisi.com/apple-music-turkiyede-burokrasiye-takildi/

Haritada bile bulamayacağımız ülkelerde var, bizde yok.
    https://support.apple.com/en-us/HT204956
  • gift card kullanarak itunes hesabina eklesek region olarak da usa desek apple music aboneligi baslatabilirmiyiz?
  • xenix kullanıcısına yanıt
    usa gift card ekleyerek mağazayı da usa seçerek başlatabilirsiniz ancak ufak bir uyarı Tr de kullandığınız hesabınızın mağaza ayarını değiştirip gift card eklerseniz tekrar Türkiye mağazasına gift card bakiyesini tam olarak harcamadan dönemezsiniz. Bu nedenle yeni bir hesap açmanızı işinizi onunla halletmenizi öneririm.
  • Neden USA hesabı kasiyorsunuz ki gift card, vs.? Avrupa hesabı kassaniz ya, ha 10 dolar ha 10 euro. Arada 3 lira var.

• müzik için 1 hafta daha bekleyin. hürriyette haber çıktı msg yarın apple ile anlaşabilirmiş.

http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/29471561.asp
  • quote:

Orijinalden alıntı: cos179

müzik için 1 hafta daha bekleyin. hürriyette haber çıktı msg yarın apple ile anlaşabilirmiş.

Hocam guzel haber :)

• Beats 1 radyo vpn siz çalışmıyor bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

quote:

Orijinalden alıntı: cos179

müzik için 1 hafta daha bekleyin. hürriyette haber çıktı msg yarın apple ile anlaşabilirmiş.

Hocam guzel haber :)

Dünya devlerinde açılmış biz bekliyoruz insan ayy g..... Der kimsin der bunlara

• Sarkilarini dinledigim adamlarin cogu ya LSD'den olmus,ya oldurulmus ya da alzheimer hastaligina yakalanmis dedeler olmuslarConnect ozelligi benim pek isime yaramayacak malesef.

Apple Music'i de ciktigi 8.4'un yayimlandigi gunun ertesi gununden beri kullaniyorum.UI son derece guzel,ne Deezer ne de Spotify yaklasabilir.Muzik katalogu da fena degil ve zamanla cok daha iyi olacaktir.Ben sahsen cok sevdim bu olayi.iTunes ile beraber hersey derli toplu tek yerde olmus oldu.
  • Umarım yarın Toplantıdan sonra fiyat artmaz

• Gelse biran önce de geçsek iOS 8.4' e

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.