Şimdi Ara

► Apple Music | ANA KONU | Geldi!!!!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
3.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dreamers.

Para benim için önemli değil, ben aldığım hizmete bakarım. Bu yüzden gönlümde Spotify'nin yerini Apple Music aldı.

Hocam para benim için önemli değil demişsiniz. Görende apple müziğe ortak oldunuz sanır. Vereceğiniz ayda 10 tl. Bu kadar havalara gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple müziğe nerden girecez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben usa magazasindaki bir uygulamayi acmak icin magaza degistirdim. Bu sekilde muzik uygulamadinda radyo aktif oldu.
    Ornek uygulama:https://itunes.apple.com/us/app/apple-store/id380168978?mt=8&at=10l4LW

► Apple Music | ANA KONU | Geldi!!!!!! ► Apple Music | ANA KONU | Geldi!!!!!!

• quote:

Para benim için önemli değil, ben aldığım hizmete bakarım. Bu yüzden gönlümde Spotify'nin yerini Apple Music aldı.

Ben senin ödediğin/ödeyebileceğin paraya dair yorum yapmadım. Bu tip konularda bu iki uygulamayı kıyaslıyorsak aldığın hizmet karşılığında verdiğin paraya bakılır. İkinci olarak da hizmetin kalitesine bakılır ikisinde de spotify fersah fersah önde. Aylık 10 liraya hava atmaya çalışmak ilginç bir kafa olsa gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upower -- 5 Şubat 2016; 0:36:23 >
  • upower U kullanıcısına yanıt
    Sen buralarda yenisin galiba. Ben, şarkıları teker teker iTunes'dan satın alanlardanım. İlla hava atmak gerekecekse kralını atarım, rahat ol.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos cihazı olmayan fakirler kötülemeye başlamış

• ShaG kullanıcısına yanıt
    Hocam apple music çok önce çıktı ve spotifyın bittiği yok. Elbette daha az kar yapıyorlardır fakat spotify hala kullanılan bir uygulama. Apple Music iyi hoş fakat şarkıları yükleyip liste oluşturmak çok zaman alıyor. Ben indirdiğim tüm şarkıların tek listede olmasını istiyorum fakat bunu yaparken zorlanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: upower

quote:

Spotify ve Deezer bitmiştir.

Yav he he.

Spotify şu ana kadar parasını en hakeden uygulama.

Tarifeme ek olarak 500 mb internet+spotify 5 tl. Zaten interneti yettiremiyordum spotify nerdeyse internetin yanında promosyon olarak geliyor. İlk başta sırf bulunsun diye almıştım. Şuan her zaman açık konumda bulunan bir uygulama. Apple Music ne fiyatıyla ne de arayüzüyle spotifyla rekabet edebilecek bir şey değil henüz. İleride daha iyi duruma geçerse ben de apple music kullanırım tabi hiçbir şeyin fanatiği değilim.

Deezerı da deneyimledim uzun denilebilecek süre o da spotifyla rekabet edebilecek durumda değil açıkcası.

İki dediğiniz de yanlış yalnız.

Birincisi kullandığınız tarife kimseyi ilgilendirmez. Herkes aynı tarifeyi kullanmıyor ve kullanamaz. Çok saçma bir şeyden bahsetmişsiniz burada. Geçin onu.

Normal fiyatları ele alalım.

İki serviste aylık 10 lira. En para Card kampanyasıyla Apple Music aylık 5 liraya geliyor. Spotify, Enpara kampanyasını sonlandırdı.

Aile üyeliğine bakalım. Spotify Aile programında iki abone için 15 TL, üç abone için 20 TL, dört abone için 25 TL ve beş abone için de 30 TL ödüyorsun. Apple Music de 6 kişi için 15 TL. Enpara card ile 7.5 TL. Bir kişiye 1.5 TL bile düşmüyor.

Fiyat konusunda kim rekabet edemiyormuş?

Arayüze gelirsek Spotify'ın zaten en sevilmeyen ve en çok eksi olarak gösterilen şeyi de arayüzüydü. Ne kadar yabancı siteye, foruma, kullanıcı yorumuna bakarsanız bakın hep Spotify arayüzünün eleştirildiğini görürsünüz. Deezer, Tidal gibi servislerin arayüzleri bariz daha başarılı. Apple Music arayüzü, Spotify arayüzünden daha iyi bu bariz.

Akıllı liste olayı, çoğunu dinlemeyeceğin boş beleş bir milyon tane listedense orijinal fikirler sonucu oluşmuş kapsamlı özgün listeler, iTunes kataloğu, direkt iOS entegresi gibi özellikler Apple Music'i daha iyi yapıyor. Ki daha bugün açılan bir sistem. Sürekli genişletiliyor ve güncelleniyor. Çok daha fazla gelişeceği kesin.

Spotify'da indirdiğin bir şeyi iOS önbelleğine indirdiği için sildiğinde telefonda yer açılmaması ve indirme esnasında sürekli ekran kilidinin açık tutulması zorunluluğu gibi saçmalıklar bile Apple Music'e geçiş için yeterli benim için. 200 MB albüm indirip sildiğinde telefonda yer açılmaması ve bunun sürekli şişmesi kadar lanet bir sorun olamaz.

• quote:

Sen buralarda yenisin galiba. Ben, şarkıları teker teker iTunes'dan satın alanlardanım. İlla hava atmak gerekecekse kralını atarım, rahat ol.

2015 üyesi, 2011 üyesine yeni diyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.