Şimdi Ara

Apple şikayetimizi nasıl iletiriz yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hanımımda garantili 6s var. telefonda %25- 15 arası aniden kapanma donma resetleme gibi sorunları oluşuyordu. mart ayının sonlarında apple destekle görüştüm ve telefonu uzaktan bağlantı ile test etti. yetkili arkadaş pili sorunlu değişim gerekiyor dedi. bende ücretsiz mi ücretli mi diye sordum ücretsiz olduğunu iletti. Düzcede ikamet ediyorum ve gurbetteyim yetkili servis yoktu yedek telefonumuz da yoktu. yetkili arkadaşa garanti bitmeden değişim yapabilir miyim diye sordum tabiki yanıtını aldım. Bende bu açıklama üzerine Adanaya geldiğimde genpa servisine gösterdim döngü 750 olduğundan ücretli olur cevabını aldım. apple destek bana bu açıklamaları yaptı ama dediğimde genpaya bu sorunu yaşıyoruz apple destek olur diyor ancak burada vatandaş bize sinirleniyor dedi. bu destekteki eleman bana bir an önce götürüp verin yapılsın dese kargoyla vs. ulaştırıp yaptırırdım. bugün konuştuğum destek elemanı üst bir yetkili bayana bağladı. ilk iletişiminizin üzerinden çok zaman geçti ve 750 döngüye ulaşmışsınız birşey yapamayız dedi. mübarek insan zaten pil sorunlu pili fazladan şarz etmek zorunda kalıyoruz normal 750 olması, Peki sizin arkadaşınız ilk görüştüğümde bana olur dedi o neden bu şekilde konuştu diye sorduğumda kusura bakmayın üzür dileriz yanıtını aldım bu hata benim değil elemanınızın hatası diyorum özür diliyor özür dileyeceğine sorunu çöz. yani özürleri benim sorunumu çözmeyecek ben apple ile nasıl ve nereden bir yazışma yapabilirim bana yardım edecek olan varmı. mart ayında konuştuğum kişi ile ses kayıtlarını dinleyin diyorum bizde kayıt yok diyor. birde biz onarım değil destek ekibiyiz diyor neden ozaman uzaktan bağlantı yapıyorsunuz. benim gibi desteğin lafını dinleyip mağdur olan da çok. nasıl yol izlerim bana yardım ederseniz sevinirim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.