Bildirim
Apple Store Garanti.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bakmazlar. -
Bakmazlar
Teknosaya veya cihazi alirken hangi granti sirketinin kapsamindaysa oraya gondereceksin -
Teknosa faturanıda alıp apple store'a git -
quote:
Orijinalden alıntı: GokhanEmecan
Teknosa faturanıda alıp apple store'a git
Bakmazlar bosa gitmesin -
Bakmazlar -
arkadaşlar bugün randevuya gittim ve değiştirdiler telefonu :)quote:
Orijinalden alıntı: OZYMANDIAS
Bakmazlar -
quote:
Orijinalden alıntı: camoncan
arkadaşlar bugün randevuya gittim ve değiştirdiler telefonu :)
Apple farki -
üzerine bide 30gün garanti eklediler :Dquote:
Orijinalden alıntı: cntrlquote:
Apple farki
Alıntıları Göster -
quote:
bakmazlar diyenler cogunluktaymıs ama neden bakmazlar anlamadım.. elınde faturan varsa ve tr cıhazı ıse mecbur bakacaklardır.. ve bakmıslarda -
Apple fatura tarihinizle ilgilenmez. Garanti süresi için cihazın ilk etkinleştirildiği tarihi baz alır. Aşağıdaki adrese girip cihazınızın seri numarasını girin ve garanti süresini görün. Eğer ürününüz ...TU/A parça numaralı ise ister Teknosa'dan ister mahalle bakkalın almış olun, cihaz 24 ay garanti kapsamındadır. Garanti başlangıç tarihi de ilk etkinleştirme tarihidir.
https://selfsolve.apple.com -
Bakmazlar diyenler mors oldu.
@OZYMANDIAS
@flowerhorn
@Night_Noise
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pit0N -- 1 Ekim 2014; 13:54:01 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar
Apple fatura tarihinizle ilgilenmez. Garanti süresi için cihazın ilk etkinleştirildiği tarihi baz alır. Aşağıdaki adrese girip cihazınızın seri numarasını girin ve garanti süresini görün. Eğer ürününüz ...TU/A parça numaralı ise ister Teknosa'dan ister mahalle bakkalın almış olun, cihaz 24 ay garanti kapsamındadır. Garanti başlangıç tarihi de ilk etkinleştirme tarihidir.
https://selfsolve.apple.com
bu dediklerinize göre ilgilenmemeleri gerekirdi... ama ilgilenmekle kalmamıslar yenısınıde vermişler.
-
adamlar dünyanın en iyisi bence.Aldıgım hizmet beni mest etti açıkcası :Dquote:
Orijinalden alıntı: enderquote:
Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar
https://selfsolve.apple.com
bu dediklerinize göre ilgilenmemeleri gerekirdi... ama ilgilenmekle kalmamıslar yenısınıde vermişler.
Alıntıları Göster
-
arkadaşın cihazı aldığı tarihte tüm iphone'lar apple'dan 1 yıl garantiliydi diğer 1 yılı genpa teleservis va firmalar karşılıyordu
ve ben demiştim ✌️ -
quote:
Orijinalden alıntı: Pit0N
@OZYMANDIAS
@flowerhorn
@Night_Noise
Biraz oyle oldu valla -
Burası Türkiye deyip bazı şeyleri yerden yere vuruyoruz ama yeri geldiğinde de hakkını vermek lazım. T.C. Kanunları Apple Samsung vs dinlemez :quote:
Orijinalden alıntı: flowerhornquote:
Orijinalden alıntı: Pit0N
@OZYMANDIAS
@flowerhorn
@Night_Noise
Biraz oyle oldu valla
Alıntıları Göster
28 Kasım 2013 PERŞEMBE
Resmî Gazete
Sayı : 28835
TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN
Kanun No. 6502
Garanti belgesi
MADDE 56
(2) Garanti süresi malın teslim tarihinden itibaren başlamak üzere asgari iki yıldır. Ancak, özelliği nedeniyle bazı malların garanti şartları Bakanlıkça başka bir ölçü birimi ile belirlenebilir
Tabi bu kanunua uymayıp reddebilirlerdi ama o zaman da tüketici hakem heyeti devreye girerdi ve yine tüketici lehine karar verirdi. Ama işi böyle yokuşa sürmeyen Apple'a da hakkını vermek lazım
-
Bugun benim de garantisi bitmesine 2 ay kalmıs telefonu değiştirdiler Zorlu'da.quote:
Orijinalden alıntı: duduco
Burası Türkiye deyip bazı şeyleri yerden yere vuruyoruz ama yeri geldiğinde de hakkını vermek lazım. T.C. Kanunları Apple Samsung vs dinlemez :
28 Kasım 2013 PERŞEMBE
Resmî Gazete
Sayı : 28835
TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN
Kanun No. 6502
Garanti belgesi
MADDE 56
(2) Garanti süresi malın teslim tarihinden itibaren başlamak üzere asgari iki yıldır. Ancak, özelliği nedeniyle bazı malların garanti şartları Bakanlıkça başka bir ölçü birimi ile belirlenebilir
Tabi bu kanunua uymayıp reddebilirlerdi ama o zaman da tüketici hakem heyeti devreye girerdi ve yine tüketici lehine karar verirdi. Ama işi böyle yokuşa sürmeyen Apple'a da hakkını vermek lazım
Alıntıları Göster
Pil için gitmiştim programa uyuyordu, hatta üst tuş da uyuyordu ama üst tus da sorun yoktu. Arkadas pilin kötü durumda oldugunu pilin değişeceğini ama ekranda benim farketmediğim bir hatanın oldugunu söyledi. O gösterince ben de farkettim kenarda hafif bir yeşillik vardı. Nitekim ıster tamir edileceğini isterse swap cihazla değiştirebileceğini söyledi. Ama birden fazla hata olunca değiştrmek istiyorlarmıs. Oldukca yardımcı oldu. 5 dakıka içinde kozmetik olarak da oldukca kötü durumda olan telefonu alıp sıfır telefon verdiler. Türkiye'de alışmadıgımız bir hizmet şekli. Umarım hep böyle kalırlar.
-
Bakalar, aynisi benim basima da geldi. iPhone 5 degistirecektim Vodafone'dan alinma 2 yil garanti bitmesine daha var ancak Apple'da bitmis gozukuyordu. Apple TR'ye gelmeden once satilan telefonlarin garantisi Apple'in sisteminde 1 yil gozukuyor ancak 2 yildir iciniz rahat olsun. Fatura bile sormadilar ben degistirirken. Degisim kagidinda 700 TL civari bir masraf yaziyordu ancak bir sey alinmadi. -
Apple daha Türkiye'ye gelmeden önce cihazların bir çoğu hatta nerdeyse hepsi 1 yıllık Apple garantisi ile geliyordu. Sistemden kontrol edilince 1 yıl fakat cihazı Türkiye'den aldığınız için 2 yıl garantiniz oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: Zordion
Bakalar, aynisi benim basima da geldi. iPhone 5 degistirecektim Vodafone'dan alinma 2 yil garanti bitmesine daha var ancak Apple'da bitmis gozukuyordu. Apple TR'ye gelmeden once satilan telefonlarin garantisi Apple'in sisteminde 1 yil gozukuyor ancak 2 yildir iciniz rahat olsun. Fatura bile sormadilar ben degistirirken. Degisim kagidinda 700 TL civari bir masraf yaziyordu ancak bir sey alinmadi.
Sistemde 2 yıl olsa faturaya gerek kalmazken eğer genelde 5 ve öncesi cihazlarda ve kimi 5S'lerde olduğu gibi 1 yıl gözüken cihazların garanti kapsamı için fatura ibrazı gerekiyor.
Bundan sonra paralel ithalat cihaz pek kalmadı ama onlar dışında her cihaz 2 yıl garantili olacaktır. Eğer paralel ithalat olmayan bir cihaz alırsanız bundan sonra direk sistemde 2 yıl garanti gözükecektir..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kredi kartı numarası kredi kartı tipiyle eşleşmiyor
- iphone şarj soketi temassızlık
- iphone düşük güç modu zararlı mı
- airpods cızırtı sorunu
- icloud eşzamanlama nedir
- apple watch 7 özellikleri
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- apple watch 9 özellikleri
- en iyi powerbank
- apple watch ultra 2 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X