Şimdi Ara

Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.888
Cevap
53
Favori
208.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Swap cihazlar, sıfırlanmış yenilenmiş cihazlardır. İkiside aynı yola çıkıyor bakınız google

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple da swap kavrami ya farkli isliyor yada 0 diye millete hep refurbished kakaliyorlar. Cunku genuis onumde iphone 5i jelatininden cikarip bana verdi. Ayni magazadan aldigimiz sekilde jelatinlenmisti. Yani bizim magzadan alisgimiz cihazlarda yenilenmis o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: bhsoz

Çünkü orijinal satış malı kutusu ile gelen telefona daha fazla vergi vs masraf oluyor,Swap cihaz kutusunda ise böyle bir mali külfet yok sonuçta bu cihazlar yedek cihazlar,yani koskoca Apple ya da Samsung her ne üretici olursa olsun parçaları yeniden birleştirecek ve üstüne yeni bir IMEI çakacak ve üretim tarihi de sorgulandığında yeni olarak görünecek bu mudur:))))Bir defa böyle olsa idi fabrikaların seri üretim hızına ters bir uygulama olurdu:)))Dediğin cihazlar REFURBISHED olarak geçer ve zaten sıfır olmadığı da belirtilir.
    Swap servis terminolojisinde sıfır cihaz ile değişim anlamındadır.
    Edit:Telefon yaşı sorgulanan sitenin ekran görüntüsünü ekledim.
     Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları

İmei ve serisi değişir ki aracı firmalardaki kayıtlı imei ve eski seri numarası ile karışmasın. Apple kendi cihazını tanısın, forumda araştırınız çok gördük apple değişim cihazı, 3 5 aya tekrar servise giden arkadaşları

• Merhabalar,

27 Ocak 2013 tarihinde Turkcell'den GENPA Garantili iPhone-5 satın aldım. Garanti süresinin 2 yıl olduğunu söylediler. Telefonumda ölü pixel mevcut ama genpaya yollayıp beklememek adına Apple Store açılışını bekliyorum. Ama sorgulatma yaptığımda garanti süresinin dolduğunu görüyorum. Hangi yolu izlemem gerek, bunun için yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naygule®

Merhabalar,

27 Ocak 2013 tarihinde Turkcell'den GENPA Garantili iPhone-5 satın aldım. Garanti süresinin 2 yıl olduğunu söylediler. Telefonumda ölü pixel mevcut ama genpaya yollayıp beklememek adına Apple Store açılışını bekliyorum. Ama sorgulatma yaptığımda garanti süresinin dolduğunu görüyorum. Hangi yolu izlemem gerek, bunun için yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler..

İlk sayfaya bakınız

• quote:

Orijinalden alıntı: New_Days

quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

geçtiğimiz Cumartesi zorlucenter AppleStore daydım, herkezin elinde değişim cihazı geleni değiştiriyorlardıki bu cihazlar daha önce garantiden dönmüş apple fabrikalarında yenilenmiş cihazlar kendinize macera aramayın :) genius bar randevum olmadığı için işlem yapamadılar bakalım bu hafta sonu gideceğim, şöyle bir durum var Türkiyeden faturalı alınan cihazlarda fatura ibrazı ile uluslararası garanti 2 yıl oluyormuş, sitede cihaz garanti süresi dolupta elinde faturası olanlar yanında mutlaka götürsün.

yanlısınız var sıfır cihaz veriyorlar

gidince sor arkadaşım bunuda bir kağıda yaz "Refurbished" yani sıfırlanmış ürünler, kullanıldıktan sonra bir arızası yada eksikliği tespit edilip fabrikasına geri gönderilen, fabrikasında sorunları giderilip tekrar ucuz bir fiyattan satılan ürünlerdir.

Doğrudur

Sıfırlanmış cihazdır

Arızalı cihazlar toplanır sıfırlanır swap için dağıtım yapılır.

Sen adama kulaklığı hiç açılmamış şarj kablosu hiç açılmamış arızalı kutulu iPhone ver

Adam gene swap kutusuz verir.

• 1 gram aklı olan mahkeme de hak arar swap kabul etmez parasını alır gider kutulu cihaz alır

Swap pişmanlık mahkemeye başvurun

• Arkadaşlar kargo ile cihazı gönderme imkanı varmı bilgisi olan yardımcı olabilir mi
  • Sarj konusu ve aldigimdan beri olan kasa acikligi icin gondermek istiyorum ama ankaradayım acaba kargoyla gidiyormu yoksa teleservice mi versem hic ugrasmadan

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

1 gram aklı olan mahkeme de hak arar swap kabul etmez parasını alır gider kutulu cihaz alır

Swap pişmanlık mahkemeye başvurun

Valla öyle Ama
    Mahkemede çok uğraşırız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

geçtiğimiz Cumartesi zorlucenter AppleStore daydım, herkezin elinde değişim cihazı geleni değiştiriyorlardıki bu cihazlar daha önce garantiden dönmüş apple fabrikalarında yenilenmiş cihazlar kendinize macera aramayın :) genius bar randevum olmadığı için işlem yapamadılar bakalım bu hafta sonu gideceğim, şöyle bir durum var Türkiyeden faturalı alınan cihazlarda fatura ibrazı ile uluslararası garanti 2 yıl oluyormuş, sitede cihaz garanti süresi dolupta elinde faturası olanlar yanında mutlaka götürsün.

yanlısınız var sıfır cihaz veriyorlar

gidince sor arkadaşım bunuda bir kağıda yaz "Refurbished" yani sıfırlanmış ürünler, kullanıldıktan sonra bir arızası yada eksikliği tespit edilip fabrikasına geri gönderilen, fabrikasında sorunları giderilip tekrar ucuz bir fiyattan satılan ürünlerdir.

Refurbished ile swap ayni sey degil. Apple.com a girin zaten refurbished urunler (ipad, macbook, ipod, apple tv, imac, time machine) satista. Swap urunler degisimde verilmek uzere aksesuarsiz olarak uretilen ve store lara gonderilen cihazlar. swap olarak verilen cihazlar direk swap olmak icin uretiliyor yani. Isteyen deneyebilir. Swap olarak aldiginiz iphone aktiflestirmeden seri numarasi ile internetten kontrol edin. Replacement cihaz oldugu yazacaktir.

Tabii gunun sonunda herkes istedigine inansin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihan kullanıcısına yanıt
    Cihazın kusurlu yeri fabrikada değiştiriliyor zaten.Yani şansına cihazda kötü bişey çıkmışsa (başkasından bize gelecek telefonda da böyle oluyor) cihaz yenileniyor ve bize öyle geliyor.Yani 0 cihazın geçtiği yoldan 2 kez geçmiş oluyor ve arızalı bi yeri varsa düzeltiliyor bilidiğim kadarıyla.Bunun neresi kötü anlamadım?Eğer eksik bildiğim bişey varsa yazabilirmisin ilerde olurda başıma böyle bi durum gelirse ne yapmam gerektiğini bileyim.
  • Ya he he öyle siz değiştirmezsiniz olur biter:) @New_Days

• Cihan kullanıcısına yanıt
    Hocam isteyen istediği gibi yapar,ama bir gram aklı olan lafı yersiz oldu sen tüm swap alanlara akılsız dediğinin farkında mısın?

• Pazar günü için randevu aldım.

iphone 5 cihazımın bataryasında(%30-40 civarı telefon kapanıyor) ve üst kilit tuşunda problem var.

Telefon Hızlı Al faturalı fakat paralel ithalat. 1.5 yıl oldu satıcı garantisi devam ediyor. Bakalım değiştirebilecek miyim.

Tecrübesi olan var mı ne düşünüyorsunuz.?
  • Sarı ekran olayını soran var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön kamerada böle bi sıkıntı var siyah olunca belli oluyor bazende normalken belli oluyo dışta çizik yok içeride bişey var acaba götürsem temizlerlermi zorluda ?

https://imageshack.com/i/g4krqpj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdemStar -- 8 Nisan 2014; 16:03:52 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acantim

Pazar günü için randevu aldım.

iphone 5 cihazımın bataryasında(%30-40 civarı telefon kapanıyor) ve üst kilit tuşunda problem var.

Telefon Hızlı Al faturalı fakat paralel ithalat. 1.5 yıl oldu satıcı garantisi devam ediyor. Bakalım değiştirebilecek miyim.

Tecrübesi olan var mı ne düşünüyorsunuz.?

Ben de sizin gibi hızlıal'dan i5 aldım. Aynı sorunları ben de yaşıyorum. Bir sonuç alırsanız ben de İstanbul'a gelip değiştirmek istiyorum. Haber verirseniz memnun olurum. .
  • dün apple store daydım. Amerika, Çin ve Brezilya cihazlarına bakmıyorlarmış. Ayrıca oldukça yoğun oldukları için randevusuz İLGİLENEMİYORLAR. İlgilenemiyorlar çünkü orada randevu almış ve bekleyen insanlar varken sizinle ilgilenmeleri elbette çok mantıksız. Ancak yinede ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştıklarını söyleyebilirim. Bende bir Türkiye cihazı var, garantisi için kutu, fatura istemiyorlar. Cihazın kendisi yeterli dediler. Bakalım, Cuma gününe randevu aldım gideceğim. Ayrıca gözümün önünde şöyle bir olay oldu : Bir çocuk geldi ve Macbook'unu göstermek için Malatya'dan geldiğini ve randevusu olmadığını söyledi. Bir müddet konuştuktan sonra, çocuğa "normalde böyle bir uygulamamız yok ancak sizi mağdur etmemek için saat 9'a randevu verebiliriz size" dediler. Bu konuşma olurken saat 7 idi.

Ayrıca benim randevum yoktu ama yine de trainer lar gelip ilgileniyor ancak müsait olan Genius olmadığı için herhangi bir işlem yapılamıyor. Çünkü trainer'ın pek yaptığı bir iş yok. Genius gelip cihazı incelemeli. Duruma göre cihazı servisede alabiliyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: _burn_

dün apple store daydım. Amerika, Çin ve Brezilya cihazlarına bakmıyorlarmış. Ayrıca oldukça yoğun oldukları için randevusuz İLGİLENEMİYORLAR. İlgilenemiyorlar çünkü orada randevu almış ve bekleyen insanlar varken sizinle ilgilenmeleri elbette çok mantıksız. Ancak yinede ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştıklarını söyleyebilirim. Bende bir Türkiye cihazı var, garantisi için kutu, fatura istemiyorlar. Cihazın kendisi yeterli dediler. Bakalım, Cuma gününe randevu aldım gideceğim. Ayrıca gözümün önünde şöyle bir olay oldu : Bir çocuk geldi ve Macbook'unu göstermek için Malatya'dan geldiğini ve randevusu olmadığını söyledi. Bir müddet konuştuktan sonra, çocuğa "normalde böyle bir uygulamamız yok ancak sizi mağdur etmemek için saat 9'a randevu verebiliriz size" dediler. Bu konuşma olurken saat 7 idi.

Ayrıca benim randevum yoktu ama yine de trainer lar gelip ilgileniyor ancak müsait olan Genius olmadığı için herhangi bir işlem yapılamıyor. Çünkü trainer'ın pek yaptığı bir iş yok. Genius gelip cihazı incelemeli. Duruma göre cihazı servisede alabiliyorlar.

açılış günü bende randevusuz gittim
    internetten baktığımda açılış günündeki randevuların hepsi alınmıştı
    fakat elemanın ipad'inde o gün için bayağı boş yerler vardı
    banada 5 dk sonraya randevu aldı
    5 dk sonra ilgilendiler

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.