Şimdi Ara

Apple Store Parça Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ocak ayında arkadaşım aracılığıyla Amerika'dan 16 GB Iphone5 almıştım. Telefonu aldıktan 1 ay sonra yere düşürdüm ve cam çatladı. Yaklaşık 2-3 ay önce de kilit tuşu bozuldu ve şuanda çalışmıyor. Normal şartlarda kilit tuşu bozulduğu zaman Apple garanti kapsamında değişim yapıyor ancak telefon Amerika cihazı olduğu için Türkiye'de açılacak olan Apple Store'da değişim yapılmayacak gibi duruyor. (GSM altyapısı farklılığı nedeniyle.)

Benim öğrenmek istediğim, Apple artık parça değişim hizmeti vermeye başladı mı? Apple Store açıldıktan sonra ücreti karşılığında cam ve kilit tuşu değişimi yapmam mümkün olur mu?

Konu hakkında bilgi olan beni aydınlatabilirse çok sevinirim.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxy05 -- 1 Ekim 2013; 16:35:03 >

• Senin cam kirik oldugu icin hic bir sekilde garanti kapsamina girmiyor zaten. Istedigin kadar dugmede bozuk de yani. Ve evet apple bazi store larda parca degisimi yapiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece on cam icin mumkun oyle bir haber okumustum fiyatta 149$+tax olarak verilmisti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gduman G kullanıcısına yanıt
    Hocam garantiye girmiyor onu biliyorum yazdım zaten. BEnim sormak istediğim ücret karşılığında parça değişimi yaparlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxy05

Hocam garantiye girmiyor onu biliyorum yazdım zaten. BEnim sormak istediğim ücret karşılığında parça değişimi yaparlar mı?

Evet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.