Şimdi Ara

Apple Storedan alışveriş yapmadan çekilen para hk. acil yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün google mapsi indirebilmek için us hesabına girdim ordan hesap oluşturmaya çalıştım beceremedim zaten sonra tekrar Türkiye hesabına dönüş yaptım bi kaç sorunla karşılaştım tekrar us hesabına girmeyi denedim zorlanarak tekrardan Tr hesabına geçiş yapabildim. Bugün internet bankacılığndan baktığımda 1 dolar, 1 dolar, 1 dolar şeklinde toplamda 3 dolar provizyonda bekleyen işlem gördüm apple store yazıyodu. Ama ben hiç alışveriş falan yapmadım. Bankayı aradım 09.17, 09.21, 09.23 saatlerinde çekilmiş dedi. Tam benim mağazalar arasında cebelleştiğim dakikalar. Bu tutarı niye çektiler? Geri almamızın bi yöntemi var mıdır? Bi yardım edin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord_of_hell1903 -- 25 Haziran 2013; 14:21:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lord_of_hell1903

Arkadaşlar dün google mapsi indirebilmek için us hesabına girdim ordan hesap oluşturmaya çalıştım beceremedim zaten sonra tekrar Türkiye hesabına dönüş yaptım bi kaç sorunla karşılaştım tekrar us hesabına girmeyi denedim zorlanarak tekrardan Tr hesabına geçiş yapabildim. Bugün internet bankacılığndan baktığımda 1 dolar, 1 dolar, 1 dolar şeklinde toplamda 3 dolar provizyonda bekleyen işlem gördüm apple store yazıyodu. Ama ben hiç alışveriş falan yapmadım. Bankayı aradım 09.17, 09.21, 09.23 saatlerinde çekilmiş dedi. Tam benim mağazalar arasında cebelleştiğim dakikalar. Bu tutarı niye çektiler? Geri almamızın bi yöntemi var mıdır? Bi yardım edin lütfen.

Kartin gecerli olup olmadigini kontrol etmek icin cekmislerdir. İade ederler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İade ediyorlar sıkıntı yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah çok teşekkürler.
  • 17 haziranda bende bir uygulama indirmek için usa app store a giriş yapmıştım. 1-1 olmak üzere 2 dolarlık işlem vardı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.