IMEI kayıt yaptirmak gerekiyor mu? |
Apple Watch eSIM Hakkında (2021) (10. sayfa)
-
-
Merhaba, hangi ülkelerden alınan cihazlar cellular özellikleri tr de çalışıyor. Bunu nereden öğrenebiliriz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yani aslında öğrenmek istediğim Avrupa veya Dubai den alınan cihazların cellular özellikleri Türkiye’de çalışyor mu
Watch icin imei kayit gerekiyor mu arkadaslar
Detaylar hakkında bilgim yok ama Turkcell de bu hizmet var. Türktelekomda müşteri hizmetleri yok dese bile türktelekom şubesinde çakılan bir arkadaşım apple watch için e-sim aktivasyonunu yapıp kullanan mesai arkadaşları olduğunu söyledi. Ben de yarın itibari ile türktelekoma geçiyorum. Maalesef turkcell den indirim beklerken zam geldi.. Türktelekoma da pazartesi itibari ile zam geliyormuş.
-
Herkese selamlar. Yorumların çoğunu okudum. Ben de İsrail'de iken bir tane hediye olarak eşime Apple watch SE cillular aldım şu anda ülkeye döneli 60 gün civarı oldu. E-sim aktifleştirmedik normal olarak şu anda kullanılmakta. Ama bunun için imei kayıt yaptırmam gerektiğini bir sohbet esnasında farkettim. Şimdi şu anda sim aktif etmeden normal kullanıyoruz. 120 gün içerisinde kayıt yaptırmalı mıyım? Yoksa e-sim aktif edildikten sonra mı 120 gün içerisinde kayıt yaptırmam gerekiyor? Bunu kesin bir şekilde öğrenip ona göre davranmam lazım.Zira eğer hemen ise vakti geçirmeden halledeyim.Yok e-sim aktif edildikten sonra ise onu o zaman düşünürüm. Bilenlerin yardımcı olmasını bekliyorum. Teşekkürler
-
Kimse cevap vermiyor kayit nasil yapilacak telefon kayit ettirirsek iki hakkimiz yokki ne sacma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok yeni sayılabilecek bir uygulama olduğu için çok fazla tecrübe olmayabilir kimsede. BTK nın uygulaması telefon ile aynı. Telefondan bağımsız iletişim sağlanabildiği için bir tip telefon gibi uygulanıyor. Böyle olunca da erişimin kesilmemesi için imei nin kayıtlı olması gerekiyor
Merhabalar şuan iphone 13 kullanıyorum cihaz yurtdışı ve imei kaydı yok. 4 Ay fiziki 4 ayda e sim olmak üzere yılda 8 ay kullanım hakkı var şuan. Cihaz kaydetmek yerine bir adet apple watch satın alıp yılı tamamlamak adına 4 aylık sürede saati kullanıp onu telefona bağlayabilir miyim? Amacım telefonu kaydetmek yerine apple watch ile telefon hizmetinden yararlanmak.
-
Watch kurulumuyla ilgili merak ettiğim detayların bulunduğu inceleme videom, bir çok sorunuza yanıt verecektir.
Türkiye'de şuan sadece Turkcell bu hizmeti vermektedir.
***Yurtdışından alınan watch cellullar için IMEI kaydı gerekecektir.
Kubilay KırelliyoutubeYeni satışa sunulan eSIM destekli Apple Watch (bluetooh ve telefon cihazına ihtiyaç duymadan) mevcut telefon numaranızı kullanarak kendi üzerinden arama yaparak, arama alabilmekte. Video içeriğinde kurulum işlemlerini göstermek istedim. *01.07.2022 tarihinde sadece Turkcell bu hizmeti desteklemekte. 00:25 Kutu açılışı 00:34 Kutu üzeri bilgiler / Kullanım bilgileri 00:51 Kuruluma Başlama 01:10 Eşleme 01:30 Apple Watch Bağlanma İşlemi 01:40 Hesaba giriş işlemi 02:27 Apple watch eşzamanlama 03:27 "Hücresel" Plan / Operatör tanımlama (Bu aşamada Iphone'unuz üzerinde bulunan telefon numaranızı Apple watch üzerinde aktif ediyorsunuz.) 03:42 Uygulamalara Hızlı Bakış 04:02 "Hücresel" Plan / Operatör tanımlama yapabilmek için gerekli yazılım güncelleme işlemi 04:57 Yazılım güncellemesi sonrası "Hücresel" Plan / Operatör tanımlama 06:04 "Hücresel" Plan / Operatör tanımlama talebinin alınması 06:43 Kanalıma abone olduğunuz için Teşekkürler :)https://www.youtube.com/watch?v=yVd218bs2-8&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon79 -- 29 Eylül 2022; 8:21:47 > -
Sorunuza bir cevap bulabildiniz mi ? Bende aynı durumdayım. Net
bir cevap bulamadım.
Bende çok araştırdım ,turkcell müşteri hizmetleri zaten bişey anlamıyor, kendim tesadüf buldum .saatin Bluetooth bağlantısını kesince veya telefonun ayarlar kısmından (yukardan aşağıya çekince görülen Bluetooth simgesinden değil) Bluetooth bağlantısı kapatıldığında watch taki e-sim devreye giriyor
dubaiden aldım ben. Ağustos ayından beri kullanıyorum henüz btk dan imei kayıtsız mesajı gelmedi.
-
Amerikadan iphone 14 pro aldım ve turkcellden eSIM tanımlaması yaptırdım ve su an telefonu kullanıyorum. Ancak apple ultra watch için hucresel plan ekranda aktif değil , pasaport kaydı yaparken e devlette 3 adet imeğ girebiliyoruz. Bu imeilerden iki tanesini telefonu imeisi üçüncü olarak da apple watch uştranın imeisini girsek oluyor mu?
Sorun cozuldu mu?
merhaba bu durumu denediniz mi? Aynı durumla karsı karsıyayım su anda iphone 14 ve ultra watch aldım ama , e devlete 2 adet iphone imei 1 adet de watch ultra imei yazınca durum düzeliyor mu?
Merhaba aynı sorun bende de mevcut sorunu çözebildiniz mi acaba, ağple watch ultra amerika cihaz.
Amerika cihazı imei kaydından ziyade bant desteği sebebiyle çalışmıyor sanırım. Bu cihaz bulunduğunuz bölgede kullanılmaz diyor hücresel eklemek istediğimizde. Ben de boşverdim onunla uğraşmaktan satıp 7 ya da 8 esimli bir model alayım dedim
Bugun bagdat caddesi applea uğradım aynı durumu bana da soylediler , telefonu da amerikadan aldığımı ve çalıştığını söyledim ama telefondaki bazı modellerin frekans ayarlarının uyumlu olduğunu ve bu durumdan dolayı şanslı oldupumu söylediler. Avrupa cihazlar çalışabilir dediler ama onu da pasaporta kaydetmek gerektiğinden saati bugun onlinedan apple dan sipariş vermek zorunda kaldım . Bilgi için teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X