Şu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum. Tam olarak aynı durumdayız. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakgoz79 -- 27 Ekim 2022; 14:54:18 > |
Apple Watch eSIM Hakkında (2021) (12. sayfa)
-
-
Teorik olarak evet ancak pratikte iki cihazın imei nolarının birbirine benzememesi nedeniyle, BTK sisteminin bunu farkedip kayda izin vermeyeceği söyleniyor her seferinde.
Biri denemedikçe bilemeyeceğiz gibi görünüyor.
-
Bende bunu merak edenler kervanından. BTK yı aradım ama net bilgi alamadım.
-
Merhaba arkadaşlar, e-devlet te 3 emei için alan var, fatklı cihaz olduğunu anlıyorsa mümkün olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
btk'yı aradığımda (120) saatin de telefon adı altında işlem gördüğünü , dolayısıyla tel yada saat yanlızca birini kaydedebileceğimi , 3 yıl sonra diğer cihazı kaydedebileceğimi söylediler. şaka gibi...
-
Cellular olunca onunla da iletişim kurulabildiği için telefona sayıyorlar, şaşırmadım. Bu yüzden yurtdışı apple watch almaktan vazgeçtim.
E-devlette imei sorgulama yapınca; yurtdışı cihazı, TR'de satılmasa bile, markası modeline kadar yazıyor.
Aynı pasaporta birer IP ve AW imeileri kayıt yapmak isteyince, iki farklı cihaz olduğunu görecektir zaten.
-
Ben yeni saat aldım bilemicem artık kullanan varsa en azından nasıl kullanıldıgı konusunda bilgi verirse siğer arkadaşlar faydalanır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Normal kayıtlı gibi kullanıyormuş. Verilen süreyi de geçmiş ama kapanmadı diyordu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar, japonyadan apple watch ultra almayi düşünüyorum. Cellular modunu turkiyede kullanabilir miyim kayit yaparsam bilenniniz var mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guaximo -- 3 Kasım 2022; 16:52:56 >
Selamlar, model nosu A2684 evet kullanabilirsiniz. ama model nosu A2859 ise Çin , Hong Kong ve Makao'da kullanabilirsin.
Bu ara alacak olan elini çabuk tutsun kayıt ücretleri 5-6 bin tl olacağı söyleniyor.
Öyle olursa pek bir anlamı kalmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerzami -- 4 Kasım 2022; 12:36:5 > -
Tr den aldim lanet olsun diyip
Denedim bir kaydetmede hem iPhone hem watch kaydedilemiyor. Bilgiler uyusmamaktadir diyor.
Bende apple ultra saatime yeni esim ekledim, esim bağlı gözüküyor ve telefonum kapalı iken saat cellular a geçiş yapıyor bu şekilde arama yapabiliyorum. Fakat aynı durumda telefon kapalı ve saat cellular da iken dısardan arandığımda telefon ulasılamaz oluyor, sizin deneyiminizi uyguladım ve telefonu kapatmadan önce bluetooth u kapatıp o şekilde kapatırsam telefonu bu durumda saat üzerinden hem arama yapabiliyorum hemde aranabiliyorum fakat her seferinde telefonu kapatmadan önce bluetooth u kapatmak mantıksız geliyor.
-
Arkadaşlar italya’dan apple watch ultra aldım. Modelin uyumu var ama ben türk telekom kullanıyorum. Hücresel veri ağına girdiğimde de türk telekom henüz apple watch u desteklemiyor yazıyor. Bu durumda türkcellden yeni hat mı satın almam gerekli acaba? bilginizi rica edeceğim
Bu işin esprisi ayrı bir hattı saatte kullanmak değil de mevcut telefon hattınızı saate tanımlayıp telefon yanınızda olmadığında da erişilebilir olmak. Bu sebeple telefon numaranızı turkcelle taşıyıp kullanmanız daha sağlıklı olabilir.
Bu durum kafamı çok kurcalıyor, bir taraftan vereyim kayıt ücretini kaydettireyim diyorum malum 2023 te 6000 lira civarı olacak. Diğer tarafta da cihazım Watch 7, kayıt yaptırsam iki yıl kullanmak zorunda kalacağım bu konuda kendime güvenemiyorum.
yaptığınız yorum için çok teşekkür ederim, çok doğru yazmışsınız. şuan kullandığım tarifeye karşılık turkcell'in tarifesi 100 tl daha pahalı ve türk telekomda ayda 3 kez ücretsiz ispark var. kafam çok karıştı. :/
-
Hocam yanlış olmasın 3 takvim yılı
Ama şu an yaparsanız 2022, 2023, 2024 olacağından 25 ay gibi kullanmak zorunda kalacaksınız
Olay şu aslında.
Btk her ay başında operatörlerden kullnımda olan kayıtsız imeileri istiyor. Ayın 4 veya 5inde mesaj atarak gün saymaya başlıyor
Eğer o ay başındaki listeye girmiyorsanız mesaj gelmiyor, haliyle 120 gün işlemeye başlamıyor
O kullananlar bu şekil kullanıyor
Ancak şu da var. Şimdi saate kayıt yaptırdım diyelim, IMEI kaydı olduğu için telefon kayıt hakkım da gidiyor mu?
Eğer saat için ayrı hak verilmiyorsa Bence gidiyor
Eğer yeni tel almam diyorsanız kaydettirin gitsin. 2800tl verip kafanız rahat kullanırsınız, seneye 6000
Yok yav telefon yerine saati ne kadar kullanırım, ne kadar konuşma yaparım derseniz açtırmayın
Ben Apple watch henüz kullanmadım.
Ama telefon özelliğini yekten kullanmam herhalde. Eğer tel yanımdayken sesli görüşmeyi saae hat takmadan gene saat üzerinden yapabileceksem araç kullanırken falan işime yarayabilir
Onun haricinde şarjım biterse falan durumu yaşarım en fazla o da Türkiye'de pek olmaz. Bi yerde 20 dakika şarja taksam yeterli olur.
Neyse hocam. Uzattım helal et
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kayıt esnasında 3.sim e yazan bir cengaver yok mu? Gerçi varsa da ses etmesin bence. Ama özelden bilgilendirebilir
E-devlet imei den cihaz tespiti yapabiliyor mu ? Denemek lazım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X