Şimdi Ara

Apply BAU İle %30 Burs Almak Zor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Sınavım tam olarak istediğim gibi geçmedi. Bahçeşehir Yazılım %50 Burslu Yazacaktım fakat büyük ihtimalle gelmeyecek. Yazılım alanında bir projem veyahut bilgim yok. Apply BAU Başvurusu yapıp sadece fikirlerimi yazsam (Büyük ölçütte sallayacağım.) %30 Burs alabilirmiyim ? Önüne gelene %30 veriyorlar diye bir inanış var doğrumudur ? %30 Yeter bana :) Deneyimli Arkadaşların yorumlarını bekliyorum

• Sanitim %25-30 veriyor herkese. Ben yapmistim oylesine vermisti %30
  • Yazılım mühendisliği için mi yapmıştın ? Proje hayaller falan salladın mı ? Hiçbir birikimim yok %30 alsam yeter çünkü maksat masraf azalsın.
  • ben bahçeşehir istemediğim için 2 ay önce öylesine başvurmuştum. Başvuruma da özenmedim zaten. Bilgisayar müh için %35, yazılım müh için %30 vermişlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NickimMinaj -- 1 Temmuz 2020; 11:17:16 >
  • NickimMinaj kullanıcısına yanıt
    Biraz açar mısınız hocam? Nasıl bir başvuru yaptınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NickimMinaj

ben bahçeşehir istemediğim için 2 ay önce öylesine başvurmuştum. Başvuruma da özenmedim zaten. Bilgisayar müh için %35, yazılım müh için %30 vermişlerdi.
    Hocam yazılım bilginiz varmıydı ? 0 yazılım bilgisi ile başvurup %30 alınır mı ?
  • Alisor04 A kullanıcısına yanıt
    eskinesil E kullanıcısına yanıt
    yazılım bilgim neredeyse yok sadece 2 sene önce bilgisayar dersinde phyton anlatmışlardı o kadar. ben koç üniversitesine başvurduğum kompozisyonumdan (özgeçmiş gibi kendimi anlattığım bir yazı) gerekli yerlere kopyala yapıştır yaptım. onun dışında, “sizi diğer adaylardan farklı kılan özellikleriniz nedir” diye bir soru vardı mesela oraya “çok farklı kılan bir özelliğim yok insanların eşitliğine inanıyorum” temalı boş bir şeyler yazmıştım. ben de tüm başvurulara 30-35 veriyorlar diye düşünüyorum. tabi özenilirse daha iyi bir oran da kazanılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NickimMinaj -- 1 Temmuz 2020; 15:40:52 >
  • NickimMinaj kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam. Siz nerede okuyorsunuz?
  • eskinesil E kullanıcısına yanıt
    ben de bu sene girdim yks’ye ama umuyorum ki bilkent veya koç
  • Başvuran herkese bir miktar burs çıkıyor zaten %30 u da çok büyük bir ihtimalle alırsın ailenin maddi kaynakları düşükse %50 bile alabilirsin ek projelerin dilin hobilerin vs. varsa burs miktarı artar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.