Şimdi Ara

Ara verelim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba,2 gündür kız arkadaşıma ulaşamıyordum dün ulaşabildim.Bunun cok yakın arkadası intihar etmis cenazesi varmıs ondan atmıyormus mesaj.4-5 kisiyede dogrulattım yalan söylemiyor.Kız moralinin bozulduğunu ve biraz kendini toparlamak istedigini söyledi ve ara verelim dedi ilişkimize.Ama sunuda bilmeni istiyorum seni cok seviyorum en ufak biseyde mesaj at merak ederim seni dedi.Simdi napmam lazım? Kızı seviyorum oda beni seviyor ama özlesin mi biraz ne gibi yollar izliyim?

• üffffffff liseyi bitirin de öyle aşık olun kardeşim
  • O ara verirken sen de kendine biraz deger ver ve o kizla olan butun iliskini tamamiyle kes.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayanozer

O ara verirken sen de kendine biraz deger ver ve o kizla olan butun iliskini tamamiyle kes.

Kiz ayrilmak istemiyor sadece biraz kafasini toplamak ve ozlemek istiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: faaty

üffffffff liseyi bitirin de öyle aşık olun kardeşim

He he

• Ayrıl gıtsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

Ayrıl gıtsın

Soylemesi kadar kolay degil kardes

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: senninmod

quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

Ayrıl gıtsın

Soylemesi kadar kolay degil kardes

Kolay veya zor ben fıkrımı soyledım. Ama ne olursa olsun en azından ılk basta soyle soyle oldu o yuzden mesaj atamıycam demesı gerekırdı. 2 gun az bı zaman degıl sonucta.

• Birisi öldü diye neden senden ayrılıyor sonuçta ara verelim demek senden ayrılıyorum ama bakayım bi piyasaya iş çıkmaz belki sen yedekte bekle olmadı tekrar barışırım demektir.Ki bu konuda senin diyeceğin şey ara mara yok ya adam gibi durursun ya da ben yokum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Birisi öldü diye neden senden ayrılıyor sonuçta ara verelim demek senden ayrılıyorum ama bakayım bi piyasaya iş çıkmaz belki sen yedekte bekle olmadı tekrar barışırım demektir.Ki bu konuda senin diyeceğin şey ara mara yok ya adam gibi durursun ya da ben yokum.

Yani tabi sende haklisin ama neyse zamana birakcam olmadi bascam tekmeyi

• Bide ben ayrilalim dedim istemiyor ayrilmak ve kizi cok iyi taniyorum sen yedekte kal tarzinda biri degil cunku 3 senedir kimse ile cikmamis bi kiz okuldan biliyorum ben 1 sene ugrastim asik ettim kendime anca oyle

• Yakında tekmeyi basacağın bir sevgilin kalmayacak sen zamana bırak

"Bide ben ayrilalim dedim istemiyor ayrilmak ve kizi cok iyi taniyorum sen yedekte kal tarzinda biri degil cunku 3 senedir kimse ile cikmamis bi kiz okuldan biliyorum ben 1 sene ugrastim asik ettim kendime anca oyle"

Dostum ara verelimin manası senden ayrılıyorum ama sen yedekte bekle demektir sen şuan kendini kandırıyorsun bak ara verelim ne demek diye google'da aratıp ekşi-uludağ sözlük gibi yerlerde de arat yazılanları bir oku kaç kişi benim dediğimden farklı birşey demiş ara verelimin anlamı budur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 24 Temmuz 2012; 20:31:02 >
  • quote:

Yakında tekmeyi basacağın bir sevgilin kalmayacak sen zamana bırak

"Bide ben ayrilalim dedim istemiyor ayrilmak ve kizi cok iyi taniyorum sen yedekte kal tarzinda biri degil cunku 3 senedir kimse ile cikmamis bi kiz okuldan biliyorum ben 1 sene ugrastim asik ettim kendime anca oyle"

Dostum ara verelimin manası senden ayrılıyorum ama sen yedekte bekle demektir sen şuan kendini kandırıyorsun bak ara verelim ne demek diye google'da aratıp ekşi-uludağ sözlük gibi yerlerde de arat yazılanları bir oku kaç kişi benim dediğimden farklı birşey demiş ara verelimin anlamı budur

Hocam ama yeni biri arama gibi amaci yok oyle olsa face de iliski durumunu bozardi

• Arkadaşı öldüyse seninle ne alaka da sana ara verelim diyor?Şu zihniyeti anlamıyorum sevgili diye her derdini çekmek zorunda değil ki.Başkasına bozulurlar gelir bizden çıkarırlar acısını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acı Biber

Arkadaşı öldüyse seninle ne alaka da sana ara verelim diyor?Şu zihniyeti anlamıyorum sevgili diye her derdini çekmek zorunda değil ki.Başkasına bozulurlar gelir bizden çıkarırlar acısını.

Hocam ikizi var bunun ona danisdim dediko sadece ara ermek istemistir oyle dediyse tamamen bitirmemistir dedi.Banada sunu cok iyi bilmeni istiyorum seni cok seviyorum diye bitirdi konusmayi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Acı Biber

Arkadaşı öldüyse seninle ne alaka da sana ara verelim diyor?Şu zihniyeti anlamıyorum sevgili diye her derdini çekmek zorunda değil ki.Başkasına bozulurlar gelir bizden çıkarırlar acısını.

Hocam ikizi var bunun ona danisdim dediko sadece ara ermek istemistir oyle dediyse tamamen bitirmemistir dedi.Banada sunu cok iyi bilmeni istiyorum seni cok seviyorum diye bitirdi konusmayi

Desin kardeşim istediğini desin inanma bunlara.Yaşın 22 23 leri geçmediyse inanma bu laflara.Anında sırt dönüyorlar.Bi konu aç bakalım seviyorum ölürüm diyip de kaçınızı terk ettiler diye Aklının alamayacağı kadar adam bulursun
    Arkadaşıyla senin hiç bir bağlantın yok.Öldüyse öldü Allah rahmet eylesin der geçersin.Ama böyle saçma sebepten senden uzak kalmayı tercih ediyorsa gözüken tek yol,yol vermek.

• tek okla 18 kişiyi öldüren cüneyt arkın aşkına o kız sana göre değil dostum vur tekmeyi
  • Sen ayakta uyu o dediği, şuan biri var bakalım hayırlısı olmazsa sen ceptesin nasılsa.

• quote:

quote:

Hocam ama yeni biri arama gibi amaci yok oyle olsa face de iliski durumunu bozardi

Yenisini arama amacı olmadığını varsayalım tamam ama "ara verelim" diye birşey yoktur bence senden sıkıldı ama 3 sene olunca da sonunda pişman olurmuyum ki diye deneme sürecine soktu kendini ya da 3 senelik ilişkiyi çat diye bitirmek ayıp olur diye ara verelim dedi.Sana söylüyorum kız büyük ihtimal senden ayrılacak.Ha inşallah ben yanılırım kız senden ayrılmaz ama "ara verelim" lafı hayra alamet bir laf değildir çünkü bir ilişkide "ara vermek" diye birşey yoktur.Konuyu takipte kalacağım.

• quote:

quote:

quote:

Yenisini arama amacı olmadığını varsayalım tamam ama "ara verelim" diye birşey yoktur bence senden sıkıldı ama 3 sene olunca da sonunda pişman olurmuyum ki diye deneme sürecine soktu kendini ya da 3 senelik ilişkiyi çat diye bitirmek ayıp olur diye ara verelim dedi.Sana söylüyorum kız büyük ihtimal senden ayrılacak.Ha inşallah ben yanılırım kız senden ayrılmaz ama "ara verelim" lafı hayra alamet bir laf değildir çünkü bir ilişkide "ara vermek" diye birşey yoktur.Konuyu takipte kalacağım.

Hocam 1 aydir beraberiz ne 3 senesi :D ben buna hic pas vermiyordum o sekilde tavladim simdide bence sıkıldı ben cok iyi taniyorum en gec 1 aya tipis tipis gelicek ;)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.