Şimdi Ara

araba alacağım ACİL yardım ederseniz sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar daha önce kuş serisi almayı düşünüyordum şimdi biraz daha para birktirdim tercih konusunda yardım ederseniz çok sevinirim.7500 tl param var çok yakmayan parçası fazla pahalı olmayıp ve bulunabilen yeteri kadar seri olan bir araba arıyorum.yazdıklarımdan sizce hangisi mantıklı ve nedenleri???daha mantıklı alabileceğim bi araba varmı?
    hyndai accent1.5 gls 97-98 model
    fiat tipo sx 97-98
    mazda 3.23 93-94

• Arkadaşım 7500 liraya temiz accent gls 97-98 varsa bi bana da haber versene nerdeyse kaçırmayayım.Dalga geçmek için demiyorum gerçekten soruyorum.

• bak saolsun hemen buluvermiş arkadaş 1.3 ama 7000 e sen alabilirsin
  • 1,3ler karbüratörlü hidrolik direksiyon yok aynalar elektirkli değil otomatik anten yok yok da yok.Ama glsler 1.5 full enjeksiyonlu klima h.direksiyon yakıt süper 90 beygir aynalar elektirkli o yüzden 97-98 1.5 gls 7500e varsa bana da buluverin dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ototube -- 5 Nisan 2009; 19:24:56 >
  • herneyse dostum ben aliyim sonra sanada buluruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ototube

1,3ler karbüratörlü hidrolik direksiyon yok aynalar elektirkli değil otomatik anten yok yok da yok.Ama glsler 1.5 full enjeksiyonlu klima h.direksiyon yakıt süper 90 beygir aynalar elektirkli o yüzden 97-98 1.5 gls 7500e varsa bana da buluverin dedim

http://www.sahibinden.com/acil_kelepir_accent_1_5_gls-61WQQaXQQ13274820WQQpXQQdisplayitem

arayan bulur dostum

• doğru söylüyosun
  • .
  • oyum accent'den yana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.