Hangi arabaya baksam boyalı değişeni olan km değiştirilmiş olan ilan dolu |
ARABA ALMAK ÇOK ZOR
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kafanız rahat olsun istiyorsanız sıfır araç alıp geçeceksiniz. İkinci elde boyasız, değişensiz araç bulması çok zor.
-
2.el almayın hepsi sahtekar çok nadir normal satici bulmaniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ihtiyacına ve parana göre gerekirse borçlanarak en ucuz sıfır arabayı al geç, 2.elde gerçekten temiz hatasız arabalara sıfır araba parası isteniyor diğerleri ne olduğu belli değil trameri 3-5 lira diye aracını temiz sanan var boyanmamış yeri kalmamış aracın ama trameri düşükmüş çok afedersin ama sevecek adam arıyorlar
-
Sahibinden'de şu an yarım milyonun üzerinde binek araç ilanı var, diğer platformları katsak daha da artar.
Piyasada her alıcıya için ilan da var, her satıcı için müşteri de var. Akıllı insan seçenekleri inceler, bütçesi/ihtiyaçları doğrultusunda değerlendirir, en uygun seçeneği seçer.
Ama herkes piyasa dinamiklerine bakmadan, başkasının malına kendi kafasına göre değer biçip, bunun üzeri şişirilmiştir diye hayal aleminde yaşamaya çalışırsa, gerçek dünyaya döndüğünde ağlar.
Hasarsız temiz problemsiz olsun, kilometresi düşük olsun, hem her şeyi orijinal olsun hem de yeni gibi sıfır kondisyonunda olsun... Ama 200-300 bin kilometrelik ağır hasar kayıtlı muadilleri fiyatına satılsın. Oldu.
Daha geçenlerde arabamı sattım, biraz da piyasası olmayan zor satılan bir araçtı, benim de acelem olmayınca rahat davrandım, bir ay boyunca muhatap olduğum ölücü tipler yüzünden ya sinir hastası ya katil olacaktım.
-
Bütçe ne kadar bilmiyorum tabi ama kısıtlıysa sıfır egea alın geçin.
Genelde sıfır faizli kredi imkanı da oluyor, 15 senelik arabalara para vermekten iyidir.
Eskiden easy donanımda 2 hava yastığı oluyordu, gsr2 ile 6 adet olmuş.
-
Sizi iyi anlıyorum. Ülkemize ikinci el araç almak da zor satmak da. İnsanlarla uğraşırken karakolluk olmak gerçek bir ihtimaldir. Sırf bu ve benzeri sebeplerle pek çok kişi aracını ya sıfır araç alacaksa bayiye veriyor, ya ikinci el alım platformlarına satıp geçiyor, ya da galeriye konsinye satış olarak veriyor. Bir nevi ev satarken insanlarla muhattap olmamak için emlakçı aracılığıyla satmak gibi. Ya da eşe dosta satmaya, eşinden dostundan almaya çalışıyor.
Bu süreçte yaşadığınız ve sizi en fazla sinirlendiren olaylardan birkaçını yazarsanız okumak isterim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4- -- 31 Ocak 2025; 18:55:31 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2013 de üretilmiş 12 yıl kullanılmış bir model araştırıyorum ilanların çoğunda "boyasız- değişensiz" yazıyor ilanları dikkatli inceleyince çizilen ezilen parçalar boyanmamış araç kısmen kazalı geziyor veya arac başına gidince şurada önemsiz bir boya var yazmadım diyorlar.
Genel olarak yalancı dolu bir piyasa. Aracımda boya yok diyene daha cok dikkat edin .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bütçe sıfıra yetmiyorsaaraç bakımları iyi yapılmış "kullanıcısından" bir araç alın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X