Şimdi Ara

Araba arızalarından anlayanlar bakabilir mi lütfen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlae acente Era LPG li araçla uzun yoldan geldim.stop ettiğim zaman çalışmıyordu. Çalışınca da 1-2 defa stop ediyordu.sonra hiç çalışmamaya başladı.bende gaz düğmesine basarak çalıştırdım.dğn kullanırken stop etti.şimdi hiç bir şekilde çalışmıyor.motor arıza ışığı da yanmıyor nedense.bayram diye tamirciler gelmiyor ilçeden.köydeyim servise gideceğim ama araba çalışmıyor.zor durumdayım lütfen biri yardım etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benzinde çalıştırmayı denediniz mi. Hiç benzin yoksa benzin pompası bozuluncada araç çalışmyabiliyor diye biliyorum.
  • Çeyrek depo benzin var hocam.daha önce yarım yamalak çalışıyordu.şimdi Marş basıyorum basıyorum nafile.benzin pompası arızasını biliyorum onu daha önce yapmıştı değiştim.bu başka bir şey.ayrıca teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

• Aracim giderken titreme yapip sirkeledi ve gaz verdikce ayni sey oldu.snra stop etti.bir kac kez yapti boyle.ilk calistirmada hemen calismiyordu tabi.zirla calisiyordu.snra giderken sonuyo titreyerek.ayrica gaz beynimde uzerine kar yagmis gibi donmusu bembeyaz.motor sicak bu arada.kalorifer den sicak hava geliyodu. Benzinde calismasinda sikinti yok.tabi gaz beyni bi kere dondu.suan sikinti ilk calismada bes alti marsta zor calisiyo.ve calistiktan snra rolanti cok dusuyo.harekt ettgimde yukardaki sorunu aynen yasiyorum.titreme ve pirrrr stop ediyo.ilginize smdiden tsklet.

• Benzin pompası yada gaz kelebeği,lpg beyni sorunludur.benimki benzin pomğasından olmuştu böyle bir durum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hava filtresini degistirdim.hic bir sorun kalmadi.tsklwr.

• Karaciğer hastasiyim.hepatit c.kronik bir hastalık.iki sefer troid ameliyatı oldum(guatir).iki defa kadınsak bölgeden ameliyat oldum..sikayetim kadınsak bölgede bes gun iyiysem 5gun her yerimde yanma ağrı ve kadınsak bölge kısmında ağrılar oluyor.care bulamadım.girmedigim doktor kalmadi.yani gücümün yettiğince doktora gittim.ankara numune hastanesine gittim.hacettepeye gittim.adana balcalı hastanesine gittim.alti yedi tane özel hastaneye gittim.bunmar bilinen hastaneler ilce hastaneleri galan saymiyorum bile.her gittiğim yer baştan kan tahlilinden tutun,tomografi emar ultrason falan filan hepsini yapıyorlar ilacc tedavisi veriyorlar sonuç yine aynı.bes gun iyiysem snra yine ağrılarım basliyo.kronik karaciger hastasi oldugum icin ona gore tedavi yapıyorlar.karaciger agrisi kadinsal bolgeye vurur diyolar.ama benim şikayetim o değil.kadinsal bölgemden dolayı ağrılarım oluyo.geceler izdirap oluyor.56 yaşındayim.lutfen bi çözüm soyleyin bi doktor bisi yalvarıyorum çaresizim.tedavi sonunda tekrar gidiyorum aynı işlemler tekrar başa dönüyo.senin bişeyin yok diyolar psikoloji diyolar.psikolljik durumum yok dedikce azar işitiyorum.onada gittim ama oda hüsran.bana ulaşın lutfen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.