Şimdi Ara

araba boyası nereden alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kaportacıya gittim elinde boya yokmuş,kendisi boya alırsa 100 tl ye alması lazım,boyanın çoğu elinde kalırmış
    o yüzden sen al gel ben yaparım dedi,100 gr alsan yeterli dedi
    aktardanmı dedi öyle birşey anlamadım

647 çelik gri boya lazım,sprey var birde silindir kutu içinde boya var
    acaba alışveiş yerlerindeki sprey boyalar işe yararmı,nereden bulunur

• Yapay Zekanın Yanıtı

Araba Boyası Nereden Alınır?

Arabanızın boyası zamanla solma, çizilme ve hasar görme eğilimindedir. Eğer arabanızın boyasını yenilemeyi veya onarmayı düşünüyorsanız, kaliteli araba boyası bulmak önemlidir.

Araba boyası, araç boyası satan yerlerde, otomotiv malzemeleri mağazalarında ve çevrimiçi perakendecilerde bulunabilir. Araba boyası nereden alınır diye merak ediyorsanız, aşağıdaki seçenekleri değerlendirebilirsiniz:

• Araba Boyası Satan Yerler: Yerel araba boyası satan yerler, çeşitli araba boyası markaları ve renkleri sunar. Profesyonel tavsiyeler alabilir ve boyayı satın almadan önce renkleri görebilirsiniz.
    • Otomotiv Malzemeleri Mağazaları: Otomotiv malzemeleri mağazaları, araba boyası dahil olmak üzere çeşitli otomotiv ürünleri satar. Bu mağazalarda genellikle daha sınırlı bir araba boyası seçeneği bulunur, ancak yine de kaliteli ürünler bulabilirsiniz.
    • Çevrimiçi Perakendeciler: Amazon ve eBay gibi çevrimiçi perakendeciler, çok çeşitli araba boyası markaları ve renkleri sunar. Çevrimiçi alışveriş, evinizin rahatlığında alışveriş yapmanıza olanak tanır, ancak boyayı satın almadan önce rengi göremezsiniz.

Araba boyası satın alırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini unutmamak önemlidir. Boyanın arabanızın markasına ve modeline uygun olduğundan, ayrıca istediğiniz renge sahip olduğundan emin olun. Ayrıca, boyanın kaliteli olduğundan ve solmaya veya çatlamalara karşı dayanıklı olduğundan emin olun.

Araba boyası nereden alınır sorusunun cevabı, ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize bağlıdır. Yukarıdaki seçenekleri değerlendirerek arabanız için en iyi araba boyasını bulabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sanayide boya satan tükanın önüne çekip tükan sahibine arabayı gösterip "Abi şu renk 100gr boya ver" diyeceksin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanayide boya satan yer yok mu ?
  • boya satan yer varda
    bildiğimiz boya ilemi boyuyorlar arabayı,ben araba boyası daha farklı olur sanıyordum,simli olanı falanda var
  • Hocam küçük esnaf eskiden güvenilirdi şuanda dolandırıcılıktan başka niteliği kalmadı çoğunun başka birine boyatmayı dene zira ileride bir problem çıkarsa boyayı sen aldın hatalı boya almışsın diyip üste çıkacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

boya satan yer varda
    bildiğimiz boya ilemi boyuyorlar arabayı,ben araba boyası daha farklı olur sanıyordum,simli olanı falanda var

Boyayı nalburdan alırsan "bildiğimiz" boya verir sana
    O yüzden sanayiye gitmelisin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • numarasına göre verir bu kadar takılacak konu değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: baris195

boya satan yer varda

Boyayı nalburdan alırsan "bildiğimiz" boya verir sana
    O yüzden sanayiye gitmelisin

sanayide ev duvar boyası satan yerde var o yüzden
    dio,polisan marka satan bir yer var,30 metre eninde 20 metre derinlikte ve 2 katlı bir boya satış yeri
    neyse oraya danırışırım,oradan araba boyası satan yeri bilirler sanırım
    sağolun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.