Şimdi Ara

araba çalışmıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşın serçesi,çalışmıyor.10 ytl lik benzin aldık ve toplam 10 km yol yaptık.yani benzinin bitmesi imkansız.herneyse arabayı kapının önüne çektik,müzik dinledik.bi 15 dk sonra falan arabayı çalıştırmak istediğimizde çalışmadı.bikaç denemeden sonra da marş da yapmamaya başladı.kontağı çevirdiğimizde hiçbişey olmuyor.acaba sorun akümü?yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JRocK -- 21 Temmuz 2007; 0:48:17 >

• akü
  • marş dinamosuda olabilir
    kömürü falan bitmiştir. aküde olabilir ama şimdiye kadar çözmüşünüzdür heralde
  • Araç uzun süre yatmışsa zaten akü zayıflamıştır.10km lik yol da akünüzün tam şarj olmasına yetmemiştir.Teyp lamba gibi alıcılarda akünüzü bitirmiş olabilir.Aracınızı yokuş aşağı 2.vitese takarak vurdurup çalıştırabilirsiniz tabii problem aküyse.
  • teşekkürler arkadaşlar.birazdan tam sorunu öğreneceğiz.tamirciye gidiyorum birazdan.
  • çzdün mü sorunu
  • akşam 7de gidecektik tamirciye.saat 5 gibi bi kez daha bakayım dedim.yine çalışmadı.neyse teybi taktım müzik dinledim biraz.sonra tekrar denedim ve çalıştı.çok ilginç ama bi daha da sorun çıkarmadı.ne olduğunu hala anlayamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arabam çalışmıyor
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • akü kutup başları geçirmemezlik yapabilir yada marş motorundan olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.