Şimdi Ara

Araba çarptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün Bursa Ankara Yolu üzerinde arabada seyir halindeyken değerli!!!! bildiğim tüm küfürleri ettiğim, trafiğin vızır vızır olduğu bir yolu racing pisti zanneden sürücü arkadaş bizi sağlamaya!!!! çalıştı. önündeki arabanın da gitçek yeri olmadığından sağolsun gelip ön tamponu bi güzel çizdi. sonra da sanki hiçbişey olmamış gibi yoluna dewam ettti sayın sürücü arkadaşım. polis çağırdık ancak araba kaçtığından bişey yapamadılar.
    plakası 16 LA 400 olup markası citroen dir. rengi sarı. eğer gören, duyan, bilen warsa rica ediyorum pm atsın.

• There are some errors please correct them.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öküz Başlı Antilop

There are some errors please correct them.

http://www.resimgezegeni.com/d/7317-1/hata+falan+yok.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öküz Başlı Antilop

There are some errors please correct them.

Arkadaş ciddi diyor sende niye öylesine ingilizce olarak söylüyorsun?
  • Zaten Bursa- Ankara yolu , metroyla iyice daraldı, bir de o trafik canavarı dolmuş şöförleri yüzünden iyice çığrından çıktı. Dolmuşlar aynaya bakmadan önüne kırıyor sen orta şeritten giderken. Zaten en sağ şerit park eden araçlar veya yolcu indirip-bindiren dolmuş ve otobüsler yüzünden kullanılmıyor. Kalıyor 1 tane şerit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 31 Ocak 2010; 23:25:10 >
  • O minibüs şöförlerini
  • http://forum.otoban.tv/member.php?u=9174

bak arkadaşım adamın sitenin birindeki üyeliğini buldum.
    özel mesaj at arabanı beğendim bursadaysan bir ara incelemek isterim tarzı bir şey le buluşma ayarla sonrası sana kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: seckin01

http://forum.otoban.tv/member.php?u=9174

bak arkadaşım adamın sitenin birindeki üyeliğini buldum.
    özel mesaj at arabanı beğendim bursadaysan bir ara incelemek isterim tarzı bir şey le buluşma ayarla sonrası sana kalmış

kralsın

• ingilizede çarpabilirdi
  • Plakayı biliyorsan sorun ne, polis ne iş yapıyor.
  • ama şöyle bi sorun war

Son Aktivitesi 10-29-2008
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperSadist

ama şöyle bi sorun war

Son Aktivitesi 10-29-2008

o siteye hiç mesaj da atmamış ama özel mesaj atmayı bulursan mail olarak gidebilir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Plakayı biliyorsan sorun ne, polis ne iş yapıyor.

araç kaçtığı için bişi yapamadı işte söyledim ya. anca mahkeme emriyle gidip evinden alıncak. o da dıdının dıdı. çok uzun sürer.

tabi biz o arada çoktan tamponu yaptırmış oluruz. ne anladım o işten. hem benim ona ve anne babasına söylicek bikaç şeyim var.
    ne zannediyo ki bayanlar eziktir, çarp kaç. yok öyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.