Arkadaşlar araba Megan 3 sonradan android multimedya takılmış. Arabayı çalıştırdıktan 10 dakika sonra kulakları tırmalayan bir tizz ses geliyor çalan müzik çok az ses ile geliyor anlaşımayacak düzeyde. Müzik çalmasa da böyle bir sorun oluyor. Ben teybi açtım teybin arka bloğu aşırı ısınmış oluyor testlerim sonrası aşırı ısınmadan gittiğini anladım kablolarda bir ısınma yok. Bir de işin ilginç tarafı var sesin hangi alandan geleceğini seçeciğimiz ekranda sağ arkaya alınca ses hiç gelmiyor tamamen kesiliyor ortaya alınca cızırtı oluyor sağa öne alınca ise ses patlıyor. En ideali sol ön yada sol orta oluyor. Konuyla ilgisi var mı bilmiyorum. ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Araba hoparlöründe 10 dakika sonra tizz ses ve sesin gitmesi
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Teyp çok iyi bir şeye benzemiyor ısınınca parazit oluşturuyor. Parazit giderici kablolar var onlardan takıp bir dene.
-
Teybin amplifikatör entegresi bozulmuş. Bazı kanallar kısa devre olmuş o yüzden bir yerden ses geliyor bir yerden gelmiyor. Aracı kapattığınızda akım çekmeye falan devam ederse veya hareket halinde aşırı ısınırsa maazallah aracı bile yakarsınız.
Tamir ettirmeye değeceğini, edilsede bir şeye benzeyeceğini sanmıyorum. Tavsiyem yeni ve daha iyi birşey alıp takmanız.
-
hoparlörler aynı kanala bağlandı ise düşük omajdan korumuya geçiyor olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 30 Ocak 2025; 9:22:36 > -
Sesi kpaatınca ısınma duruyor mute de geziyoruz o yüzden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle olsa açılır açılmaz tepki vermez mi bir süre geçtikten sonra ses gidiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ısınıp tepe değer ulaşınca ısı korumasına geçer ses kapatılır.
Benzer içerikler
- 1.5 bluehdi motor kronik sorunları
- arabaya yazılım atmak zararlı mı
- ford courier hangi yağ kullanılır
- opel corsa 1.2 kullanıcı yorumları
- hybrid araba kullanıcı yorumları
- byd atto 2
- huawei aito m9 türkiye"ye ne zaman gelecek
- 2025 model arabalar
- en iyi araba markaları
- byd türkiye"de hangi modelleri üretecek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X