Şimdi Ara

Araba Kaldırıma Çıkarılırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba Arkadaşlar Geçenlerde Megane 4 Aldım bizim sokak çok dar arabalar çok Zor geçiyor bazen arabalara sürtüyorlar ben elimden geldiğince bizim sokağa park etmemeye çalışıyorum ama olurda Park Etmek zorunda kalırsam kaldırıma çıkarken arabaya zarar gelir diye korkuyorum kaldırımlar yüksek eski arabam çıkıyordu ama şimdiki nin lastikleri biraz ince çıkarken sorun olurmu olmazmı yanitlarinizi bekliyorum lastiğin resmini koyuyorum

Marka: Lassa revola 205 50 r17 93w Araba Kaldırıma Çıkarılırmı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kaldırımın da foto'sunu at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

• Bu yanaklı lastik ve jantlar ile üzerinden geçilen kutu kola bile sakat. İyi cesaret edip kullanabiliyorsunuz her tarafı bataklık gibi çukur tümsek dolu bu yollarda bu lastikle jantlarla gezmeye.

• Bu forumdaki bir kişinin arabamı kaldırıma park ediyorum demesi çok üzücü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt
    Kaldırıma çok çıkarmıyorum zaten mecbur olupta sokağa bırakırsam çıkarıyorum birakmazsam arabalar bile gecemiyor bazen o yüzden mecbur kalırsam çıkarıyorum ve arabaya zararının olduğunuda biliyorum sadece dikkatli okuduysaniz zorunda kalırsam cıkarırsam lastiğe birsey olurmu dedim

• gdsgs1212 G kullanıcısına yanıt

Bu kaldırım çok yüksek . Lastiğe zarar verir kesin . O yüzden kaldırıma park etmemenizi öneririm .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARABA NİYE ANAHTARLA ÇİZİLİR
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • plastik 13cm kaldırım rampası ön sağ koltuk önü boşta bekleyecek,

kullanacağın zaman arabadan inip 2dk 'da işin bitecek.

Araba Kaldırıma Çıkarılırmıamazon
    Plastik Kaldırım Rampası 13 Cm Yükseklik Eşik Driveway Araba Motosiklet Için Kaymaz Eğim Rampası (BLACK)
    https://www.amazon.com.tr/Plastik-Kald%C4%B1r%C4%B1m-Y%C3%BCkseklik-Driveway-Motosiklet/dp/B0CPDHXKZF?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&smid=A31JE9OJKRZNGY&th=1

• Araban neredeyse jantın üzerinde geziyor sorunun cevabı evet zararı olur. ine çıka ya o jantları eğersin yada lastikte balon yaparsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.