Araba Kaloriferi Nasıl Hızlı Isıtır?
-
-
Uzun sürer hocam hareket etmen gerekli.
-
Soğuk motora gaz vermenizi pek tavsiye etmem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yağ hareketli olmuyor sanirim degil mi hocam
Evet yağında biraz ısınması lazım kaynamasi gibi ısınması lazım onunda
Eski, ısıtma ve soğutma ayarlarını manual yaptığın bir araban varsa eğer, motor soğukken kaloriferi kapatmayı deneyebilirsin.
Böylece sistem, kalorifer kayıpları olmadan ısınmaya başlayacaktır. Ne zaman hararet göstergeri biraz hareket etmeye başlar, o zaman açabilirsin ısıtmayı ve fanı.
-
Ben önce arabayı çalıştırıp sonra tekrar eve geliyorum hazırlanıp çıkasıya bayağı ısınıyor.
araba soğukken hiçbir şekilde gaz verme ve kaloriferi açma,arabanın soğuk motor işareti sönene kadar bunları yapmaman lazım,ha dersen ben evimden çıkmadan önce sıcak arabaya binmek istiyorum,o zaman webasto taktıracaksın
-
Eski tırcı usulü yapabilirsin, Radyatörun önünü kartonla kapat. Trafikli şehirdeysen tavsiye etmem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cevap basit benzinli araba çabuk ısınır . dizel geç ısınır, benzin doldur
-
2009 kangoo da nasil yapmak lazim
2008 öncesi ya da 2010 sonrası olsa tam da dediğim gibi yapabilirdin. Ama 2009'larda işe yaramıyor bu. Böyle kollarını ve bacaklarını hareket ettirerek kabini ısıtmayı deneyebilirsin 2009'larda.
-
Boşta gaz vermen etkili olacaktır.. içerisi daha kısa sürede ısınacaktır..
yok eğer kaloriferin yetersiz kalıyorsa YETSAN (çorum kaloriferi) taktırman çok iyi olur.. isabet olur..
-
Boşta gaz vermek pek işe yaramıyor, çalıştırınca yüksek devirde kullanmak işe yarıyor ama o da soğuk motora zararlı bir uygulama.
Klimada dışardan gelen havayı kapatma tuşu var, onu öneriyorlar ama ben pek fark hissetmiyorum onu yapınca.
Ben bi de araca biner binmez cam açıp sigara içiyorum, araç ısınana kadar bere takabilirsin, hararet yükselene kadar da klimayı hiç açma ki soğuk üflemesin 😅
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu arabayı satıp, koltuk ısıtması olan bir araba al...
-
WEBASTO da taktırabilirsin.. istediğin saate istediğin dakikaya arabanı sen arabana daha gelmeden ısıtacak bir sistem..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X